Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

merhaba canım.
naz derken napıyorki mesela eşin...bu arada şunu belirteyim erkeklerim çoğu böle...tek seninki değil yani...o yüzden sırf bu yüzden birbirinize girip evliliğinizi tehlikeye atmayın..olurmu öyle şey...

hem daha yeni evlisiniz...biraz zaman geçsin düzelir herşey işallah..

mesainin bitmesine 1 saat kaldı...artık böyle hamile hamile işe gelmekten nefret ediyorum..üfff canım sıkılıyor....depresyona girdim..hormonlarım dengeyi bozdu...
akşamda kaynana gelecek kaynımla....bide hürrem var....ama izlicem ben hürremi..

zaten hergünümüz dolu.dizilerle..iş güç kALIYO HEP..

bunu niye yazdımsa şimdii..depresyona girdim ya yine ondan heraldee :90:

şunu getir bunu götür gibi şeyler.o çok yorgun oluyor ama benim yorulmaya hakkım yok.o kadar çok şeyi aynı anda bekliyor ki... mesela 5-6 kilo fazlam var spor yapmamı istiyor, ev her zaman temiz ve düzenli olacak, pahalı bir kıyafet alamayacağım bütün bunlar arasında bir de güler yüzlü olacakmışım

ohoooo senin kocan fazla şey bekliyor...okadar olmaz yani..neticede sen çalışan bi bayansın..
neden pahalı bir kıyafet almıyacakmışsınki..sende çalışıyosun....

ev derli toplu düzenli olacak ama herzamanda olmayabilir...beğenmiyorsa yetişemediğin yerde yardım etsin....yada gölge etmesin ....

benim koca sanki çokmu derli toplu....akşam çıkardığı çoraplar biri orda biri burda olur..hep aynı tantanayı yaparız....kıyafetleri çıkardığı yerdedir..alıpta asayım demez..şimdi hamileyim diye çok yardım ediyor bana...nediyeyim sağolsun...

ama normalde dağınığın pisin tekidir

ama sakın bu yüzden ağız tadınızı bozmayın....

Arkadaslarım kusuruma ne olur bakmayın calıısyorum bi yandan.sevgili arkadasım sakın yılma.evet sen yorgun geliyorsun dinlemiyorsun haklısın seni cok ii anlıyorum.sana naz yapmasınıda anlarım.ama birazda onda anlayıs olması lazım biraz benci bi insan anladıgım kadarıyla.izin gününde 3-4 pota yemeğini felan yap.ütü felan bırakma kalırsada ertesi gunu ne giymek istiyorsa onu ütüle.bende yetiştiremiyorum.sadece 1 er tane yapıyorum.ezdirme kendini..

kızlar geldimmm
sultan sende hoşgeldin aramıza cnm...

benim eşim dağınık değil ama temizliğede elini sürmez :))
mutfağa sok sadece onu ne istersen yapar :))

sultan eşin çok fena bee
çok aldırış etme
nekdr verirsen fazlasını ister cnm
kendi haline bırak işine bak...:)

özlemcim sen hiç konuşma şimdi..ben kızdım sana...çok alttan alıyosun seninkileri...bukadar fazla iyi olma...inanki bak sonunda sen üzülürsün..bugünleri hatırlarsında keşke zamanında yapsaydım yapacağımı..artık iş işten geçti dersin....

böyle bunalıp bunalıpta birgün kocana patlasan aranız açılsa huzursuz olsanız dahamı iyi...sır bu bunalımların neticesinde boşanan okadar çift varki....Allah göstermesin...

sende yemeğini ye çık ordan evine gel...bıksın senden kaynanan...böylece araya mesafe girer biraz..ki mesafe olması en güzeli...

benim vicdanım el vermez filan diye düşünürsen onların vicdansızlık denizinde boğulur gidersin..benden söylemesi...

kelebe-k sana hak vermemek elde değil ya
doğru diyosun bencede
kaynanasını kullansın faydalansın iştee

ya aslında ben hiçte kötü bir insan değilim..heleki vicdansız hiç değilim..yani ciddi söylüyorum bendeki vicdan çok fena....

ama insanların yapabilecekleri vardır..bide yapamayacakları..önce bunu bilelim..yapamayaklarım konusunda beni yorarlarsa ısrarcı olurlarsa tüm iç huzurumu mutluluğumu bozacak noktaya geldilerse

ne vicdanı ya.....bana alenen vicdansızlık yapılıyo....işte o vakit diyorumki

yaşasın kötülük...tek çözüm bu oluyor...

kelebe-k sen tecrübelisin cnm bu konuda
o yüzden ben pek bişey diyemiyorum
sağolsun bana ne karışan var ne görüşen
haftada bir misafir gibi görüşüyoruz
daha bi kötü laflarını duymadım çok şükür...

işte canım bende tam bunu demek istiyorum..sen en güzelini yapmışsın..haftada bir misafir gibi...mesafe şart....

Fazla yüz göz oldukça işin tadı kaçıyor...fazla muhabbet tez ayrılık getirir hesabı....

Canlarım benim..benim mesai bitti sayılır..hepinizi öpüyorum...ben gider..
Akşama çok ağır misafirim var..kaynanam

selam kızlar, bugün kendi derdime düştüm bu topiğe uğrayamadım.
asıl ağır misafir bana geliyor banaa, bir derdim var da topik açtım misafirlik ne kadar sürmeli diye. yorumlarınıza muhtacım işli eşli hanımlar, beni iyi anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…