ben bi daha bkim ya
2 kere baktım gerçi ama
beni silmemiş nan severiz birbirimizi de niye gitti hala anlamadım
canım pek giremiyorum eskisi gibi işlerden ama aklım hep sizde.akşamları evden giriyorum bazen ama ozamanda kimsecikler olmuyor malesef..
beblecim... hoşgeldin canım...
valla bal bende anlamadım saymadık sövmedikde
ne oldu biriciğe balım yaa..ayy uzak kaldım bak neler olmuş..neden gitti biliyormusunuz?
iyiyim bublecim.. biraz sağlık sorunlarım çıktı ama.... geçicek inş..hoşbulduk bitanem,nasılsın görüşmeyeli gulsunumm
iyiyim bublecim.. biraz sağlık sorunlarım çıktı ama.... geçicek inş..
duru kız nasıl bakalım??
kızlar nihayet ameliyat oldum
güzel ve kolay geçti ayılırken hep eşimin ismini sayıkjlamışım annem bile bozulmuş bi kere anne demedin die:)))
20 25 dk içinde ayılmışım sonra hemen ayaklandım zati:)9
güzel geçti yani cumaya kadar raporluyum çarşamba da tqamponlar alınacak yani böye işte formumdan bişicik kaybetmedim her zamanki gibiDDD
sizle nasılsınız?
güzel ve kolay geçti ayılırken hep eşimin ismini sayıkjlamışım annem bile bozulmuş bi kere anne demedin die:)))
güzel geçti yani cumaya kadar raporluyum çarşamba da tqamponlar alınacak yani böye işte formumdan bişicik kaybetmedim her zamanki gibiDDD
sizle nasılsınız?
iyiyim bublecim.. biraz sağlık sorunlarım çıktı ama.... geçicek inş..
duru kız nasıl bakalım??
sizle nasılsınız?
geçmiş olsun canım hayırdır neyin var??benim kızımda 10 gündür çok keyifsizdi kabız oldu yine ama bu seferki çok kötüydü gerçekten.acillere taşındık hep..dün kendisi yaptı sonunda müdahale etmeden falan.inşallah rabbim bir daha göstermez.herkese sağlık versin herşeyden önce..
uzak kaldım kkdan,neler olmuş yaa..nurdanım sen ne ameliyatı oldun böyle??çok geçmiş olsun
neden alındı bu kız bu kadar anlamadım..burada kimlere neler söyleendi kimse bu kdr alınmadı..brck beni arkadaş listesinden silmişşşşşşşşşşş
ay koptumhadi ya nedenki
seni sildiyse beni oo tarihe gömmüştür :)
cnmm bence filmin etkisinde kalmışsın :)sorma balım yaa totom açık kaldı heral
niyee silmişki :26: bende baktım beni silmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?