Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tanem nasıl kızmış o ya birsürü insana yeni gelini anlatıyor kötü bi şekilde
ben olsam ne derseler desinler haddini bildirirdimmm...

tanemcim.. en azından erkenden anlamışsın gerçek yüzünü.. sende bundan sonra ona göre davranısın..... mesafeli ol... çok ta soğuk ve tepkili olma tabi aöaa..... dengeyi kurarsın sen işte....

Okuldayken falanda nasıl biri hiç bilmiyorum ablamın sınıfındaydı gördükçe meraba meraba dahada samimiyetimiz yoktu . Hala içimde kaldı cevap veremedim o kalabalıkta dediklerini haklı çıkarmamak için :47: Eşimin annesi sülalesi bir garip bak bak nasılda doğru söylüyor bu kız derlerdi eminim o yüzden . Ev o kadar kalabalıkki bir kenara çekip ağzını yüzünü dağıtacaktım az kalsın sen beni nerden tanıyorsunda konuşuyorsun diyorum hala konuşuyor ben cevap verdikçe eşimin akrabalarında fısıltı o yüzden susdum halada o gün bugün içimde .

tanem geçmişi düşünüp moralini bozma cnm
Allah bigün fırsat verirse aynısını yap sende
düşündükçe bende sinir oluyom nan boşver delinin tekiymiş işte..

Amin Balım Amin :emir_bebek::emir_bebek:
Bu arada ablam hamile sürpriz bir şekilde kaç aydır bizden bekliyorlardı müjdeli haberi ama onlara vermek nasip oldu :nazar: İkinci çocuğa hamile istemiyorlardı artık çocuk 5 senedir korunuyorlar ama nasip işte .

tanem geçmişi düşünüp moralini bozma cnm
Allah bigün fırsat verirse aynısını yap sende
düşündükçe bende sinir oluyom nan boşver delinin tekiymiş işte..
Mujjjck bebek denk gelecek gibi bu günlerde hemde kalabalık :D doktor önereceğim o kıza gördüğüm yerde beni kaç aydır sinir ettiği içinde bi güzellik yapacağım artık inşallah :))

tanem Ablana sevindim darısı isteyen herkezin başına cnm..
işllh sende bidahaki ay verceksin müjdeli haberi...

eğer öyle fırsat bulursan kaçırma derimmm

tanemcim.. en azından erkenden anlamışsın gerçek yüzünü.. sende bundan sonra ona göre davranısın..... mesafeli ol... çok ta soğuk ve tepkili olma tabi aöaa..... dengeyi kurarsın sen işte....
Tatlı bebek sağ olasın :71::71:.

Tatlı bebek sağ olasın :71::71:
Okiş Balım çok fena haketti.

tanem ben olsam açık açık herkezin içinde sakim sakin muhabbeti açarım
sonra derimki sen beni nekdr tanıyorsun nasıl atıp tutarsın hakkımda derim
zaten yüzünün kızarıklığı ile titanic gibi boğulur kalır orda :))
ne doktoru önercen nan kıza :))

Balım süpersin tatlım :))
Usul usul açayım evet o kadar doldum ki gördüğüm yerde düz gitmeyi düşünüyordum kıza millette derdiki bu kız az bile demiş :D
Kafasında bir problem olsa gerek beyin cerrahına bi git baktır içine nerde ne eksik beyninde dicektim :D Ay ben ezikmiyim neyim hala niye unutamadım o kara günü bu lanet kızı:45: aslında unuttuydum dün görümce hatırlattı pof ya :43:

Kızlar markafoniden arkdaşım ürün aldı benim referansımla kayıt olmuştu hemen gelirmi bana 10 tl

Kızlar markafoniden arkdaşım ürün aldı benim referansımla kayıt olmuştu hemen gelirmi bana 10 tl

21 GÜNDE gelir cnmm...sen bak ama belki hediye kuponun vardır
bana yollamışlar havadan...

tanem yok bide kızın üstüne atla..bence çok sakin ol..haklıyken haksız durumuna düşme cnmm

Var zaten 10 tl hazır arkadaş almışken belki hemen gelir 20 tl alışveriş yapam dediydim 21 gün geliyormuş çokmuş o yaaa :24::24::24:
Balım ben alışveriş yaparsam 10 tl kap hemen :46::46::46:

Back
X