Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patiğim bizimkini her sabah her akşam mutlaka görüyoz
diyomya adam selamsız bırakmıyo
eşime o sebeple diyom seninki diye :)

sanırsın başbakan bi havalar bi civalar sorma

konu komşu diiince aklıma geldi..nurdaan senin üst katta ki napıyo cnm bahsetmiyon..
istemiyomu artık bişi

balkondan börek sunuşu aklıma geldi
:))) evt nuro noldu nan o komşuu

patik dün eve kaç kaç ödiceniz dedim duymadınnnnn

cnm karışık konu ...
kısadan nasıl anlatçam şöle diim...

20 bin peşinat gerekli çekilişe girmek için..120 binlik ev için girdik biz 60 ay 20 binden sonra 60 ay yani....

1500 ödedik bu ay sonraki ay ne kadarımız olursa 2000 gibi düşünüyoz mesela 20 bini tamamlamak için...

peşinat bittikten sonra çekilişte çıkarsan hemen giriyon eve evde ödüyon 2000 tl
eğer çıkmazsan 1800 den başlıyo rakam her ay düşüyo 1200 e kadar..

30 aya kadar çıkmadın çekilişte diyelim 31 . ayda veriyolar 120 bini evini alıp oturuyon

kalan rakamları evin içinde ödüyon...

o ne patikk merak ettim şimdi :))

güvencesi varmı peki bu olayın
batıp giderseler senin ödediklerin sigortalımı cnm?

hımmmm çok iyiymişşşş rabbim OTURMAYI nasip etsin inşallahhhhhh

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrr iş yerimizde çok güzel organizasyon oldu
Bayan çalışanlarla birlikte pasta kestik. Gül ve buldan işi yazma verdiler Basında vardı çok güzel oldu

çok saçma bir şey zaten, ama o kadar müşterileri var çünkü bizim insanımız körü körüne atlamaya bayılır her şeye, artık laf anlatamadıklarıma bu linki göndereceğim günah benden gitsin tabii firmaları ödeyenlere değil sözüm benimki de ödese bi şey demem

Hem işim hem eşim hem bebişlerim hem kuşum hem kedim hem çiçeklerim Allah ne verdiyse :))

bir işim var külfetsiz, hem de üzerine para veriyolar.. bir de eşim var ki dünyaya bedel bir külfeti var, bi de üzerine para veriyorum

neşeli arkadaşlar gelmiş sanırım hoş gelmişler

Kızlarrrrrrr iş yerimizde çok güzel organizasyon oldu
Bayan çalışanlarla birlikte pasta kestik. Gül ve buldan işi yazma verdiler Basında vardı çok güzel oldu

ohh afiyet olsun duyhaaaas, buldan mı sen denizli'den miydin, oranındı sanki d imi?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…