Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balkız virüslü sitedesin haberin ola :)) sende öle gözükmüyormu..link virüsvirus.com yazıyor :))

gözükmüyorsa antivüs programını değiştir p

benim linke baktın mı şimdi bnm anlamadığım düz kek nasıl yuvarlak hale geliyor kaseye konunca :44:
hiç potluk yapmamış :S

açılmıyor ki yavru...

melekler mekanındaki pastayı gördüm bende ..rakip site die eklemedim onu..sen onu mu ekliyon ?
virüs diyor ?
belki o site linki verilince burada öle diyordur..

gördüm cnm patates pastasını ama içim almaz bnm öle çok karışınca :))

şuan bile midem bulandı :S

bakim daha neler var :)

kızlar ben geldim pazartesi gününden beri hastayım işe gitmedim evdeydim hem kendi annem baktı hem kayınvalidem baktı tam iyileşemedim ama yapcak bişey yok siz neler yaptınız bu arada

ooo hadi kolay gelsin sana bakalım....

şimdiden stresi başlamış sende:))

ee kalabalıkmı peki.....
yemeğemi gelcekelr çayamı canım?

hoşgeldin duygu.çok geçmiş olsun.
balııımmm sana bir salata tarifi verebilirim.arkadaş yapmıştı benim çookk hoşuma gitti.

nevgüül bol mayonezsiz ve çok karışık değilse ben alabilir miyim cnm salata tarifni ?

öle turşudur her türlü sebzedir mayonezdir hepsi karışınca yiyemiyorum ben...

geçmiş olsun duyguu...

inşallah bende yine olmam hapşırıp duruyom burnum yanıyo off..
:2:

balkız gömüldün tariflere buraya gel :) çıkıcam şimdi

Son düzenleme:
pasaklımın işi hayrlı olsunn ınş
hemencıkte gelse

duygu gecmıs olsun

nevgül nbr lenn kaynana nasıl

Merhaba sitemin güzel hanımları :))
Özledim sizi ama ya :)) Teyzem variz ameliyatı oldu onu bekledim hastanede kaç gündür yoktum dün akşam geldim eve Öylelerini gördüm ki orada meğer en büyük mirasımız sağlığımızmış
Hala gözümün önüne geliyorlar rabbim herkese şifa nasip etsin (AMİN) .
Siz nasılsınız bakalım ? :2:

PATİK BURAYA YAZINCA öle diyo linkee...
sen gogle amcamdan bak...

kek pişince ikiye ayrılıyo enine iple vs..ile
kaseye yerleştir sonra muhallebisini dök sonra üst kısmını yerleştşr kekin
o yapışıyo zaten muhallebiye kenarlarını düzelt sonra dolapta beklet ters çevir cnm kaseden
al sana pasta...

duygu geçmiş olsun cnm tam teşekkülü bakıma girmişsin :)

salata tarifini bekliyorum nevgül..

lamecim kalabalık değil yeni evli ve bebişleri var bi çift
gelin arabamızı kullanmıştı eşimin arkadaşı..
yemeğe gelmezler heralde sorulmaz ama ben çaya düşündüm
hem onlar haber yollamış yemeğe gelcez demezler heralde demii :26:

tanem hoşgeldin cnm geçmiş olsun teyzene..Amin canı mRabbim sağlığımızı korusun inşallah..

balcım olayı anladım cnm da düz kek potluk yapmamış diyorum yuvarlak kaseye oturtunca ona şaşırdım diyom..

aç gelselerde bunlarla doyarlar zaten merak etme

tanem hoşgeldin çok geçmiş olsun.

balııımm mor lahana varya.onu ne büyük nede küçük olacak şekilde orta büyüklükte doğra.10 15 dk kaynat.sonra süz salata yapacağın tabağa koy.üstünede sarmısaklı yoğurt ve birazda mayonoz dök.ımmm ımm. hem çok basit hemde gayet hafif ve leziz.

Son düzenleme:
keleboş dediğin olaya çok önemli ,herkesin damağına hitap edebilecek menüler seçilmeli misafir olayında..

ben mesela bi arkadaşa gittim menünün tamamı ilk kez tattığım şelerdi..değişikti..

yiyemedim hiç ucundan ucundan aldım kırılmasın die..biri ya çok karışık biri çok ağır böleydi hep :S

böle çok karışık,tadı çok değişik menüler seçmiyorum bende misafirler için..varsın hep düz olsun yeterki yesinlerde

mesela değişik bişi yapçaksam diğerleri hafif bilindik tat yaparım..en azından seçme şansı olur :))

kaçtım ben işim var yine çok poff

Son düzenleme:
kızlar ben geldim pazartesi gününden beri hastayım işe gitmedim evdeydim hem kendi annem baktı hem kayınvalidem baktı tam iyileşemedim ama yapcak bişey yok siz neler yaptınız bu arada
geçmiş olsun duygucum

geçmiş olsun duyguu...

inşallah bende yine olmam hapşırıp duruyom burnum yanıyo off..
:2:

balkız gömüldün tariflere buraya gel :) çıkıcam şimdi

patikcim inşallah olmazsın canım.

Tanem teyzene geçmiş olsun canım.
benim işlerim yoğun ama okudukça özlediğimi farkediyorum buraları.

ben ne zaman sisin gibin hamarat olcam kızlar yaaa.
haftasonu annemler abimler kahvaltıya geliyorlar.

ewet cnm bende sana katılıyorummmm

bi yerde öle karışık bi salata yapmışlardı tadı hoş olabilir ama görüntü kötüydüü yiyemedim ayıp oldu kadına ama napayım oda eccük göze hitap etseydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…