ooo bende severim frambuazlıyıı:))
Çok tanınmış bir koku verici ve baharattır
[URL="http://urlal.com/dqqf"][/URL]
Ayrıca Gaz söktürücü ve antiseptik olarak bilhassa karın ağrıları için kullanılır
:kedi::kedi:
yok canım senaryo ne gezer bende ama istiosan ezelinkini bulabilirim
küçük hindistan cevizi diye de bilinir
hoşgeldin canım...
offf dondurmamı dedin.....eyvahedigeldismile
ok canım ama şimdi çok yağmur var.. ancak akşam evin ordakinden bakabilrimmm
balcım yaa bende istiyorum bu kutulardan ama 20 30 tane lazım bizi kocişinde çok ayakkabı var
portmanto çok dağılıyor kutuların içinde hangi ayakkabı var bilmeden karıştırıp duruyoruz sabahları kötü oluyor
internet sitesinde ne kadar fabrikasında ne kadar acaba biliyor musun?
ada kız çok güzel çok romantik olmuş sürprizin :asigim:
cutemmmmm
yastıkların hazır bebeğim
akşama çıkışta eve götürüyorum haberin olsun
oku oku fena oldum
yoruldum
ne çok konuşuyorsunuz kızlar siz yaaa :))))
bu akşam gelinliğimi almaya gidiyorum. fotoğraf çekeceğim teslim alınca. çok merak ediyorum nasıl olmuş diye
ne çabuuuk akannehir cnm bnm çok saol ...bu arada pazarın tarifini istemişsin cvp yazmıştım gördün değil mi ?
okeyto casper , bende deniyim mutlaka ..
oku oku fena oldum
yoruldum
bu akşam gelinliğimi almaya gidiyorum. fotoğraf çekeceğim teslim alınca. çok merak ediyorum nasıl olmuş diye
canım birlikte gidelim demişsin
bakalım pazar günü hava durumuna göre gidebiliriz de
akşama kaçta çıkıyorsun
araba sende oluyorsa bugün Türksan durağında beklersen hemen aladabilirsin
hatta gideriz bize bir kahve içeriz
ne dersin
neyse konuşuruz yine
bal'cım cute'cim dekoratif yastık kılıflarının içine mitil yastık istiyordu 45x45 ölçülerinde
eee dedim kuzum niye ellerde arıyorsun ben ev tekstilinde çalışmıyor muyum kaydirigubbakcemile3 işte öyle ona aldım yastıklarını da konu bu
oyy kuşum benimmm:kedi:sana da gelmek nasip olursa sana da alırız be canım bu arada you_know neler neler hazırlamış ellerine sağlık valla sildim süpürdüm tabağımı cokacimcoook birde benden söylemesi burda yakın olduğundan daha yakın ve içten melek gibi ya canım o canım kaydirigubbakcemile5
bende izliyordumda uzun zamandır bıraktım canım ben bi ara bi dizinin setinde calıstım oradan arkadaslarım yönetmen fln şimdi ezeli çekiyor ondan seyettimbilmiyorumkismile kenanda yakısıklı ama gözaltı torbaları varsempatiksalakcinnihayırdır ezelinkini nerden bulcan?? yok ben izlemiyom onu ama mümkünse ezel bigün gelsin bi bakem arabasına kendisine filan :))
nerde diktiriyorsun kız gelinliginioku oku fena oldum
yoruldum
ay var öyle patavatsızlar ben askı memnuyu izlemiyordum ama dün merak ettim son fln ya kocişte eve geldi sonunu biliyorum böyle böyle olacak dedi oldusempatiksalakcinnidileek o bihterin fotosunu veda izlemeden önce gördüm ben nete sızmış,anlamıştım sonunu yani sinir etti,büyüsü bozuldu...
birde nette ne olacak fln fragman vardı,allta milletin yorumlara göz atiim derkene kitabı okuyanlardan bir öküz sonunu yazmışmı,ne mal adamlar var yaaa...
bi kerede misafirlikteyiz aşkımemnu yorumları havada uçuyo yine kitanı okuyan bir patavatsız kdn dedimi (hani saksı düştü kim gördü olayı) beşir gördü ben biliyom kitaptan...hepimiz kadına saol dedik :roflol::roflol::roflol: bu sebeple dizinin bendeki heyecanları ölmüştü :roflol: :roflol: :roflol:
herkes regl dönemi geçtimi,hamilemiyim ,eyvahlarla geçirdi bnmde psikolojim etkilenmiş,bugün regl oldum nasıl sevindim ,dedim amma etkilenmişim...kaydirigubbakcemile3
yanlız çocuk konusunda eyvah çeken,istemeyen kişilerin bilmeyerek toplandığı tek topiğiz heralde :)))
günaydın böcüğüm okuma yavrum bişey olmadı zaten kaydirigubbakcemile3 aşk-ı memnu konuştuk sen izledin mi?nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?