Kızler benide aranıza alırsanız sevinirim ben6 aylık evliyim işimde var eşimde ama para yüzünden çocuk yapamıyoruzev yok maaşlar az
canım evin çok şirin. tahmin ettiğim gibi tamda... allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin... şimdi bi ben kaldım galiba evini göstermeyen.. kelebekte sorup duruyordu... bir ara ekliyim bari:))hiç sorma lamecim ya....
küçük falan ama yine de yoruyor....mesela şu an belim ağrıyor,kalçama doğru çekiyor ağrı....eşime de söyleyemiyorum
eşya çekmişsin....kendine dikkat etmiyorsun diye kızacak...
oyyy kıyamamm sanaaa.....çok yalnızdım çooookkkkkk...
ay ada şanslısın gerçekten ev ufak olunca temizlik çabuk biter
benim gözümde büyüyor gittikçee
lameemm katlamalı tüllei ne edecükk???
böcük nan kaç defa dicem günde 1500 kaloriyi geçmedi
ve akupunktur takılıyo kulağına her hafta...
dün gitti diyetisyen demiş az vermişsin yedinmi demiş...
en az 4-5 kilo vermen gerekiyodu demiş...
senin kasa neki nan böcük kelebenkin altın bülenziklerinin yanında...
kocen nereye gitti bu arada???
Kızlar ben geldim gece çok korktuk dün gece 4 te tükürüğüm soluk boruma kaçtı uyurken nefes alamadım sesim çıkmadı kocam çok yakınımdaydı ama ona ulaşamadım ölüyorum sandım sonra allahtan öksürmeye başladım ama nefes alamıyordum allahtan acı acı öksürüğüme kocam uyandı su getirdi geldi koşa koşa yarım saat kendime gelemedim öksüre öksüre geçti allahıma şükürler olsun geçti azrail yakınımızdaydı galiba allahım gelmiş geçmiş etsin bugün yaşıyorum
Kızlar ben geldim gece çok korktuk dün gece 4 te tükürüğüm soluk boruma kaçtı uyurken nefes alamadım sesim çıkmadı kocam çok yakınımdaydı ama ona ulaşamadım ölüyorum sandım sonra allahtan öksürmeye başladım ama nefes alamıyordum allahtan acı acı öksürüğüme kocam uyandı su getirdi geldi koşa koşa yarım saat kendime gelemedim öksüre öksüre geçti allahıma şükürler olsun geçti azrail yakınımızdaydı galiba allahım gelmiş geçmiş etsin bugün yaşıyorum
selam kızlar
geldim bugün işteyim ben
biraz iyileştim dün 5 e kadar dinlendim.
sonra kalkıp çorba yaptım eşime
siz nasılsınız keyifler nasıl
bılezuklerımı göstermıyom yoksa kelebekın nekü
canım benimde temiz duruyor ama yinede içim rahat değil.. silicem bir ara... birkaç hafta sonrada bütün tüllerimi yıkıycam..... kayınvalidemin tarafındakilerle girdiğim günde sıra bende olcak... ondan önce güzel bir temizlik yapmalıyım.....lamecim ayyy stor deme bana...ya benimkiler temiz duruyo ama :))
canım benimde temiz duruyor ama yinede içim rahat değil.. silicem bir ara... birkaç hafta sonrada bütün tüllerimi yıkıycam..... kayınvalidemin tarafındakilerle girdiğim günde sıra bende olcak... ondan önce güzel bir temizlik yapmalıyım.....
kelebenk garusu duymasın seni bülenzükleriyle döver
ya silmekle uğraşana kdr çıkarıp yıkarım sanırım..
başımda kurs var bitmedende bişi yapamam(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?