Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

adacmm
güzel yapmışşsın canm benmm
nice aylara yıllara inş..
du bakm bende bu planı c.tesi akşamı uygulayabilirm...

adacım bşi dicem dün tarifini verdiğin sosisli mantarlı börek vardıya..
kız ben onu dün yaptım.
tam ölçülerine göre..
ama ölçülerde yag oranı biraz fazla verilmiş galiba...
valla ben yagdan yiyemedim...

yazı canım hosuma gitti paylaşayım dedim

bende ilk başta pehlüllerin seneryoyu ele geçirdin sandım cnm o yüzden sordum okumadan bune diye
evt okudum güzelmiş gerçekten..

canım nezih bir orta... rahatsızlık duymadık biz.. ama bazen liseliler!!!! geliyordu... biraz yüksek ses oluyordu.....
canım sağoll... ama ben görmeden dokunmadannnkaydirigubbakcemile3 almakk istememkii:))

:)))

hmmm okkee ama sen bak belki beden neym yoktur dokun et belki burda vardır ozmn olur :)

isolde
canmm bende yaptm sosisli börek
yufkaya biraz salça sürdüm su ve yağla incelttim ama salçayı
sosisleri de uzun deil halka halka doğradmm
koydm içine
çok lezzetli olduu
yufkanın üstünde yumurtayı sevmiyorum baktm yoğurt yokmuş dolapta az bişi sütle yağ karışımından sürdüm çok da güzel kızarmıştı

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan geçmişi okudum işte burdayım , akşamda aşk-ı memnu izledim :hulya:
hoşgeldin canım...

ŞenizŞenizhadi bana gel şeftalili dondurma var bak diğeri bitti:kedi:
offf dondurmamı dedin.....eyvahedigeldismile

hmmm okkee ama sen bak belki beden neym yoktur dokun et belki burda vardır ozmn olur :)

ok canım ama şimdi çok yağmur var.. ancak akşam evin ordakinden bakabilrimmm

ayy adacım okudum ne güzel olmuş..kolaya yazı ii fikir bende yapçam ehehehe...

aynaya traş köpüğü ile yazı diyince geçen gece bnmkide yazmış,beni çağırıyor banyodaki ayna kırılmış die ,dedim ne kırılması az önce sağlamdı...bir gittimki kalp çizmiş köpükle tatlım fln yazmış tatlım bnm yaa :))

bidaha soriimmmm

ya kızlar haznedara yakın olan yokmu şu kutulardan alıcam ama fabrika satış mağazası daha ucuza veriyor nette daha pahalı...
http://www.ayakkabikutusu.com/e_satis.asp

balcım yaa bende istiyorum bu kutulardan ama 20 30 tane lazım bizi kocişinde çok ayakkabı var
portmanto çok dağılıyor kutuların içinde hangi ayakkabı var bilmeden karıştırıp duruyoruz sabahları kötü oluyor
internet sitesinde ne kadar fabrikasında ne kadar acaba biliyor musun?

ada kız çok güzel çok romantik olmuş sürprizin :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…