Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar...nasılsınız görüşmeyeli??özledim sizi,hemde çookk
canı m yaaa nerelerdesin sen.... umarım herşey yolundadır...

bunuda lamem beyendiiiii.....aldım....Eki Görüntüle 163441

lamecim bukdr geciken regllerden bari kelebenki ki tutsun yaa

canım benim güle güle giyin.... yazın tril tril elbiselerin altına harika olcak bence...
evtt... kelebooştan ümitiliyim bende....

olur walla..
belkide dünür oluruz P

Kim geliyomuş Bal kavanozuna .
geçen hafta bende doluydum hep atlattım çok şükür ama daha gelecekler var
Yarın akşam arkadaş kalacak bende kocem yok diye çağırdım .

A kızlar bakın bişey dicem şimdi yeni evlendiğimiz zaman hani el öpme muhabbetleri oluyorya öylelikle eşimin akrabasına el öpmeye gittik işte o gün gittiğimiz evde çok kalabalıktı bir vesileyle bütün eşimin annesinin sülalesi bir aradaydı neyse orada liseden bir kızı gördüm öyle samimiyetimiz yok hatta bana tanıdın mı dediler öylelikle tanıdım dedim meraba canım nasılsın falan bayağı bir konuştuk birde akraba ortamıya iyice sıkılmıştım birde ilk günler kimseyi tanımıyorum falan biraz sohbet ettik havadan sudan .
Neyse yemek falan hazırlıklarında ben mutfağa ev sahibine yardıma gittim ama ev o kadar kalabalıkki 30 kişiden falan fazladır içeri ekmek su falan servisi yapıyorum bu konuştuğum kızda orada beni anlatıyormuş meğersem saçma sapan yok şöyle iyi tanırım şöyle şımarıktır falan gibilerinden herkesin içinde ben sadece son cümlesini duydum neyse o kadar kalabalıkki şimdi kızı parçalayacağım ama dedikleri haklı çıkacak ve orada yeni tanıştığım sonrada yüzyüze bakacağım bir ton akraba var diye üstü kapalı susturdum ve öyle içimde kaldıki .
Neyse işte dün akşam oturmaya gittim görümcem onu söylüyor şimdi bende başlıyormuşum o gibi falan diye ben o gün o edepsiz kız varken görümcem orada yoktur kesin olsa cevabı yapıştırır diyorum meğer oradaymış ve şimdiye kadar ne kadar çok öfkelendiğimi bildiği halde kaç ay geçti tık konuşmadı .
Bende dedim çok kırıldım şimdi sana sen benim niye sustuğumu biliyorsun ben diyorumki görümcem orada olsa cevabı yapıştırır susturur benim yanımda biri sana laf söyleyecek hele öyle bir ortamda bak bakıyım nasıl haddini bildiriyorum dedim meğer ne gezermiş falan diye trip attım çokta kırıldım . Şimdiye kadar her ortamda savundum yardımcı oldum ama foss çıktı hayal kırıklığına uğradım ya .
Destan yazmışım mübarek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…