Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aynı dedem gibisin dünyayı yiyor ama 48 falan o da
sigara kullanıyormusun belki onun etkisi vardır.Muhtemelen bağırsakların tempolu çalışıyordur:))
sıgara kullanmıyorum cnm
masallah cok hızlı calısır kndılerı:60:
selam kızlar napuyosunuzz
h geldın
soppt edıok
tamam 2 de annaştık kangaaa:9:

çok yağarsa da bizim patron laftan annamıyo ki kangam ser sefil oluyoz yollarda, he noluyo ulaşıyoz iş iptal hepsi boşa, cebinden o akdar yol parası taksi parası verdiğinle kalıyon, hastalanması üşümesi eziyeti de cabası:5:
tek kalın çizgi ne demek oluyo:26: hamile kalmaya mıçalışyıorsun öyle anladım ama, moralini bozma, sağlık olsun , gerisi gelir:48:

yav kangam takılıyom sana :48: hem şimdi ye patişin dediği gibi ileride bünyen değişir falan o zaman yiyemezsen yediklerin yanına kar kalsın :34: inşallah hep ailen gibi olursun zaten:16: doğru diyon belki yarın akşam alırık biz de dünden aklımda kaldı valla bu akşam işteyim zaten doğru dürüst yemek bile yiyemicem:5:

patrona de taksı parasını o versın
benımkı şöfor yokken vrıo bn taksıye deıl otobuse bınıom cebıme kalıo para:23::60:ne uyanıkım laa

şimdı yemzsem ne zmn yerım yaa sonra şekr tansıyon kalp derken ALLAH korusun tabe
anne tarafmda kalp var ama baba tarafımda dıpcık gıbı sekr tansıon yok
ınş baba tarafına cekmışımdır:1:

al kanga al yarın ölürsek aklmızda balık kalmasn:60:

patrona de taksı parasını o versın
benımkı şöfor yokken vrıo bn taksıye deıl otobuse bınıom cebıme kalıo para:23::60:ne uyanıkım laa

şimdı yemzsem ne zmn yerım yaa sonra şekr tansıyon kalp derken ALLAH korusun tabe
anne tarafmda kalp var ama baba tarafımda dıpcık gıbı sekr tansıon yok
ınş baba tarafına cekmışımdır:1:

al kanga al yarın ölürsek aklmızda balık kalmasn:60:

he oldu tabii selamını da sölerim kangaa, değerini bil, bildir patronunun nannn öyle şansım olsa korkar mıyım kardan mardan bu kadar ben işe gidiyom kızlar herkese iyi akşamlar:5:

ondan diyom böcüş, al şeker var neyi tam tadıyla yiyebiliyom ki :5: ye şimdi sallaaa:5:

he oldu tabii selamını da sölerim kangaa, değerini bil, bildir patronunun nannn öyle şansım olsa korkar mıyım kardan mardan bu kadar ben işe gidiyom kızlar herkese iyi akşamlar:5:

ondan diyom böcüş, al şeker var neyi tam tadıyla yiyebiliyom ki :5: ye şimdi sallaaa:5:

oda bnım kıymetımı bılsın yetr:63:bılıyo grci saolsun
bu çeneyle tahsılat yapıyom ona daha nolsun

görusuruz kangam
bu saatede iş gıdılmezdı:59:kaçta döncen

selam kızlar
bu gece garip bir rüya gördüm
bir tane hoca, ben ve babanem varız odada. hoca kuranı kerimi dizlerine koyuyor, benimde ellerimi kuranın üzerine koymamı istiyor, sonra diyorki senin oğlunun adı Ahmed olmalı, bu bebek bu yüce ismi taşıyabilecek bir insan olacak ..
korktum valla

selam kızlar
bu gece garip bir rüya gördüm
bir tane hoca, ben ve babanem varız odada. hoca kuranı kerimi dizlerine koyuyor, benimde ellerimi kuranın üzerine koymamı istiyor, sonra diyorki senin oğlunun adı Ahmed olmalı, bu bebek bu yüce ismi taşıyabilecek bir insan olacak ..
korktum valla
:18::18::nazar::nazar:

günaydın kızlar...

tanemim.. sağolasın.. erkenden açıyorsun vallaa...

conturcum.... canım bir bilene danış... hayr olur inş.

günaydın kızlar sabah sabah üzerime çay döktüm haşladım kendimi çok acıyor.:43::43:

japonyada 8.9 deprm olmuş:59::59::59::59:

evet ya çok kötü ayrıca tsunami dalgaları da vurmuş ölü ve yaralı sayısı bilinmiyormuş inşallah da çıkmaz.
eylül çok geçmiş olsun canım....krem falan sürsen hemen....

sağol canım bebantene sürdüm biraz. işteyim şimdi üstüm falan da hep çay oldu Allah'dan yedek hırka bulunduruyorum yanımda.

eylül gecmiş olsun cnm
ölen bence coktur cunku canlı ızledığımde ınsanların bazıları otobanda araclarla ılerlerken dalgalar geldı hepsını aldı:59:gemılerı sürükledı evları sürükledı:59:Rabbım yardımcıları olsun

eylül gecmiş olsun cnm
ölen bence coktur cunku canlı ızledığımde ınsanların bazıları otobanda araclarla ılerlerken dalgalar geldı hepsını aldı:59:gemılerı sürükledı evları sürükledı:59:Rabbım yardımcıları olsun

amin canım Rabbim yardımcıları olsun çok kötü bir durum

Back
X