• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben yine çok tıkandım yaa...göğsüm falan tıkalı..
bak balkız o kdr yedim içtim yok yok...:2: :14:

artık yoruldum bu hastalığımın 3. haftası bitti...
ne ilaçlar tükettim..

yarın özel hastaneye gidicem birde...

kızım sende beni geçtin he
hep hastanedesin oran buran hep ağrıo senin git bi hocaya anca o paklar seni

hoş geldin tanem ben iyim saol sen nasılsınn

kız koca gün evde napıyon sennnn

bide hani biri alcaktı ev karşı dairede noldu o işş

keleboş :)) geziyom gibi göründüm ama aslında hepsi iş içindi 2 haftadır keyfi gezmiyom...

yarın doktordan sonra yatıcım evde..:2:

tanem saol cnm yaa...

balkız geeelsene...

bu akşam biraz geç çıkıcım :(

kızım sende beni geçtin he
hep hastanedesin oran buran hep ağrıo senin git bi hocaya anca o paklar seni

valla bende kendimden bıktım inan ki...

bazen dalga geçiyom acıların kadınıyım die :P ama inanki artık bıktım..bünye bazen iflas ediyo öle bi halsiz düşüyorum ki..sürekli ağrı çekmekten..Rabbim herkese önce sağlık sıhhat versin en önemli şey bu...

eskiden hiç böle hasta olmazdım evlendim hep böleyim :44: koce gözüme baktıkça hasta oluyom..Allahtan o benden sabırlı..

keleboş :)) geziyom gibi göründüm ama aslında hepsi iş içindi 2 haftadır keyfi gezmiyom...

yarın doktordan sonra yatıcım evde..:2:

tanem saol cnm yaa...

balkız geeelsene...

bu akşam biraz geç çıkıcım :(

evde yatmak ve sen heee hiç gülesim yoktuuuu :9::9:
duramazsın sen kanımcaaa :9:

bazen dalga geçiyom acıların kadınıyım die :P ama inanki artık bıktım..bünye bazen iflas ediyo öle bi halsiz düşüyorum ki..sürekli ağrı çekmekten..Rabbim herkese önce sağlık sıhhat versin en önemli şey bu...

eskiden hiç böle hasta olmazdım evlendim hep böleyim :44: koce gözüme baktıkça hasta oluyom..Allahtan o benden sabırlı..

sen beni dinle hocaya git kızım bende öyleydim git işte

Kebelekciğim haha o konuda boşuna kendimi yedim ne oldu dur anlatayım her şey hazırlandı o gün içerisinde kapora falan verilip işlemlere başlanılıyordu, bende el mecbur hayırlısı olsun artık dedim taa ki yarın sabaha kadar ev sahibi akşam aramış satmaktan vazgeçmiş :66: nasıl mutlu oldum bilemezsin :)) O aileye kendi ellerimle 200 metrekare 1 sokak ötede süper bir ev buldum onu alcaklar bugün yarın sanırsam :))
Nurpak naber kız :D

çok yorucu bi işin varsa ondandır cnmmm
dinlenemeden tekrar yoruluyoya insan o kötü bak

ben bi pazar erken kalkayım bi hafta kendime gelemiyomm
dengem şaşıyo hem hasta ve halsz oluyommm

bide bebek olursa napcan patik sennnn

mılkanın bırı gıttı diğerı geldı:27::27:ben bıle bazen sıkılıyom yazdığım halde
burayı okuyana kadar kıtap okusa alim olurdu

tanem lenn bızımde olur mu metrekare evımıs:61:

evlenmeden önce ben hiç hastalandığımı bilmem
ne zaman evlendim doktordan çıkamadım
ama bi kere hocaya gittim kesin çözüm allahıma bin şükür
nazardan da oluo bak yabana atma sakın söylediklerimi...

Kebelekciğim haha o konuda boşuna kendimi yedim ne oldu dur anlatayım her şey hazırlandı o gün içerisinde kapora falan verilip işlemlere başlanılıyordu, bende el mecbur hayırlısı olsun artık dedim taa ki yarın sabaha kadar ev sahibi akşam aramış satmaktan vazgeçmiş :66: nasıl mutlu oldum bilemezsin :)) O aileye kendi ellerimle 200 metrekare 1 sokak ötede süper bir ev buldum onu alcaklar bugün yarın sanırsam :))
Nurpak naber kız :D

ii tatlım senden naber:DDDDDDD

keleboş öğlene kadar uyudum hem ctesi hem pazar...

hafta içi erkenden sızdım koltukta annemde vardıya bende hiç bi iş yaptırmadı saolsun...

portakal vitamin ilaçlar ıhlamur adaçayı...ne varsa tükettim cnm..kalın kalında giyinirim hiç ince giyinemem kışın...

yok yok yok...hiç anlamadım bu nasıl bişi..

geçen seneler grip aşısı oluyordum bu yıl olmaya kalmadan hasta oldum hasta olunca olunmuyor die erteledim aşı vakti geçti...:(

nurdan bilemiyorum cnm hiç konduramıyorum kimseye nie kim bişi yapsın ki :S nazar duasını sürekli annem okuyor..bende arada bir okurum kendime..haftasonu okıyım yine daha uzun dualar felan bakalım

Son düzenleme:
keleboş öğlene kadar uyudum hem ctesi hem pazar...

hafta içi erkenden sızdım koltukta annemde vardıya bende hiç bi iş yaptırmadı saolsun...

portakal vitamin ilaçlar ıhlamur adaçayı...ne varsa tükettim cnm..kalın kalında giyinirim hiç ince giyinemem kışın...

yok yok yok...hiç anlamadım bu nasıl bişi..

geçen seneler grip aşısı oluyordum bu yıl olmaya kalmadan hasta oldum hasta olunca olunmuyor die erteledim aşı vakti geçti...:(

nurdan bilemiyorum cnm hiç konduramıyorum kimseye nie kim bişi yapsın ki :S

valla bende konduramıodum die gitmemiştim 1 sene boyunca
boşuna doktorlara gittim saçmalama git diosak bildiğimiz bişi var demekki...

töbe töbeeee :26::26:

ki bide benimki kadın hastalıklarından di kimin aklına gelir dimi
bana çok saçma gelmişti hatta hocaya g,derken anneme söyleniyordum
ama aynı gün kanamam kesildi çok şükür hiç bişiyim yok o günden beri.
biri bişi yapmış dedi ve nazar var demişti.
allah kimseye dermansız dert vermesin.
doktorum bile şaşırıodu neden oluo die düşün artık.

Back
X