gıt bak sormamış mıyımcvp alamadık hazar
slmmmmm şekerler
nasılsınız bakalım
son 2 saatim boştu,erken evdeyim....
yumurta haşladım,üzerine pul biber,karabiber ve maydonoz kıyılmış serptim
yanına beyaz peynir
2 dilimde ekmek en tahıllısından
hımmm bir de domates....
bir yandan yiyorum bir yandan burayı okuyorum...da pek kimsecikler yok....nedendir ki????
slm cnmmm
yok makarasına yapıyorum bugün kimse pas vermiyoda...
ada hoşgeldin,afiyet olsun cnm...
hoşbuldum canım....sağolasın
geçen gün genel temizlik için en azından bir temizlikçi tutayım dedim.....evim de 70 m2 birşey öyle çok ta büyük değil de.....normal zamanda yapıyorum aslında ama bahar temizliği gibi büyük bir şey olsun diyordum neyse,konuştum kadınla demez mi 80 tl.....ula dedim benim kızkardeşim 100 tl verip 220 m2 evi temizletiyor...hem de kapı,cam,çamaşır,ütü,koltuk,halı......
nasıl sinirlendiysem dün okuldan geldiğim gibi bir giriştim eve.....oturma odası,salon bitti.....güneşlik ve tülleri yıkadım,camları sildim,kapılarını sildim,oturma odamda ki kanepeyi sildim,hatta o odadaki mobilyaların yerini değiştirdim,sildim süpürdüm,çektim kapılarını......misssss oldu missssss
geçen gün de yatak odasını bitirmiştim....
şimdi mutfak ve banyo kaldı...
aaa deli mi ne,80 tl verirmiyim fındık kadar eve :))))))
bu arada marc ahşap yüzey temizleyicisinden çok memnun kaldım,sabun bazlıymış kokusu da çok hoşuma gitti....haberiniz ola...
kelebenkim sabah çıktım sen gelmişsin
nörüyon bakem???
böcük akşam uyuyabildinmi nan kasayıda yatağa sokaydın bari
Bilmem bana cebime yani msj falan gelmedi hiç herkesin geldi senin gelmedi neyse canım ya önemli değil bebiş...iyisindir umarım
evet balcım ya....ben de sen gibi diyordum,hiç canım istemiyor ama kadın da tutsam ben fazla yapardım :))))
sonra o sinirle iyi oldu....mis gibi oldu evceğizim banyoyu düşünmüyorum bile ama şu mutfağı da halletseydim....
yok böcük yaaaaa.... ne soğanı ben almayayım..
bıde evde erken oluyon cnm yaparsınhatta bana bıle yardıma gelırsın ınanıom
Kızler benide aranıza alırsanız sevinirim ben6 aylık evliyim işimde var eşimde ama para yüzünden çocuk yapamıyoruzev yok maaşlar az
tabi tabi sana da gelirim......
balım dışardaydım ben... ilaçlarımı yazdırmaya gitmiştim... yoksa seni hiç yalnız bırakırmıyırm yaaa...
adacım.. valla bende kıyamıyorum parayaa... yaptıktan sonra da benden değerlimi tutu birini diyorum..... ama senin ev kolay temizlenir.. ne güzel küçük.... ah ahhhhh...
Kızler benide aranıza alırsanız sevinirim ben6 aylık evliyim işimde var eşimde ama para yüzünden çocuk yapamıyoruzev yok maaşlar az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?