özlem sus sus nereye kadr
eşin görsün diye beklersen çok beklersin cnm..
kelebe_k denemezmiyim denedim.
onun demesi hayatım bi yemeğimizi yiyelim hemen eve gelelim diyor
hayatım tamam yiyelim ama ben hemen kalkıp gelmeyi kendime yediremiyorumki ben ailemden öyle görmedim hadi benim karnım doydu eyvallah diyemiyorum..zaten desekte kaynanamın suratı düşüyor.bir iki sefer yaptık bunu baktım surat mahkeme duvarı gibi en iyisi dedim.özlem sen gece yap işlerini.zaten eve gittim vücudum salıyor kendini.en fazla camasırlarımı topluyorum.eşimin ertesi gun giyeceklerini ütülüyorum okadar sabah 7 de kalkıyorum hadi az daha işleneyim derken 1 den önce yatamıyorum.haziranda 2 sene olucak..6 aydır calısıyorum öncesinde zamanı nasıl evde gecirmişim anlamıyorum..clısmadn ellerinde olsa hergun kahvaltı ve akşam yemeği deliricektim
eşin anacıysa işin daha zor özlem
işllh bigün seni anlar ve orta yolu bulup davranır
rabbim güç sabır versin...
özlem evi taşımayı düşündünmü hiç???
özlemmmmmmmmmm
zlem hiçbişey yapamazsan durumu kendi lehine çevirsen...hani kocan halinden anlamıyor gitmeyince kaynanan surat yapıyor..okadar konuşmuşsuın olmamış...
E sende işten çıkıp onlara git yemeğini ye çık evine gel...hiç olmazsa yemek derdin olmaz..saatlerce oturmak zorunda değilsinki...sende kaynanaı kullanıyormuşsunki gibi bir hava ver..gün gelecek kaynanan ben hizmetçimiyim moduna girecek kendi kendine şikayet etmeye başlıcak..bırak sen değilde o şikayet etsin..
Onlar düşünüyolarmı seni..düşünmüyolar..sende yemeğini ye çık ....surat asarsa assın..ki assın zaten işine gelmesi lazım...böylece sık sık gitmenizi istemez...şuna bak iyi alıştı rahata yemeğini yiyip çıkıp gidiyor diye söylenmeye başlar kendi kendine....yani özlemcim baktın hiç bir yol tutmuyor ozaman sende durumu kendi lehine çevir derim ben..
özlemmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?