Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

alıntı etmiyim uzamasın dedim ama baktım unutuyom yarısından ettim unuttuklarım affola :))

sağol canım..
ee anca beraber kanca beraber.. yumurtlama günlerimizde denk gelir... beraber doğumada gideriz
artıkın:)))
olsun canım... hayırlısı... bu sefer yumurtlama dönemine göre ayarla:)
amans ende yalnız takıl arada.. iyi oluyor.. boşver canım:)
patiğim.... sende varmı hareket:)

yok canım yok :)) teyzemi olacaksınız nedir :)))
Eki Görüntüle 163440
ileriki zamanlar için bunu aldımmmmm:emir_bebek:
kızlar...nasılsınız görüşmeyeli??özledim sizi,hemde çookk:16:

QUOTE=bal63;18234867]bunuda lamem beyendiiiii.....aldım....Eki Görüntüle 163441

lamecim bukdr geciken regllerden bari kelebenki ki tutsun yaa:49:[/QUOTE]
cnm güle güle kullan ikiside çok güzel..
özellikle çerçevene ba-yıl-dım :)

bana puan gelmedi cnm yaa (: 75 tl üzeri veriyormuş 10 tl..bnmki 42 tl mi ne tuttu..
inşaallha çıkmaz bal, çok fena oluyorlar öyleleri, tabii burnun benim kadar hassas değilse sorun olmaz:1:
sen onları bi makineye atsana..
yorgun bende bi burun var mşllhh
2 kilometre öteyi kokluyor .)
benimde :D annem fino diyo :60:
Amin Balım Amin :emir_bebek::emir_bebek:
Bu arada ablam hamile sürpriz bir şekilde kaç aydır bizden bekliyorlardı müjdeli haberi ama onlara vermek nasip oldu :nazar: İkinci çocuğa hamile istemiyorlardı artık çocuk 5 senedir korunuyorlar ama nasip işte .

hayırlı uğurlu olsun cnm..ablanla beraber büyütün inşallah sende doğurda :P

bu arada o kız seni kıskanmıştır bence..salla gitsin..

Yorguncuğum ne avr ne yok ?

iyilik tanemm, evimdeyim şükür bugün:8: yavaştan ders hazırlıyom ama kk dan da kopamıyom:9:
tanem ıyım cnm sen:48:

kanga akşam dınledındım iş etmedım işler bıtmedı anlıycan:39:oyuzden gtmıyommm:60:bahanemde hazır

he bahaneye bak kangamm böcüşümmm yerim senin ev işini:48: iyi etmişsin dinlenmişsin, fazla yormamak lazım bünyeyi:7:

sağolun kızlar....

bu arada misafir kesinleşti yarın akşam geliyor:74::74:

ne mama etcen :56:

yorgun bende bi burun var mşllhh
2 kilometre öteyi kokluyor .)

sen de benim gibisin he:1:

Yorguncum kolay gelsin :))
Nossun aynı Uğurcum .

sağ olasın tanemcim:16:

Kim geliyomuş Bal kavanozuna :4: .
geçen hafta bende doluydum hep atlattım çok şükür ama daha gelecekler var :24:
Yarın akşam arkadaş kalacak bende kocem yok diye çağırdım :23:.

hee koce olmayınca birini çağırıyon he, ben anamın evine giderim sanırım:9:

Şimdiye kadar her ortamda savundum yardımcı oldum ama foss çıktı hayal kırıklığına uğradım ya .
Destan yazmışım mübarek :))

işte iyice tanımadan kimseyi savunmamak lazımmış demek tanem:1: şaka bi yana, kendi hakkını ancak kişi kendi savunacaj bu hayatta bunu öğrendim ben de, ha tabii ki dostlarımı savunurum o ayrı ama benimkinin misal bu konuya bakışı, yorgun kendini savunur o olmadığı ortamda ben savunurumdur genel olarak. eşin orada değil miydi o gün, 30 kişi bi evde ay bana bi şeyler oluyo:53::53::1:

Amin Balım Amin :emir_bebek::emir_bebek:
Bu arada ablam hamile sürpriz bir şekilde kaç aydır bizden bekliyorlardı müjdeli haberi ama onlara vermek nasip oldu :nazar: İkinci çocuğa hamile istemiyorlardı artık çocuk 5 senedir korunuyorlar ama nasip işte .

ablanlar için acı süprüz oldu sanırım :53: belki de bi yandan istiyorlardı di mi, korunmada kaçak oldu herhal:5:

ay ben kendimi çok merak etmeye başladım :) şuan imkanım olsa yine test yapıcam :52:

bu akşam ev giderken yine alıyım bakalım test :) çarşamba gidicem doktora sabredemem o güne kadar :D

patiğim teyzemi olcezz :) hadi hayırlısı
bomba diye buna derim :))

cnm benim 9 tane mailim vardı hepsine 10 tl yüklemişler
2 tanesi hariç..hepsini kullandım :)

yorgunum...

su böreği
sarma
elmalı kurabiye
dolgu kek
1 çeşit salata ama hangsi bulamadım daha...

yeter dimi nan 2 kişiye :)

sen onları bi makineye atsana..

.

patiş neyi atıcam makineye, ben mağazada kontrol ediyorum zaten kokan şeyleri hayatta almam, ha eskiden çok aldım incelemeden eve gelirdim kokar eder, hafif bile olsa kullanamam verirdim ya da atardım, yıllardır önce eller, sonra koklarım bi şey almadan önce:9::9:

patiğim teyzemi olcezz :) hadi hayırlısı
bomba diye buna derim :))

cnm benim 9 tane mailim vardı hepsine 10 tl yüklemişler
2 tanesi hariç..hepsini kullandım :)

yorgunum...

su böreği
sarma
elmalı kurabiye
dolgu kek
1 çeşit salata ama hangsi bulamadım daha...

yeter dimi nan 2 kişiye :)

yetsin nan daha ne daha doymazlarsa seni yesinler:60::60:

sarma, su böreği, elmalı kurabiye yeter :1: kereviz salatası yedik demin annemle sever misin bilmem:56: nar ekşili kısıra da hiç doymam:56:

balcım bilmiyorum valla,hiç fikrim yok :)) ama ne bomba olur :)) hayatımın süprizi olur valla :D

yorgun bnm var öle bi tane dedinya ondan dedim,atmaya kıyamadıysan yıka die...yıkayınca çıkıyor kokusu...

balcım seninde aklında olsun aldınya kokuyorsa hiç giyemicen baktın , yıka ..

9 üyelik mi :53: numara aynı die farketmediler mi adres isim flan aynıya..
keşkem bende öle yapsaydım şimdiye ne puanlarım olurdu..şimdiden sonra yapayım bari..

Ala ala dütyen aldım :78::78::78:

:) GÜLE GÜLE TAK İKİZLERE TAKKENİ :))
bende aldım :)

yetsin nan daha ne daha doymazlarsa seni yesinler:60::60:

sarma, su böreği, elmalı kurabiye yeter :1: kereviz salatası yedik demin annemle sever misin bilmem:56: nar ekşili kısıra da hiç doymam:56:

kereviz salatası heç yapmadım cnm o kalsın :)
kısırda olabilir bakalım nerden eserse...

patikkkk ikimizin birden olsa ne güzel olur yaaa düşüncesi bile hoşuma gitttiiiiii :32::32:

pehlülün garusu yani ikimizin birden olsa fenamı olur nan :)

yıkarım patiğim bitane attım öyle,bitanede ayakkabı spreyi aldım ama hiç fayda etmedi öylece duruyor kenarda...
hee 9 üyelik :)) napıyım her alışverişte yeni mailimi davet ettim hep :))
farketmesinler boşver :)

Back
X