Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben grip oldum:2:sen dıkkat et
ılaç aldım ınş gecer
dün burdan bı eleman hasta olup gelmemıştı öncekı gunden dün uğradı ondan gectı bana
bu arada kira işine sevındım cnm
bızımkı zam yapmadı bu yıl

nevgüüül küsme cnm :) dal muhebbete direk atlanıyo günaydınlar :))

böcük geçmiş olsun..ev sahibi ne iyi sizin :)

lamecim senin kaç gün olmuş cnm baktın mı ?

patiğim kira zammı için sevindim canım... inş. son seneniz olur... kendi evinize taşınırısnız...

ahh ahhh. sorma... gerçekten yazık... geçen gün kadının biri andi yandaki arabadan.. ama öyle bir çarptıki bizimkine... camı açtım ve dikkat edin dedim... kadın yüzüme bile bakmadı gittti..... kocası geldi birşey varmı diye.... gırtlağına sarılasım geliyor böylelerinin...

canım benmde 9. gün... acaba yine prolaktinimizmi yükseldi yaaaa
ayrıca bugün öğleden sonra doktora gidicem ben..... genel kontrol için... bu durumuda söylerim..

balım.. valla tasarruflu hanımlar olduk haaaaa....

nevgül bende yaptım bir kez cnm negatif çıktı :))

lamecim ploraktin canımı öle bir sıkıyor ki offff....

7 mm idi benm beyindeki 3 yıl ilaç kullandım aralıksız düzenli..hiç küçülmedi nalet şey..

değer düşüyor fakat beyinde oluşan küçülmüyor bir türlü
en son bıraktım ne hali varsa görsün dedim..
1 cm me çıkmasında inşallah..

canıjm ben hiç ona baktırmadım.. sadece değer yükselince birkaç ay ilaç kullanmıştım.. sonrasında düşmüştü.. bir daha da yaşamadım öyle bir durum....
umarım oktur öyle birşey yaa... bi o eksikti....

sende aksatma lütfen bu durumu.....

senin kaç çıkmıştı ?
benim önce 100 lü bir rakam çıktı..ilaç kullandım ..adı neyydi p ile başlaya hafifi..
stresli olduğum dönemlerdeydim b uarda..stresten oluyor zaten hep ahh kafam ne dert oluşturuyon kendine..
neyse kontrole gittim 200 e yükselmiş...

100 ün üzerinde olunca mr istiyor doktor..o zman oluşuyormuş beyinde minik ur gibi bişi..

200 lunca dostinex e başladım..3 yıl kullandım işte..

bu olaydan sonra zaten hiç bir şeyi kafaya takmaya değmediğini kendime zarar verdiğimi öğrendim..
ve zarar verenleri def ettim

mevsimseldir belki dert etmiyim yine :)

oo canım çok yükselmiş senin yaa...
benmim yanlış hatırlamıyorsam 114 tü... dostinex vermişti ve düzelmişt.....
bu da 4 -5 yıl önceydi... senin gibi stresli olduğum bir dönemdeydim....

kesinklikle kimse için üzülmeye değimiyor... ama bu anlamaız biraz geç oldu sanıırm...

bekle canım biraz daha.... yılda 2 kez gecikmesi normalmiş...

patiğim ve lamem geçmiş olsun aksatmayın ama kontrolleri...
sanırım mevsimlerle ilgili
herkez gecikti bu ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…