Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eylül h geldın nassın cnm
kangam bu arada evt 3 ama kıloma güvndığımdn deıl len bu hayalım tabı 1 yapınca tırsmazsam:18:
hoş bulduk kaç kilosun böcüş.
47:78::78:...........
geldı kangam gelmemı
eşim duvara monte ettırmış yre oturunca bakamıon yuksk olmuş azbugunde dsmart bağlatcaktı noldu bılmım
7
sen napan aşkum sefkılımm![]()
kangam evt eşimde aynen kedı(bu arada e harfı cok zor basıo pc yı kırcam)
kendıısı cok soğuktur ama sıcak sevr
Allahtan bn sıcakkım
yolda kalınmaz olm aahh keske kalcak kadar yağsabahced hatıra fotorafı cektrdım
sonra ustalarla azcık kar topu oynadık geldım
ellrım hala sıcacık:78:yanıom ben yanıom![]()
napıyonuz kızlar:80: ne var ne yok
eylül h geldın nassın cnm
kangam bu arada evt 3 ama kıloma güvndığımdn deıl len bu hayalım tabı 1 yapınca tırsmazsam:18:
benden zayıfmışsın 5 kilo var aramızda kaç yaşındasın boyun kaç :)) tenin ne renk gözün ne renk ya saçınsıralarmışım daha maksat gözümde canlandırmak:)
47:78::78:...........
cnm balık ıstedi:78:akşama yapam barı ınş güzl balık buluruz
havalar ısınınca kanepeden izlersiniz kangammm, eşin minderi düşünüyo galba
napim be kangam koşturuyom, uykusuzum, sabah işe gittim geldim, akşam yine işe gitcem, hiç sevmiyorum akşam işe gitmeyi
naapsın adamcaaz üşüyo, o da bizden soğuk deme eşine kangaaaısıt onu
hala keşke kalıcak kadar yağsa diyon, ben neler çektim o karlarda eskiden karşıda çalışırken köprü yollarında kar demen banaaa yani çalışrken demen, tatilde olsam diyin
senin ateşini 1. çocuk söndürcek bu gidişler, 3 dene birilerinin sözünü dinniycen annaşılan![]()
kar yağsın mı yağmasın mı diye birbirimizi yiyoksen naapıyon hoş geldin
sen 1. yap da sonra konuşak kanga bunu![]()
QUOTE]
hoş bulduk canım aynı bende dün akşam idrar testi yaptım kocaman tek kalın çizgi ona biraz moralim bozuldu şimdi gene normale döndük bakem
ohooo sen gibi kimler geldi geçti kangaaa şimdi göbek ve kalça nedir onlara sormak lazım, ama gırtlak kontrollü gidersen bi şeycik olmaz inşallah
benim iş dün iptal olunca evden çıkmaya üşendim telefonlagetirmiyolar balığı da kaldı lahmacun söyledikkarda zamlı olur bi de balık dün haberlerde diyince hatırladık haftaya alırık dedik
![]()
ohooo sen gibi kimler geldi geçti kangaaa şimdi göbek ve kalça nedir onlara sormak lazım, ama gırtlak kontrollü gidersen bi şeycik olmaz inşallah
benim iş dün iptal olunca evden çıkmaya üşendim telefonlagetirmiyolar balığı da kaldı lahmacun söyledikkarda zamlı olur bi de balık dün haberlerde diyince hatırladık haftaya alırık dedik
![]()
amann kanga zorla kılo aldrcan banabenım annemde ablamlarda kılolu deıller hacı
bünymde cok hızlı calısıyormuş
kılo almak ıcın bekarken nelr nelr denedım ama sımdık o kadar uğraşmıom
eşime baktıkca iştahım acılıyo
akşam bı lahmacun bıde porsıyon tavık şiş yedımsonra salata ve künefe daha dursam yerdım herhal
masraf olmasın dıe erkn kaldrdım kocemı
eve gıdınce yedıklrımı saymım haa:82:
he evt zamlı olur ama yarım kılo alıok bişi olmaz cnm
yarında maaş günü nasılsa![]()
:13:
ben zatn kanepedeyım hep mındrde yer yok
maşallah kocem yayılıo ve sobanın önunu kapatıyobana yr yok
he kanga blkıde 1.de aman dıycemm bu yetr ama 3 olsun ıstrdım tek cocuk sevmımben yaa gel şunu 2ye bağlayak
ayy annemlre gıttık kocemle ılk defa onun kullandığı araca bındım zaten 3,5 atyıom neys
ogunde hava hafıf yağmurluköprü cok kötuydu kangamm
ama cok yağarsa zaten evde oluruk öle düşün
QUOTE]
hoş bulduk canım aynı bende dün akşam idrar testi yaptım kocaman tek kalın çizgi ona biraz moralim bozuldu şimdi gene normale döndük bakem
tek kalın çizgi ne demek oluyo:26: hamile kalmaya mıçalışyıorsun öyle anladım ama, moralini bozma, sağlık olsun , gerisi gelir
amann kanga zorla kılo aldrcan banabenım annemde ablamlarda kılolu deıller hacı
bünymde cok hızlı calısıyormuş
kılo almak ıcın bekarken nelr nelr denedım ama sımdık o kadar uğraşmıom
eşime baktıkca iştahım acılıyo
akşam bı lahmacun bıde porsıyon tavık şiş yedımsonra salata ve künefe daha dursam yerdım herhal
masraf olmasın dıe erkn kaldrdım kocemı
eve gıdınce yedıklrımı saymım haa:82:
he evt zamlı olur ama yarım kılo alıok bişi olmaz cnm
yarında maaş günü nasılsa![]()
yav kangam takılıyom sanahem şimdi ye patişin dediği gibi ileride bünyen değişir falan o zaman yiyemezsen yediklerin yanına kar kalsın
inşallah hep ailen gibi olursun zaten
doğru diyon belki yarın akşam alırık biz de dünden aklımda kaldı valla bu akşam işteyim zaten doğru dürüst yemek bile yiyemicem
![]()