Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tanemcim... naptın yine uykularınaa.....

keleboş... gelsin. gelsin.. ne gelirse hayırlısıyla gelsin:))

patik nerde yaa.....
nevgülüde iyice merak ettim.... umarım herşey yolundadırr....

she canım arada bi doctora git.....korunuyormusun.....yap senle büyüsün yavru

Lamecim öpüldün
Beni denizli grubu çağırdı ama gitmedim burayı seviyorummmmmmmmm bakın denizlili gelinler varmış burda
gitme tabi.. ne işin var ordaaaa

eşin mi denizlili canım, sen nerelisin?
canım eşim göreleli...
benim 20 yıldır tanıdığım, doktorum, abim, arkadaşım, nikah şahidim.... kısacesı hayatımın yer yerinde olan biri.....benim üzerimde çok emeği vardır...

kızlar koçişimde benle aynı yerde çalışıyor.....bide lambeder el yapımı yapıyor üretime geçtik inş koçişim zengin olur bende çocuklarıma bakarım......ben bu arada ilahyat okuyorum açıkögretimden.......ve iştanbulu çok seviyorum çocuklugum orda geçti küçükyalı maltepede........ ay istanbullular çok şanslısınz

Bebek havalar açsın yürüyüşe başlayacağım gene havalar soğuk diye çıkamıyorum Bunlardan olsa gerek haklısın
herkes denizlili mi yaaa nasıl yani.

tanemim canım dikkat et kendine.

tanemcim... naptın yine uykularınaa.....

keleboş... gelsin. gelsin.. ne gelirse hayırlısıyla gelsin:))

patik nerde yaa.....
nevgülüde iyice merak ettim.... umarım herşey yolundadırr....
Kuzum

hadi hayırlısı
Rabbim bol kazanç versin...
sende karşıdansın yane

xedacım gidicem bir ara canım, hap kullanıyorum.
başlarken doktor sıkıntı yok demişti ama tabi yaşım ileri.
hayırlısı Allahtan.

yaşın ileri degil..... ya yumurtalık degerleri düşüyor hayatım yoksa tadını çıkar diycem kız sonra üzülme die bu telaşım çok zor olmayınca bak bana bi telaş ben hiç korunmadım yaaaakız yap yap durma :78::78:allah korusun ahanda bi sorun çıkarsa nie bekledim dersin eda da demişti dersin

bende cevizlideydim canım.. evlenince kartala geçtim...

şu anda nerdesin canım?

eda sen bu hızla herkezi doğurtursun walla
nasıl iştahlı anlatıyo cnmmm yaa

kız çocuk cennet nimeti alacan kucagına kokluycan......bizde herkez dogurdu bi ben kaldım çok zor be gülümmm yokmu bebişi olan......ben çocukları çok seviyorum....dogurun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…