Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşbuldum canım....sağolasın

geçen gün genel temizlik için en azından bir temizlikçi tutayım dedim.....evim de 70 m2 birşey öyle çok ta büyük değil de.....normal zamanda yapıyorum aslında ama bahar temizliği gibi büyük bir şey olsun diyordum neyse,konuştum kadınla demez mi 80 tl.....ula dedim benim kızkardeşim 100 tl verip 220 m2 evi temizletiyor...hem de kapı,cam,çamaşır,ütü,koltuk,halı......
nasıl sinirlendiysem dün okuldan geldiğim gibi bir giriştim eve.....oturma odası,salon bitti.....güneşlik ve tülleri yıkadım,camları sildim,kapılarını sildim,oturma odamda ki kanepeyi sildim,hatta o odadaki mobilyaların yerini değiştirdim,sildim süpürdüm,çektim kapılarını......misssss oldu missssss
geçen gün de yatak odasını bitirmiştim....
şimdi mutfak ve banyo kaldı...
aaa deli mi ne,80 tl verirmiyim fındık kadar eve :))))))

bu arada marc ahşap yüzey temizleyicisinden çok memnun kaldım,sabun bazlıymış kokusu da çok hoşuma gitti....haberiniz ola...

ohh ada güle güle otur temiz evinde...
off bende bi ara yapmalıyım ama hiç canım istemiyo ya
bende kadın madın tutamam tutsamda ondan çok yaparım boşa gider...

kelebenkim sabah çıktım sen gelmişsin
nörüyon bakem???

böcük akşam uyuyabildinmi nan kasayıda yatağa sokaydın bari

ohh afıyet olsunn
yumurtaya y soğan koysaydın ıyı gaz cıkartıo
slm cnmmm
yok makarasına yapıyorum bugün kimse pas vermiyoda...

ada hoşgeldin,afiyet olsun cnm...

pas verdım
nassın cnm
eşin 2 kıloyu kaç gunde verdı
nasıl verdı

en ıyısını yapmışsın
ohh mıs oldu
ben başkasının yaptığını beğenmıom bıde
kelebenkim sabah çıktım sen gelmişsin
nörüyon bakem???

böcük akşam uyuyabildinmi nan kasayıda yatağa sokaydın bari

he yatağa soktumdelü yaa
naısl taşıyım yaa içide dolu cok ağır bılın mı

evet balcım ya....ben de sen gibi diyordum,hiç canım istemiyor ama kadın da tutsam ben fazla yapardım :))))
sonra o sinirle iyi oldu....mis gibi oldu evceğizim banyoyu düşünmüyorum bile ama şu mutfağı da halletseydim....

yok böcük yaaaaa.... ne soğanı ben almayayım..

bıde evde erken oluyon cnm yaparsınhatta bana bıle yardıma gelırsın ınanıom

akşam hıc korkmadım mıss gıbı uydum ılk defakocem aradı gece uyandım dedım arama yaa uykumu bölüyonnoo dıo pekı

balım dışardaydım ben... ilaçlarımı yazdırmaya gitmiştim... yoksa seni hiç yalnız bırakırmıyırm yaaa...

adacım.. valla bende kıyamıyorum parayaa... yaptıktan sonra da benden değerlimi tutu birini diyorum..... ama senin ev kolay temizlenir.. ne güzel küçük.... ah ahhhhh...

Kızler benide aranıza alırsanız sevinirim ben6 aylık evliyim işimde var eşimde ama para yüzünden çocuk yapamıyoruz ev yok maaşlar az

hiç sorma lamecim ya....
küçük falan ama yine de yoruyor....mesela şu an belim ağrıyor,kalçama doğru çekiyor ağrı....eşime de söyleyemiyorum
eşya çekmişsin....kendine dikkat etmiyorsun diye kızacak...

böcük nan kaç defa dicem günde 1500 kaloriyi geçmedi
ve akupunktur takılıyo kulağına her hafta...
dün gitti diyetisyen demiş az vermişsin yedinmi demiş...
en az 4-5 kilo vermen gerekiyodu demiş...

senin kasa neki nan böcük kelebenkin altın bülenziklerinin yanında...
kocen nereye gitti bu arada???

temizlenmişken birer foto kayam bari....ne zamandır aklımda 1 yıl olacak bir ekleyemedim :))))

oturma odam.....

Son düzenleme:
tabi tabi sana da gelirim......

banada banadaaa

çok yalnızdım çooookkkkkk...
ay ada şanslısın gerçekten ev ufak olunca temizlik çabuk biter
benim gözümde büyüyor gittikçee
lameemm katlamalı tüllei ne edecükk???

Kızler benide aranıza alırsanız sevinirim ben6 aylık evliyim işimde var eşimde ama para yüzünden çocuk yapamıyoruz ev yok maaşlar az

sen bu topiği hemen nasıl buldun de bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…