pek uygun değil güzelim eşim doğumgünümde makyaj seti almış ordan 90 tl innova ama çakmasından:))eve geldiğinde farların üstünde hasar var die geri göndermiş.aynı setin camellon olanını başka siteden almış 40 tl ye.hemde ondan daha kaliteli ve hasarsız o gün bu gündür güvenemiyorum fiyat ve kalitesinehayırlı olsun canımıcmmm....
canım ben orayı biliyorum uygun olarak amaa::)))
dılek sen benım ıst daki evıme yola ozmn
olur etmem mı
balımm
canım 2-3 günde gelir...kelebek 4 ten alsım cnm....
gülsün kargo nezmn gelir iş adresi verdim ben..
pek uygun değil güzelim eşim doğumgünümde makyaj seti almış ordan 90 tl innova ama çakmasından:))eve geldiğinde farların üstünde hasar var die geri göndermiş.aynı setin camellon olanını başka siteden almış 40 tl ye.hemde ondan daha kaliteli ve hasarsız o gün bu gündür güvenemiyorum fiyat ve kalitesine
bnmde var papürüslerden ama asacak yer bulamadım henüz,evin konseptine uymuyor bi heves aldık ama :)) du bakalım çerçeve buliim bende antreye asabilirim belki..hadi yaaa.. gerçektenmii...
güle güle kullan canım.. bende koridoruma daha önce mısırdan farklı kişiler tarafından getirilen 2 tane papirüs astım:))
caniko saati iyimiş gelicam kısmetse..ok.dir
menümü belirledim bile :)))
cute'cim ben anlamam doktordan sonra geliyorsun yastıklarını da alacaksın zaten hem
bi kişide canın saolsun demedı nan:dilcikar:
aldım gitti valla
tebrik te ettiler bitirdiniz işi diye :)))
kelebekler 4 aldım
allam nolur güzel bişi olsun...
bilirim kuzucum edersin sen zaten evlenmeden önce bana gelecektin evlendin bekle çocugun olsun öyle gelirsiniz ailecekkaydirigubbakcemile3
Allahın işine karışmam olmböcük havalar hakkındaki yorumun ne hacı bugun 25 haziran ve havaya bak ve ben çok sıkılıyorum
aldım gitti valla
tebrik te ettiler bitirdiniz işi diye :)))
kelebekler 4 aldım
allam nolur güzel bişi olsun...
bnmde var papürüslerden ama asacak yer bulamadım henüz,evin konseptine uymuyor bi heves aldık ama :)) du bakalım çerçeve buliim bende antreye asabilirim belki..
caniko saati iyimiş gelicam kısmetse..
canın saolsun -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?