nevgül en azından 7 aylık olmuş olsun diyorum evet çok heyecanlı liste yaptım yavaş yavaş alıcam
bal yine safa yatmaaaa
bi söz yazıcam çok güldüm okuduğumda
iyi arkadaş sütyene benzer, her zaman seni dik tutar ve olduğundan büyük gösterir; kötü arkadaş dar dona benzer, ne yaparsan yap kıçına kaçar
canım olurmu efsun evde test yaptığı gibi hemen söyledi.. doktora bile gitmemişti dahaa:)efsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sana diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senin bebiş hemen büyüdü mşllh
bize sen 3 aylıkmıydı söylediğinde daha dün gibiiiii
seninki ne çabuk büyüdü yaa
daha dün gibi
sen bize söylediğinde kaç aylıktı 3 filan ozmnnn
bal yine safa yatmaaaa
İyi arkadaş sütyene benzer, her zaman seni dik tutar ve olduğundan büyük gösterir; kötü arkadaş dar dona benzer, ne yaparsan yap kıçına kaçar
cık 6 haftalıktı canım sanırım zaman su gibi akıp geçiyo bi hafta sonra 6 ayı dolduracak bitiyo yanii
canım olurmu efsun evde test yaptığı gibi hemen söyledi.. doktora bile gitmemişti dahaa:)
eylül eee sonuç?? dayakmı yedin yoksa :))
yok tıpış tıpış gidip yemek hazırladım:))
bal yine safa yatmaaaa
İyi arkadaş sütyene benzer, her zaman seni dik tutar ve olduğundan büyük gösterir; kötü arkadaş dar dona benzer, ne yaparsan yap kıçına kaçar
keleboooş lafa gell alemsin vallabal yine safa yatmaaaa
zaman çabuk geçti ozmn
ben kendimle uğraşırken efo bebeği büyüttü :))
hadi yaa bnm aklıma başka bişi gelmişti...hani hazırlama sonrası hesabı ödeme gibiyok tıpış tıpış gidip yemek hazırladım:))
anam o kadar dua ettin bana benzesin die babasınba mı benziyo..du bakalım belli olmaz daha..büyüdü kızım teyzeleriii babasına çok benziyo yuvarlak yüzlü çok tatlı ama babasına bu kaar benzerliği beni çok şaşırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?