Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşgeldin yorgun...

gözünüz aydın böcük...allah analı babalı büyütsün..
hoş bulduk lamecik, neden topic bu kadar boş, geçmişi de okudum dünü ama bi şey yok:44:

hee herkes bi denesin sonra herkes
hımmmm

genelde yumurtlama regl den sonra olmuyomu :26:

bal başlıyonmu nisanda çalışmalara

bende çok istiyorum yaa, daha reglim yeni bitti, daha 1 ay oldu( zaten beklicem birazcık daha

yumurtlama günü adet başlangıcından 14 gün önce oluyor organik, 27 günde bir oluyorsan mesela adet başlangıcından sayarak 13. gün, 30 günde bir oluyorsan 16. gün.

niye uyumadın nurdan, gece mesaisi mi :78:

selam herkeseee...:2:

nasılsınız bakalım..

benim hastalık yeniledi kendini :S antibiyotik kullanırken kendini yenileyen grip ile ilk kez karşılaşıyorum..:2:

ateşin oluyor mu senin peki? hani birçok insan ateş olmasa da grip diyor da ondan sordum. ayrıca alerjisi oluyormuş birçok insanın dr lar antibiyotik veriyormuş üst üste hiçbir faydası olmuyor alerji de tedavi edilmemiş oluyormuş

yumurta çatlayınca adet olunuyor diye biliyorum ama yani adet tarihi değil mi:44:

h sonu ne ettınız dıyom kımseden ses yok

çalıştımmmm :84::84::84::84::84::84: sen ne ettin böcüşüm kangammmmmm

canı benim ben görmedim valla.hafta sonu cumartesi temizlik.pazar turşu yaptım.elbise dolaplarını düzelttim.o kadar.

erkek olsam sen gibi kadınla evlenirdim nevgül hafta içi çalış, koca kaynana evde, bi de hsonu o kadar iş yap turşuyu da kaynanan kursa eline mi yapışır

alemsin hee :))

bende çok ağladım ne var

bence ağlamayanlarda tuhaflık var

ben varya daha başında ağladım babasının fotolarını sergiliyorduya çok duygulandım..

tesadüflerden bahsediyonuz sanırım, biz de ağladık ikimiz de

bal sorma
bugün doktora gittim
6 haftalık hamileymişim.

çok şaşkınım, hiç düşünmüyorduk acayip süpriz oldu

düşünmüyorduk derken korunma yöntemleri kullanırken mi oldu :18::18::18:

süpriz dediğine göre çok istemediğiniz bir durum yok, hayırlı olsun, sağlıkla atlatın bu dönemi ikiniz de

ortak dediiin patron mu kangaaaa onun kızı vardı sanki bahsetmiştin

patrnumun ortağının kızı oldu
hanı eklemıştım sarışın melekonun kardesı oldu
ayy cok merak edıyom
eşimde dıo akşama gıdekolmas dedım cok erken

ama eşimle cok heveslendık aksam neler neler aldık converse bıle aldım

hoşgeldin canım... evt oda hamileymiş....
ilk evlenen oydu aramızdan...
sonrasında ben ve bal... sonra ada,patik sonrada sen:))))

evett güzel bi evlilik yıldönümü hediyesi olmuşş

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

ee ozaman sıra sizde sonra patikde,sonra bende:))

herşeyin hayırlısı olsun inşallah

bal nerelerdekii bugün gelmicem demiş :26:

ohh allah bereket versin kangaaa, siz bu gazla bebe yapmayın da bi de akrabalardan önce siz mi gideceksiniz, eşin bayağı bi' heveslenmiş hakikaten

hoşgeldin canım... evt oda hamileymiş....
ilk evlenen oydu aramızdan...
sonrasında ben ve bal... sonra ada,patik sonrada sen:))))

slm.lar....
hafta sonu uğrayamıyorum.....bu hafta da eşim gececi,gündüz evde,dün vardiya değişimi diye gündüz uyumuyordu,okuldan ünv.ye gitmedim eve geldim direk,sonra da kocişle....film izledik,dizi çektik,yemek yapmadım pizza söyledik dominostan onu yedik...vakit nasıl geçmiş bilemedim,akşam gidince çok koydu yalnızlık (((

pınar hamişmiş,hayırlısı olsun....
evet yaaaaaaa ben 4.düm aramızda evlenen,hey gidi heyyyyy

hoş gördük organik...

ada, sen hem okulda öğretmensin hem üniversitede mi, yoksa okuyor musun üniversitede bir yandan:44: maşşallah diyeceğim her iki şekline de

hoş gördük organik...

ada, sen hem okulda öğretmensin hem üniversitede mi, yoksa okuyor musun üniversitede bir yandan:44: maşşallah diyeceğim her iki şekline de

hoşbuldum organiğimmmm

yorguncum ilköğretim de öğretmenim....
liseden hocam ünv.ye geçmişti,şimdi bölüm sorumlusu olmuş,benim de Ales puanımın yettiğini öğrenince öğleden sonran boş haftanın 2 günü de olsa gel ünv. de ders ver dedi,orada da öyle yapıyorum...

selamm 5 dk bi geçmişe göz atiim dedim zaten kısaymış :))

yorgun açıklamış biraz ama yumurta çatlama patlama oluşma olaylarını hiç anlamıyorum valla :))

henüz düşünmediğimizden heralde..sırası gelince o konuda da uzmanlaşırız artık

ohh allah bereket versin kangaaa, siz bu gazla bebe yapmayın da bi de akrabalardan önce siz mi gideceksiniz, eşin bayağı bi' heveslenmiş hakikaten

sağol kangammbu arada bı haber daha verım k kartlarıın hepsını ödedıksuan hıcbırıne borcumuz kalmadı
akşam hepsını yatrdık
yaklaşık bı 5000 tl gıttıama olsun şükür sadece 2 kredı kaldıRabbım nasıp etsın onlarda bıtsın ınş

evt yaa cok heveslıydı aslında bende heveslıydımde pek bellı etmedım
o dıo şunuda alalım bunuda bak conversı sıyah beyaz aldın elbısesı pembe uymas falan dedı durdumağazadakıler artık gtseler demıştr arkamızdan

valla ben bozarım sırayı...:))

adacım ve patiğim hoşglediniz...

bal kızın fabrikada bugün çalışma yokmuş.. oda keyif yapıyor evde:))

Son düzenleme:
valla ben bozarım sırayı...:))

adacım ve patiğim hoşglediniz...

bal kızın fabrikada bugün çalışma yokmuş.. oda keyif yapıyor evde:))

hoşbulduk cnm...bencede sen boz sırayı :)) bizi bekleme..

hadi yaw grev yok inşallah :) keşke bizimde olmasaydı evime gider yatardım valla ne güzel..

yorgun alerjik olduğunu sanmıyorum cnm şimdiye kadar hiç böle problemim olmadı polen mevsimi biraz zorlanıyorum ama mevsimide değil..
zaten doktorda düşünmüş sanırı ilaçların biri alerjik durumlarda diyor..
ama o ilaçta bitti :S ki bizim şirketin doktoru en sağlam ilaçları çakar direk :))

ben iltihabın yerleştiğini düşünüyorum inşallah öle değildir
bugün düne göre daha kötüyüm..her geçen gün kötü oluyor yarını merakla bekliyorum :18:

öğlen çıktık yemek yedik bir file portakal aldım burada da yiyim die..

böcük gözünüz aydın..

lame cim belli olmaz belki sendede süprüz olur

patik hoşgeldin anacım, geçmiş olsun doğrultamadın totoyuu

bal ne ballı hee yatışşş ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…