Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kelebenkkk çok güldümm :)) kroyum ama para bende yani :)))

patiğim gelininiz ne şanslı senin gibi görümcesi var...

organiğim gel seni transfer ediyim neler kazancan neler çaycıda neymişşş

senin gibi ekip arkadaşları lazım bana
sen bi düşün
bak ben kazanırken sebeplenin işte
araba alırız

anam araba diyo :)) sen bu hırsla aşarsın cnm kendini :))

organiik eşini tebrik ettim valla ne başarılı nasıl satmış erkek olduğu halde ...

keleboş bnmde çok cnm nie böle yapıyoz bilmem alıyoz alıyoz..çok israfçı biri olduğumu farkettim akşam hesap kitap yaptım..

bu duruma son verdim ama artık...kararlıyımm !!!

ballll dışardan gören deli sanar koptum gülmekten düşünsene başımda eşarp suratımda makyaj boğazlı kazak üstüne beşi biyerdeler

ayağımda platformlu ayakkabı , şalvar altımdada mini cooper ayyyy karnımmm

sağol patiğim yapar o hatta bana kızar gelişine veriyorum diye aile dışında mesela arkadaşlar falan gelişine veririmde

bal yaa almayayım sağol cnm

patikkk eksiğin olursa söle ben sana yollarım

görümce almış 1 allık 1 kapatıcı 1 rimel maybelline marka

sen yeterki biriktircem de ben sana destek olurummmm

keleboş farkedersem sölerim cnm...markafoniye felan bakıyom hep halen 100 tl lik çekim duruyor.. son 1 ayım :S

papayayı verdim cnm silveri meraktan sıkmıştım bikaç..keşke onu verseydim dedim ama sanki silver daha ii kokuyordu ..seneye artık kampanya olursa ona da alırım yine silver :))

ahh iyi niyetli olsunda neyim olsa aynından alırım nolcak..

düğün hediyesi olarak lcd tv alıcaz inşallah araştırıyom kampanyaları 1500 den aşağı düşmüyor bir türlü fiyat..artı kyapıcak bişi yok 5 ay kaldı düğüne..
hesaplarıma onuda ekledim zaten yine yetiyor ev taksidi inşallah...

Allah işimizden gücümüzden etmesinde..

sağol patiğim yapar o hatta bana kızar gelişine veriyorum diye aile dışında mesela arkadaşlar falan gelişine veririmde

bal yaa almayayım sağol cnm

kıyamam ben sana iyi niyetlisin ya ondannndır ama aile dışındakilere karlı sat cnmm

ben eyüp sabriyi eşim 30 tl satmış bi insan olarak

kelebekkkkk adamlar napsın ya kendileri çalıp kendileri söylüyorlar bu konuda bizi böyle kabul etcekler artık.....

patikkkkkk vayyy be...dedim iç çektim yahu,hediye de alıyon he mi....o gelin sevsin seni ya,sevmezse bize söyle

cnm içinde fesatlık olmadıkça kazanan o olurrr

bizede ev hediyesi olarak eltimler almıştı samsung parça o sıralar 1200 liraydı saolsunlar dediler hiç bakmayın siz biz alıcaz diyee

allah b,in kere azı olsunn

şükretmeyi bilmek kadar güzel bişey yokk

RABBİM YOL BOYUNCA BIRAKMASIN ELLERİMİZİ !!!!!!!!

makara yapmayın nan tuzunuz kuru tabisi

size inat alırım arabada onu biyerdede

Son düzenleme:

aynen öle adacımmm

ball sen bu hızla evde alırsınnn bacımmmm

pasaklıııııı nerelerdesin
benden sonra sen de işten çıkmışsın pek gelmemişsin buraya.....
her perşembe aklıma geliyorsun
eşin yine gidiyor mu halı sahaya????
ben öğlenleri evdeyim canım,beklerim

Son düzenleme:
balcım akşam akşam çok güldüm yaa gel bi öpem seniiiii..

Ada akılıma senin görümcen geldi :))

iyi akşamlar kızlarr hepinizi çook ama çoook öpüyorum ...iyi haftasonları bol bol dinlenin güzeller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…