Hepinize selamun aleyküm.hayırlı cumalar.
evet canım ilaç kullanıyor eşimde dikkat etmezse insülin olacak bezelye hiç yemiyo çünkü en çok onda varmış şeker onu yiyince kendine gelemiyo zaten onun için bitti bezelye olayıoff, peki ne kadar yiyor, hani küçük bir tabak ya da 2-3 yemek kaşığı etkiler mi? ama bezelye, barbunya gerçekten daha şekerli gibi tadları, ilaç kullanıyor mu eşin peki canım?
bendeki gizli şeker, eğer çok dikkatli olup stresi de yenebilirsim tekrar hipoglisemiye yani bir önceki aşamaya geçebilirmişim ama kendime hiç güvenemiyorum nedense, gerçi büyük aşama kaydettim öğünleri ayarlamada ama bakalım
evet cnm kullanışlı...
teşekkür ederim cnmm
ben kullanıyorum cnm
gayet kullanışlıı
evet canım ilaç kullanıyor eşimde dikkat etmezse insülin olacak bezelye hiç yemiyo çünkü en çok onda varmış şeker onu yiyince kendine gelemiyo zaten onun için bitti bezelye olayı
tamam bakayım bi sağol
Yani benim eşimin hem anne hem babada diğer kardeşlerde yok o da şimdilik ilk çocuk olduğu için kocamda çıkmış bende her ay düzenli gidiyorum şeker ölçtürmeye
Merhaba güzel bağyanlar
o sizin güzelliğiniz tanem hanımmm
Görümceme gideceğim bir bakayımn dedim .
Gitmeden size en çok sevdiğim şarkılardan birini dinleteyim :)) Dailymotion - cem karaca (n.hikmet- herkes gibisin) - Müzik Kanalı
Önemsiz bebekben de çok severim bu şarkıyı, çok mersi tanemmm
topiğimizin alımlı çalımlı güzel şeker seksi bayanları naber????
topiğimizin alımlı çalımlı güzel şeker seksi bayanları naber????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?