geçmiş olsun nurom tekrar....
patik sanada geçmiş olsun cnm,dikkat et ilerlemesin herkez hasta ya..
mşllh gezenti hanım....dün toriumda gördüm snowpark dışardan çok keyifli duruyo cnm..
teşekkür ederim canım burun ameliyatı olmuştum cuma günü
ii geçti ama çok şükür iyiyim
geçmiş olsun diyenlere de arayanlara da teşekkür ederim..
sen nasılsın?
gülsün senin neyin var canım????
buble kızına geçmiş olsun..kabız sorunuyla büyüyor yavrum yaa..inşallah bir daha yaşamazsınız..
bublecim kızınada geçmiş olsun
işllh bidaha olmaz cnm...
ya çok basit geldi bana patik
belki 1.yi izlemedik diye olabilir..
sonunu bile beklemedik
deve üstünde geliyodu gelin çıktık :)
geçmiş olsun canım hayırdır neyin var??benim kızımda 10 gündür çok keyifsizdi kabız oldu yine ama bu seferki çok kötüydü gerçekten.acillere taşındık hep..dün kendisi yaptı sonunda müdahale etmeden falan.inşallah rabbim bir daha göstermez.herkese sağlık versin herşeyden önce..
sağolun kızlar....gülsün senin neyin var canım????
sağolun kızlar....
bende boyun fıtığı ve düzleşmesi çıktı....
üstüne birde kansızlık vardı.... 5 gündür her akşam hastaneye gidip kan iğne ile karştırılmış serum taktırıyorum... valla kollarımı zor hareket ettiriiyorumm(
sağolun kızlar....
bende boyun fıtığı ve düzleşmesi çıktı....
üstüne birde kansızlık vardı.... 5 gündür her akşam hastaneye gidip kan iğne ile karştırılmış serum taktırıyorum... valla kollarımı zor hareket ettiriiyorumm(
efsun u okudum ne zor ..inşallah sorun yaşamaz bir daha..
kızlar bu müteahhitler beynimi yedi sinir stres sahibi olacam yakında bıktım usandım emekli olmak istiyorum ama daha yıllar var
sen makine mh. misin..bende bi ara bulaştım şantiye işlerine :) çekilcek iş değil
sağol canım.... duruya da çok geçmiş olsun... umarım bir daha yaşamaz..canım benim dikkat et kendine,tekrar çok geçmiş olsun..
sorma canım yaa.... valla bende sıradaki ne diye merak ediyorum artık:)cnm beniiimnedir seninle bu hastalıklardan çektiğimiz bilmem..
Rabbim daha beterlerinden korusun inşallah..valla korkuyorum artık :)
canım bebek düşünüyorsun birde sen... lütfen öncesinde kansızlık ile ilgili ilaç kullan....lamemmmm bendede var kansızlıkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?