Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tama canım.. bende çıkıyorum... öpüyorum seni...yok yawaş yawaşşş zaten cnmm
acelem yok :)
lamecim ben toplanıyım çıkıcam cnmm
size ii akşamlar iii haftasonlarııııı
öptüm çokkkkk
inşallah şekerim ne diyim.
bizim şirkette bi arkadaş daha hamileymiş, en azından tek başıma şişmiycem diye sevindim bi an
Aşağıkiler hu huu :))
:))
Naber tatlım ? Fasülyecik iyiymişlame bal güle güle kızlar
tanem hoşgeldin
Heee yorgunum sanki iş bizde bitti çok kastık bitsin diyeAma sonunda bitti
![]()
kangamh geldın ama cıkıon sanırımbenımde işim var
cok öptum senı
kabustu cok kötuydu
annemı ve ablamı öldumuştu bırı ve ölduruş şeklı cok kötuyduanlattıbana
gece ağla ağlaya uyandım
99 senesinden beri dönem dönem sapıkalr dadanıyor telefonuma... hepsi farklı numaradan.... ama hepside tanışmak istediğini söylüyorr.... ve kahretsinki cazibeli sesimi duyduktan sonrada rahatsız etmeye devam ediyorlar......
bende her defasında savcılığa vericem diye tehdit ediyorum..... birkasç gün sonra kesiliyor....
3 hafta önce de oldu....mesajlar aramalar... ama bir tane değilki hangi biriyle başedeyim...
neyse.... aynı olay dün akşam başladı yine.....farklı nuamrlar yine.. çağrı bırakıyorlar.. dönmeyince arıyorlar.. mesaj atıyorlar... yanlış nuamra olduğunu söylesemde bırakmıyorlar... en son biri numaranızı aşk tv den aldım diyince bu sefer bu işin peşine düşücem dedim... eşimde sinir küpü bu arada... numaranı değştireceksin diyip duruyor...
gece kapattım teli.. ki hayatta kapatmamm...
sabah ilk iş aradım aşk tv yi.... azmış kadının teki numarasını habire böyle yerlere veriyor..... birde resim gönderiyormuş... numarasında sadece bir rakam farklı.... ve dengesiz erkeklerde o heyecanla numarayı yanlış alıyorlar....... ve ben düşüyorum tabiki....
konuştuğum adama dedimki bu kadın 12 yıldır aynı şeyi yapıyor.. artık pörsüömüştür, ama aklı hala bu işlerdee
şimdi gülüyorum ama o anda feci halde sinirliyidim...
hemen aradım kadını.. ama açmadı.... sonrasında bir mesaj... dün geceki erkeklerden.. kusura bakma bacım seni rahatsız ettim ama resmini görünce dayanamadım...... çok güzeldin.......
bunalrın hiçbiri alıntı değil... bizzat benim... lamenin başına gelmiş şeylerdir arkadaşlar... ve ne yapcağımı bilmiyorum.... numaramı değiştimemei önermeyin sakın....
canım aslında eniştenin planı iyi gelir size... biraz kendinize gelirisniz....
hem şimdi siizn dik durmanız lazım..... lütfen bu kadar harap etme kendini....
ooo bende misafir olmamı beyaaa:)
pazar komşuları kahvaltıya çağırdım...
yarın da kuzenimin çeyiz gididcek... bende beraber olucam...
pazar akşamından beri gram oynamadım ama((
yinede azimliyim devam :)
bide bağırsaklarda tembellik var benim sanırım
ilaçlardan diye düşündüm bıraktım ama faydası olmadı..
kan ilaçları iştah açıyor cnm
kendini meyveyle filan oyala
bende tatlıya taktım ya
açlıktan çok çikolataya dayanamıyorum
günde 2 tane yedim 3 gündür :)) tabisi gram oynamam :)
evt aslında dikkat etmem lazım ama
sabah gözüm hiçbişey görmüyo
fren yapamıyorum :)
burda bi arkadaş
3 ayda 11 kilo verdi
ama çok sağlıksız besleniyor...
sabah 1 elma
öğlen 1 kase çorba
akşam 1 kase yoğurt....
ben böyle hayatta kendime azap çektiremem :)
vitaminsiz bırakamam kendimi...
inşallah şekerim ne diyim.
bizim şirkette bi arkadaş daha hamileymiş, en azından tek başıma şişmiycem diye sevindim bi an
rüya etkisini göstermiş desenefasulye iyi şekerim
karar verdik eğer fikrimiz değişmezse ve erkek olursa adı Ahmet Tuğra olucak inşallah
bi tarif bile yazmadan git![]()
coturrrrrr dilerim Ahmet Tuğra...hayırlısıyla gelir yuvasına....
Evet lamecim aynen öyle oldu eşim diyoki yoruldun bugün hiçte yorgunluk yoktu üzerimde![]()
günaydınnnn herkeseeee