Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

vallahi bende işte yeni bir hafta oldu öğreneli adet olmadım dedim heralde sıkıntı yapıyorum düğün için düşünüyorum fln nasıl olucak nasıl geçicek gelinlikdi şuydu buydu bizimki dalga geçiyodu hamilesin diye gidip test aldım çift çizgiyi görünce...kimse birşey demez hakkı yok diyor sonuçta istedim dio bizim ki ailesi ile gün içinde ben yüz yüze olucam şuan aramızda çok iyi allah daha iyi etsin ama tepkileri ne olucak merak konusu

bizimkine herşey kolay gelio ne desem he dio geçiyo bu konuda söylemek istemiyorum bende ama takıyorum işte kafaya kendime kızıyorum ona kızıyorum sakin değiilim aslında

walla yapçak tek şey Allah a dua etmek
sağlıklı bebiş olsun diye
artık olan olmuş kızcak bişey yok
az daha sabretseydiniz sizde :)

karagül Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..
kaç aylık yani şimdi bende onu anlamadım..:S

erken doğum oldu deseniz anlarlar mı ki ?

keleboşum saol cnm içiyorum ama bilmiyom cnm yaa böle bişi görmedim geçmiyor yeniliyor..

walla yapçak tek şey Allah a dua etmek
sağlıklı bebiş olsun diye
artık olan olmuş kızcak bişey yok
az daha sabretseydiniz sizde :)

dediğin gibi artık bol bol dua ediyorum şu ayı atlatmak istiyorum... erkeğe göre hiçbirşey yok o çok rahat çıtır anne dio karnıma eline koyduğunda oğlum dio onun bu kadar rahat olması na şaşıyoum

niye rahatsız olsunki erkek o
sen kaç yaşındasın??

doktora fln bile hiç gitmedim testi yaptğım gün allahım nolur yanlış olmuş olsun diyorum adet olmayı ilk defa bu kadar çok istemişimdir heralde...

ne filmiydi kızlar aşk filmimi.beni sıkar öyle filmler bildiğiniz güzel bir macera filmi varmı.korkuda olabilir.

BEĞENDİM CNM :))
ama yanımdaki hıçkırıklara boğuldu ben ağlıyamadım :))
hele film bitti sevgilisine nası sarılıp ağlıyooo :))
özgür sandı herall

alemsin hee :))

bende çok ağladım ne var

bence ağlamayanlarda tuhaflık var

ben varya daha başında ağladım babasının fotolarını sergiliyorduya çok duygulandım..

karagül olan olmuş,sıkıntı yapıp bebeğin sağlığı etkileme bence..evlilik hazırlıklarından önce onun sağlığı ile ilgilenmelisin..beslenmenede dikkat et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…