Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

teşekkür ederim kızlar kadın olunca kadınlarla ilgili herşey bulunuyor yeni evli olduğum için binadada yeniyim ve konuşucak kimsem yok bi komşu vs arkadaş çok yanlızlık çekiyorum konuşacak kimsede yok muhasebeciyim internette zaman öldürüyorum bende iş yerinde boş kalınca sizleri görmek çok güzel bende çocuk istiyorum ama birikim yapmaya yeni başlıycam önce ev :)

Kızler benide aranıza alırsanız sevinirim ben6 aylık evliyim işimde var eşimde ama para yüzünden çocuk yapamıyoruz ev yok maaşlar az

hoşgeldn..
daha çok yeni evlisin zaten.... biraz evliliğin tadını çıkar bakalım....

canım evin çok şirin. tahmin ettiğim gibi tamda... allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin... şimdi bi ben kaldım galiba evini göstermeyen.. kelebekte sorup duruyordu... bir ara ekliyim bari:))

yalnız temizlikte dikkat et... mümkün olduğunca ağır kaldırma.. sonradan fena çıkıyor acısı canım..

çok yalnızdım çooookkkkkk...
ay ada şanslısın gerçekten ev ufak olunca temizlik çabuk biter
benim gözümde büyüyor gittikçee
lameemm katlamalı tüllei ne edecükk???
oyyy kıyamamm sanaaa.....
canım benim katlamalı yok:)))
ama storlarım var ve artık temizlemeliyim.... napcam bilmiyorum....

amin lamecim....Rabbim hepimize ağız tatlığıyla,sağlıkla,huzurla evlerimizde oturmayı nasip etsin....
mutfağı temizlerken sözünü hatırlayacağım ve daha dikkatli hareket edeceğim...

yemeğimi yapayım kızlar ben....
çıkıyorum,öpüldünüz...sizlere iyi çalışmalar,kolay gelsin...

anladım len ne bağırıyon
dımekkı daha önce dıkkatımı cekmedı
kocem acep gunde ne kadar cl alıo:26:ama sanmam gecsın
nısanın sonunda tartılcam dıo ınş 4 5 kılo verır
akupunktur gerekmıyo sımdılık benımkısıne

kebebenkın kasası bılem yok

Kızlar ben geldim gece çok korktuk dün gece 4 te tükürüğüm soluk boruma kaçtı uyurken nefes alamadım sesim çıkmadı kocam çok yakınımdaydı ama ona ulaşamadım ölüyorum sandım sonra allahtan öksürmeye başladım ama nefes alamıyordum allahtan acı acı öksürüğüme kocam uyandı su getirdi geldi koşa koşa yarım saat kendime gelemedim öksüre öksüre geçti allahıma şükürler olsun geçti azrail yakınımızdaydı galiba allahım gelmiş geçmiş etsin bugün yaşıyorum

ahh canım yaaa... kıyamam.. bende yaşamıştım bir defa.... gerçekten insan gidip geliyor sanki... allah korumuş canım.. düşünmemeye çalış.... çok geçmiş olsun...

Kızlar ben geldim gece çok korktuk dün gece 4 te tükürüğüm soluk boruma kaçtı uyurken nefes alamadım sesim çıkmadı kocam çok yakınımdaydı ama ona ulaşamadım ölüyorum sandım sonra allahtan öksürmeye başladım ama nefes alamıyordum allahtan acı acı öksürüğüme kocam uyandı su getirdi geldi koşa koşa yarım saat kendime gelemedim öksüre öksüre geçti allahıma şükürler olsun geçti azrail yakınımızdaydı galiba allahım gelmiş geçmiş etsin bugün yaşıyorum

çok geçmiş olsun canım

gecmıs olsun cnm

duygu geçmiş olsunn Rabbim bidaha yaşatmasın cnm...

böcük kelebenkin kasası yok ama seninde onun kadr bülenziğin yok :))

lamecim ayyy stor deme bana...ya benimkiler temiz duruyo ama :))

selam kızlar
geldim bugün işteyim ben
biraz iyileştim dün 5 e kadar dinlendim.
sonra kalkıp çorba yaptım eşime

siz nasılsınız keyifler nasıl

lamecim ayyy stor deme bana...ya benimkiler temiz duruyo ama :))
canım benimde temiz duruyor ama yinede içim rahat değil.. silicem bir ara... birkaç hafta sonrada bütün tüllerimi yıkıycam..... kayınvalidemin tarafındakilerle girdiğim günde sıra bende olcak... ondan önce güzel bir temizlik yapmalıyım.....

ya silmekle uğraşana kdr çıkarıp yıkarım sanırım..
başımda kurs var bitmedende bişi yapamam (

ctesı günü kuzenın nışanı var
her hafta anama gıdemım
bu hafta gıtmışken d gunumude kutlasak mı
:26:kafam karıştı be yaa
yengemde memleketıne gtcekmış ben gtmeden yapak dıyo
haftaya oda gıdıo:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…