Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

geçmiş olsun nurom tekrar....

patik sanada geçmiş olsun cnm,dikkat et ilerlemesin herkez hasta ya..
mşllh gezenti hanım....dün toriumda gördüm snowpark dışardan çok keyifli duruyo cnm..

he yavrum onada gitmedim daha yazın cnm kar çekerse giderim artık..yeter ne yuvarlandım karlarda..
bizimki depositedeydi..hoca dedi bu yapay platform 4 kat zor normal kardan..

canım benim çok geçmiş olsun,allah beterlerinden korusun inşallah..bende keyifsizdim 10 gündür kızım rahatsızdı yine ama iyi gibiyiz bakalım şimdi..

buble kızına geçmiş olsun..kabız sorunuyla büyüyor yavrum yaa..inşallah bir daha yaşamazsınız..

sağol canım..sorma valla aynen öyleyiz..2,5 aydır yoktu maşallah birşeyi.gün aşırı yapıyordu ama 10 gündür oda bitti bende bittim..hafta sonu sabahları aç karnına zeytinyağı içirdim arkasındanda su verdim yarım bardak falan galiba o yumuşattı iyi geldi biraz.şimdi zeytinyağına devam edeceğim..bu sabah annemde vermiş.işe yaradı gibi ama bakalım..bence psikolojik ama kızımın durumu.bir sorun olsa sürekli kabız olurdu çünkü.bunun ara ara oluyor.10 gündür babannesi bakıyordu belki çocuk bir anneanne bir babanne derken etkileniyorda biz farkında değiliz.birde 1 kere canı acıyarak yapınca hep öyle olacak zannetip tutuyor iyice katılaşıyor kakası içinde.düzelecek inşallah..

balkız eyvah eyvahı beğenmeyen tek çift siniz sanırım :))

ilk kez kötü yorum duyuyorum :))

aslında 1. yi izlemeniz gerekti devamıydı onun..

Son düzenleme:
ya çok basit geldi bana patik
belki 1.yi izlemedik diye olabilir..
sonunu bile beklemedik
deve üstünde geliyodu gelin çıktık :)

patiğim okdr derin bağlantısı olucağını düşünmedim hiç
ivedikte 1-2-3 şeklinde ama bağlantısı yok işte
neyse cnm ya sağlık olsun

gülsün senin neyin var canım????
sağolun kızlar....
bende boyun fıtığı ve düzleşmesi çıktı....
üstüne birde kansızlık vardı.... 5 gündür her akşam hastaneye gidip kan iğne ile karştırılmış serum taktırıyorum... valla kollarımı zor hareket ettiriiyorumm(

canım benim dikkat et kendine,tekrar çok geçmiş olsun..

cnm beniiim nedir seninle bu hastalıklardan çektiğimiz bilmem..
Rabbim daha beterlerinden korusun inşallah..valla korkuyorum artık :)

kızlar bu müteahhitler beynimi yedi sinir stres sahibi olacam yakında bıktım usandım emekli olmak istiyorum ama daha yıllar var

patik gelmiş hoş gelmişşşş

nurdanım bu kadar çabuk iyileşmene çok sevindimmmmm

lamemmmm bendede var kansızlıkkkkkkk

canım benim dikkat et kendine,tekrar çok geçmiş olsun..
sağol canım.... duruya da çok geçmiş olsun... umarım bir daha yaşamaz..

cnm beniiim nedir seninle bu hastalıklardan çektiğimiz bilmem..
Rabbim daha beterlerinden korusun inşallah..valla korkuyorum artık :)
sorma canım yaa.... valla bende sıradaki ne diye merak ediyorum artık:)

lamemmmm bendede var kansızlıkkkkkkk
canım bebek düşünüyorsun birde sen... lütfen öncesinde kansızlık ile ilgili ilaç kullan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…