Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

evet canım ilaç kullanıyor eşimde dikkat etmezse insülin olacak bezelye hiç yemiyo çünkü en çok onda varmış şeker onu yiyince kendine gelemiyo zaten onun için bitti bezelye olayı
evet cnm kullanışlı...

tamam bakayım bi sağol

canım çok sordum ama benim için çok önemli bir konu kusuruma bakma.

bende önce insülin direnci yani reaktif hipoglisemi çıktı, çok karbonhidratlı/şekerli yiyince 3 saat sonra falan şekerim aşırı düşüyordu yani.

ve şimdi şekerim yükselmeye de başladı ara ara, gizli şeker dönemine girdim. ilaçları ve yemek düzenini kurmaya çalışıyorum.

gizli şekerde önlemlerimi alamazsam sonum diyabet, yani en azından dikkatle geicktirebilme durumu var.

eşinin de böyle mi oldu acaba, yoksa direk şeker mi başladı.

Son düzenleme:
canım eşim askerlik döneminde öğrenmiş anne babada varmış askerlik döneminde muayene oluyo o zaman anlaşılmış bu şeker vücuda 10 sene önce giriyormuş 11. senede tam gösteriyormuş kendini aslında yavaş yavaş giriyormuş vücuda gizli şeker değil eşimin

bu arada tabi birbirimizden fikir alışverişi güzel bişey bebişim istediğimizi soralım

he işte bizde erken fark edildiğinden o safhaları biliyoz duyhasçım, benimkinde de aynı sorun var çünkü. dikkat edilmezse 10 sene donra diyabet diye. çok sağ olasın

Yani benim eşimin hem anne hem babada diğer kardeşlerde yok o da şimdilik ilk çocuk olduğu için kocamda çıkmış bende her ay düzenli gidiyorum şeker ölçtürmeye

Yani benim eşimin hem anne hem babada diğer kardeşlerde yok o da şimdilik ilk çocuk olduğu için kocamda çıkmış bende her ay düzenli gidiyorum şeker ölçtürmeye

bizde de birer kardeşte var duyhascım şans işte, ilk -son çocuğa bakmıyor bu arada, ya da benim şansıma

Merhaba güzel bağyanlar

o sizin güzelliğiniz tanem hanımmm

iyiyim kızlar napayım cnm sıkılıyo
napsam ne etsem acaba???
sizde ne var ne çok??
yorgun erkencisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…