Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yok yawaş yawaşşş zaten cnmm
acelem yok :)
lamecim ben toplanıyım çıkıcam cnmm
size ii akşamlar iii haftasonlarııııı
öptüm çokkkkk
tama canım.. bende çıkıyorum... öpüyorum seni...

:66:inşallah şekerim ne diyim.

bizim şirkette bi arkadaş daha hamileymiş, en azından tek başıma şişmiycem diye sevindim bi an

oo şanslıısn demekki...
canım ben de çıkıyorum.. sana iyi akşamlar ve iyi tatiller....

Heee yorgunum sanki iş bizde bitti çok kastık bitsin diye :36::36::36: Ama sonunda bitti :32::32::32:

bizim patronun 10 yıldır görmedim iş bitti dinlenin az dediğini duyhasçım:9: o yüzden yine de :nazar: sizinkine:1:

kangamh geldın ama cıkıon sanırım:5:benımde işim var
cok öptum senı

kabustu cok kötuydu
annemı ve ablamı öldumuştu bırı ve ölduruş şeklı cok kötuydu:59:anlattıbana
gece ağla ağlaya uyandım

kangammm ömürlerine eklendi derler ya:48: of be kangam ben de çok etkisinde kalırım rüyaların:48::48:

99 senesinden beri dönem dönem sapıkalr dadanıyor telefonuma... hepsi farklı numaradan.... ama hepside tanışmak istediğini söylüyorr.... ve kahretsinki cazibeli sesimi duyduktan sonrada rahatsız etmeye devam ediyorlar......
bende her defasında savcılığa vericem diye tehdit ediyorum..... birkasç gün sonra kesiliyor....
3 hafta önce de oldu....mesajlar aramalar... ama bir tane değilki hangi biriyle başedeyim...
neyse.... aynı olay dün akşam başladı yine.....farklı nuamrlar yine.. çağrı bırakıyorlar.. dönmeyince arıyorlar.. mesaj atıyorlar... yanlış nuamra olduğunu söylesemde bırakmıyorlar... en son biri numaranızı aşk tv den aldım diyince bu sefer bu işin peşine düşücem dedim... eşimde sinir küpü bu arada... numaranı değştireceksin diyip duruyor...
gece kapattım teli.. ki hayatta kapatmamm...
sabah ilk iş aradım aşk tv yi.... azmış kadının teki numarasını habire böyle yerlere veriyor..... birde resim gönderiyormuş... numarasında sadece bir rakam farklı.... ve dengesiz erkeklerde o heyecanla numarayı yanlış alıyorlar....... ve ben düşüyorum tabiki....
konuştuğum adama dedimki bu kadın 12 yıldır aynı şeyi yapıyor.. artık pörsüömüştür, ama aklı hala bu işlerdee:60::60::60:
şimdi gülüyorum ama o anda feci halde sinirliyidim...

hemen aradım kadını.. ama açmadı.... sonrasında bir mesaj... dün geceki erkeklerden.. kusura bakma bacım seni rahatsız ettim ama resmini görünce dayanamadım...... çok güzeldin.......

bunalrın hiçbiri alıntı değil... bizzat benim... lamenin başına gelmiş şeylerdir arkadaşlar... ve ne yapcağımı bilmiyorum.... numaramı değiştimemei önermeyin sakın....

lame, kadının nosunu öğrendiyse o noyu at sms olarak adamları noyu kontrol edin bu noyu arıyonuz diye:60::60:

canım aslında eniştenin planı iyi gelir size... biraz kendinize gelirisniz....
hem şimdi siizn dik durmanız lazım..... lütfen bu kadar harap etme kendini....

ooo bende misafir olmamı beyaaa:)

pazar komşuları kahvaltıya çağırdım...

yarın da kuzenimin çeyiz gididcek... bende beraber olucam...

hayırdır balkız, ben dün yoktum bi şey mi oldu umarım çok kötü bi şey değildir:5::5:

pazar akşamından beri gram oynamadım ama :(((
yinede azimliyim devam :)
bide bağırsaklarda tembellik var benim sanırım :(
ilaçlardan diye düşündüm bıraktım ama faydası olmadı..

kan ilaçları iştah açıyor cnm
kendini meyveyle filan oyala

bende tatlıya taktım ya
açlıktan çok çikolataya dayanamıyorum
günde 2 tane yedim 3 gündür :)) tabisi gram oynamam :)

balkız benim için de ye çikolatalardan regl döneminde yiyorum ancak ben, onda da başım dönüyor ediyor şekerim fırlıyo:5: ağrıyo dfaha doğrusu:5:

evt aslında dikkat etmem lazım ama
sabah gözüm hiçbişey görmüyo
fren yapamıyorum :)

burda bi arkadaş
3 ayda 11 kilo verdi
ama çok sağlıksız besleniyor...
sabah 1 elma
öğlen 1 kase çorba
akşam 1 kase yoğurt....

ben böyle hayatta kendime azap çektiremem :)
vitaminsiz bırakamam kendimi...

öyle devam edemeyeceği için o arkadaşın ve onun gibiler normal yemek düzenine dönünce anında kilolaları geri alıyorlar, ama artık uyarmıyorum anlamıyorlar sesszice bekliyorum sonuç aynı eziyetleri yanlarına kalıyor:1:

:66:inşallah şekerim ne diyim.

bizim şirkette bi arkadaş daha hamileymiş, en azından tek başıma şişmiycem diye sevindim bi an

:9: tüm gözler senin üzerinde olmaz en azından di mi:1:

fasulye iyi şekerim
karar verdik eğer fikrimiz değişmezse ve erkek olursa adı Ahmet Tuğra olucak inşallah
rüya etkisini göstermiş desene:34:

Yüreginizde bir Günaydınlık yeriniz var mı?? Sabahın ilk saatlerinde her kese günaydın:))
yüzùnüzden gülümseme eksik olmasın.Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...

adaer günaydın çok güzel bir merhaba deyişti

cumartesi çok güzel kadınlar günü özel eğlence vardı oraya gttik arkadaşlarla bi güzel eğlendik dünde bütün aileyi (kendi annemler,babamlar,kayınvalide, kayınpeder,kaynım,ablamlar,yeğenler) topladık yemek verdik çok güzeldi dolu dolu bir hafta sonu geçirdik :16::16::16::16:

adacım ve duyhascım günaydın...

duyhascım... herkes bir arada olunca çok güzel oluyor gerçekten... mutluluktan yorgunluğu farkedemiyorsun bile......

Evet lamecim aynen öyle oldu eşim diyoki yoruldun bugün hiçte yorgunluk yoktu üzerimde :16::16::16:

Back
X