Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bal yine safa yatmaaaa

bi söz yazıcam çok güldüm okuduğumda

İyi arkadaş sütyene benzer, her zaman seni dik tutar ve olduğundan büyük gösterir; kötü arkadaş dar dona benzer, ne yaparsan yap kıçına kaçar

efsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sana diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senin bebiş hemen büyüdü mşllh
bize sen 3 aylıkmıydı söylediğinde daha dün gibiiiii

efsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sana diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senin bebiş hemen büyüdü mşllh
bize sen 3 aylıkmıydı söylediğinde daha dün gibiiiii
canım olurmu efsun evde test yaptığı gibi hemen söyledi.. doktora bile gitmemişti dahaa:)

büyüdü kızım teyzeleriii babasına çok benziyo yuvarlak yüzlü çok tatlı ama babasına bu kaar benzerliği beni çok şaşırttı

belim çatladı artık şu dosyaları yapmaktan

görüşürz efoooooo

duygu azcık dinlenm kız bu devleti sen mi kurtarcannnn

organik gelmedi sanırım bugünnnnn

keleboooş lafa gell alemsin valla
zaman çabuk geçti ozmn
ben kendimle uğraşırken efo bebeği büyüttü :))

valla bnmde hesaplar şaştı.. o kadar oldu m uzaman yaaa..:S

yok tıpış tıpış gidip yemek hazırladım:))
hadi yaa bnm aklıma başka bişi gelmişti...hani hazırlama sonrası hesabı ödeme gibi ayıp etmiş..ben desem bnmki pizza söliyelim derdi
büyüdü kızım teyzeleriii babasına çok benziyo yuvarlak yüzlü çok tatlı ama babasına bu kaar benzerliği beni çok şaşırttı
anam o kadar dua ettin bana benzesin die babasınba mı benziyo..du bakalım belli olmaz daha..

bende akşam dolabın üst rafına ulaşamadım yine ..koce kendi boyuna göre dizmiş baharatlıkları..bu ne dedim nie ben uzanıyom dio dalga geçe geçe :)) dedim çocuğumuz olursa inşallah boy bakımından sana benzer :))

Son düzenleme:
faydalı bilgiler konusuna girdim bir topikte bulaşık makinesine parlatıcı yerine elma sirkesi koyuluyormuş..
parlatıcıların kimyasalı üzerinde kalıyormuş çünkü..

ama yerleştirmeden önce kapağı açıp kokunun gitmesi gerekmiş..

çok güzel parlatıyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…