Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kadının mesleği olmalı...

erkek taştan ekmeğini çıkartır ama kadın çıkartamaz...

kadınlar her işn üstesinden gelir hem işi hem evi hemde çocugunu büyüten anneler var ama erkekler sadece iş bak bize on parmagımızda on marifet.....

BIR KUTU DOLUSU YAŞAM GONDERIYORUM SANA

Bir kutu dolusu yasam gönderiyorum sana, sade bir kurdeleyle süslenmis. Cöz kurdeleyi ve kaldir yavasca kutunun kapagini...
Kocaman bir firca ve bin renk koydum kutuya bir cennet resmi yapip icine gir diye... Düsler serpistirdim gizlice, düs kurmayi unutma diye. Bir tanede elma sekeri yerlestirdim, icindeki cocugu yeniden tadabil diye... Gunesin batisini, billur suyun sesini, kirmiziyi gelinciklerin safligini, taze ekmegin kokusunu ve bir
gülümsemenin sicakligini da sigdirdim. Ruhlarimiz ac kalmasin diye...
Kutuya biraz da sevecenlik koydum, güclü ol diye, cünkü acimasiz olan gücsüzdür. Beyaz bir güvercin ucup kendi kondu kutuya, barisi ve özgürlügü sunmak icin.... Bir buket sevgi, bir yudum ask ve yarim bir elma da koymadan edemedim. Paylasmayi animsayalim diye... Sevdiklerimize onlari sevdigimizi soylemek icin yarini beklemeyelim. Hemen simdi bunu yapalim diye... Ictenligi, umudu neseyi, bagislayiciligi, ozguveni ve acik yurekliligi unutmadim, "Ben" in disina cikip bize ulasabilelim diye... Son olarak da bir kart ilistirdim kutuya bak bu kartta neler yaziyor. Bu kutunun kapagini her kaldirisinda yasamla ilgili yepyeni seyler kesfedeceksin.
Yasamak icin yarini bekleme, al yasami kollarinin arasina ve simsiki saril yasamdan yalnizca almak yerine ona bir seyler ver. Kisacasi butunuyle
"Insan" ol. Unutma (!) yasam dokumasi henuz tamamlanmamis, olaganustu guzellikte bir duvar halisidir ve sana ait olan boslugu yalniz sen doldurabilirsin. Kimseyi kirmamak ve uzmemek sartiyla istedigin her seyi dene

bir gun sonsuzlugun bulutlarina oturdugunda ne aklin kalsin ne de kirik bir yurek .....benden herkezee

az yedim..çünkü yemek baya bi kaloriliydi

lamecim anladım canım keşke alsaydınız..nasıl çöktü bu kada rkısa zamanda ki :S

yaylı mı o yatak şimdi..biomagic ne oluyor hiç bilmiyorum...

aslında bizim bu maceramız yaysız yatak istememizden çıktı yola :)

benim uykum hafiftir yatakta sürekli kıpırdayan biri olunca uyanıyorum..yaylı yatakta oran artıyor
kocişte sürekli haraketliymiş..dönerken bile zıplayarak dönüyor sanki

böle olunca kimse kimsenin haraket etmesindeni hissetmiyor bile..sonra baktık sağlık açısından da mantıklı...

biz çok memnunuz cnm..kalınlığı önemli..birde bazı markaların çok yumuşak..istikbalin baktık mesela beğenmedik..

Kızlar yataklarınızı arada ters düz ettinizmi yer değiştirin çöken tarafı başka yere gelsin

canım biz şöyle düşündük... yatak vücudunun şekilini alıyoryaa... hareket edip biraz kayarsan diğer uca eski yerin hemen normal yüksekliğe ulaşmıyor ve çökük kaldığı için oraya geri kayıyorsun.. bize böyle söylendi... bizde mantıklı bulduk.....
zaten visko alsaydık işbirden alcaktık.
çökme konusuda ben yerimde sabit uyurum.. eğer uyuyamıyorsam dönüp dururum... sabit uyuduğum içinde benim taraf çökmeye başladı.... içindeki yayları ezilmiş galibaa.... ilk servise geldikerinde yatağın özelliği bu.. diğer tarafını çevirin normale döner dediler... diğer tarafta çökünce eskitarafını kullanalım.. normale dönmüşür dedik ama baktıkki dönmemiş... haliyle bir daha servis çağırdırk ve götürdüler yatağı...3. defa olursaa yatak değişecekmiş....

LAMECİM sizde problem yok cnm bence sizin yatakta var sorun...
benimki okadan kilolu olduğu halde hiç yattığı yerde iz bile yok ve ben hiç çevirmedim bile...
eskidenmiş o yataklarda çökme şimdikiler kolay kolay çökmüyo cnm..

bencede balım... sorun yatakta..... başka bir modellede değiştirmiyorlar maalesef....900 küsür para vermiştik.....
600 e alanalr memnun... ben memnun değilim yaaaa...
seninkide güzel görünüyor canım....

cnm inanmıyorum okdr para dökmüşsünüz,garantisi filan niye karşılamıyorki...
biz en çok yatak konusunda gezmiştik,bütün markaları soruşturduk ozmn
ama hem ekonomik hem sağlıklı hemde tatminkar kaldığımız bu yataktı
bence diret cnm...okdr para vermişsin...müşteri haklarına şikayet edicem de ozmn tırsıyolar dene cnm...

canım allahtan garantisi devam ediyor ve 1 yııl daha var....
bu seferde deneyeyim.. eğer yine olursa bende gerekeni yapıcam canım..... sonuçta tanıdık vasıtasyla aldık istikbalden.. umarım birşey yapar....

Son düzenleme:
lamecim keşke tamamen değiştirseydiler hazır garantisi bitmeden...
ya garantisi bitince yine aynı sorun olursa yazık valla parana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…