telefonunu kaybetmişşşşş en azından ben öle anladımmmmmpatiğim garanti bankasıysa cep telden yap
hiç masraf almıyo cnmmm
patiğim garanti bankasıysa cep telden yap
hiç masraf almıyo cnmmm
günaydın ,geç oldu ama :)
hiç çalışasım yok bugün( işlerimde çok off valla...
Ofis ısınmıyor bir türlü sanki..kat kat giyiniğim :d
cep telefonum bozuldu bizde eskiden kullandığımız bir telefona takalım dedik geçici ,şarjı yokmuşş..aman dedik neyse arabadayken takmıştık koyduk kenara bakıyoz ediyoz yok bi yerde hattım içinde kaldı((
eft yapmam lazımdı şifre gelemiyor die aradım telefondan bilgilerimlen eft yapam dedim vakıfbank 10 tl işlem ücreti dedi saolsun ellerine düşünce çok iyi kullanırlar ...
Dedim kalsın yapmıcam nedir bu böyle...
Tüm bankalara gıcık oluyorum..ihitiyacı olan halktan sömürdükleri paralar çıksın inşallah
cnm bnm zaten sorunum cep telefonum yok şuan :)
hem garanti bankasında hesabım yok ki..kendisine gıcık olurum zati...bulaşmayı nasip etmesin rabbim...
Vakıfbanktan alıyoz mayışları ondan onun web şubem ini kullanıyorum ..web şubeden almıyor ücret..
Cep telefonu almam lazım..hattımı yeniden çıkarttırmam lazım off off...
Kayıtlı numaralarım kayıp oldumu acaba :s
yok cnm akşam evi talan ettim anneme sordum acaba cebimizden mi düştü die en son onlara giderken takmıştık o da talan etmiş yok..arabayı aradık taradık yok :Shoş geldin kuzumm
insanları kullanıyolarrrr işte pisliklerrrr
Evde falan mı unuttun acabaaaa öğle saatinde git bi bak istersennnn
kaybolur tabi cnmm
olsun arayana anlatırsın durumu
şuan önemli olan eft çok mu acildi kiii
arasanda numaranı değiştirip eşinin nosunu versennnn olmaz mı
kabul etmezler mi
bi dene bence ben bi kerede garantide öle yapmıştımmmm
yok cnm akşam evi talan ettim anneme sordum acaba cebimizden mi düştü die en son onlara giderken takmıştık o da talan etmiş yok..arabayı aradık taradık yok :s
düşürdük sanırım..telefon eskiydi zatende hattıma üzüldüm :s
telefonla numarayı değiştirmiyorlar cnm ya..şubeye gitmek gerekmiş..
patiğim hoşgeldin..
kötü olmuş canım... ben en çok giden numaralara üzüldüm valla.. eftyi eşinden falan yapabilirisnde...
ama numaraları bulamazsın.....
bi yazı yazıp faxslasan çıkamıyom desen hallederler bence şubeye gidipte napcan kii
bu arada annen döndümü evine
bide bu tel ne zamandır kayıpppp
sağol canım...evt, sanıırm üşütütüm.. çünkü bu ay çok ağrım var... tedbiri elden bırakmayayım yanıma alayım dedim bende:)geçmiş olsun lamecim iyi yapmışsın cnm..yanında demek :)
ayaklarda çok önemli sıcak tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?