Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pasaklı'cım kaydettin mi tlf.umu???

kaydettim canım

ayyy hadi bana akıl verin yarına ne yapayım
misafirim var
bugünden hazırlayabileceğim yarına da tazeliğini koruyacak birşeyler yapmalı kaydirigubbakcemile3

yaa da kız aşkolsun sana sakın bişi hazırlama vallahi darılırım
sen işten geleceksin aşkolsun ben gelince bi çay demleriz yeter
çayın yanında sohbetin olsun herşeyden tatlı gelir :asigim:

pasaklı ben gelemıycemm hem çalışıyom hemde karşıdasınız sız

:gitme:
barı bu gacılara tupperları verme
bana sakla

olm gönderdim ya sana listeyi istediğin bişi varsa söyle ayırayım senin için
biliyosun bunlar benim elimde kalanlar yani sipariş verip getirtmiycem
birer tane var elimde ikinciyi istesen yok o fiyata da bulamam zaten :gitme:

pasaklı bu gacılar lınk verıyo ya
yasak deıl mı
başlarına bi iş gelmez demı hacı

bizim gibi üyelik isteyen forum sitesi falan değilse, üyelik istemiyorsa reklam amaçlı falan değilse sorun olmaz diye biliyorum ben

ahanda herkez bitirdi bugün işi
bide evdeki işleri bitirsek :))
kelebek açtık walla hepimiz..
gülsüncüm komisyonunu iste tatlım bu siteden
sayende satış yaptılar walla...
:lepi:

hadi bir kahve içip geleyim

gulsun çok üzüldüm beeee
düğün varmış neyse artık bir dahakine hem o zaman havalar da iyice düzelmiş olur

inş. canım yaaa.... saatte bana uygunda ama... kısmet değilmiş:)))

ahhh kızlar
aptal mobilyacı mobilyamızı eksik kırık çatlak çizik teslim etti. üstelik bulunduğumuz yere söz verdiği halde kendisi getirmedi eşim kamyon tutup getirtti.
şimdi gerizekalı eksik olanların bir kısmını yollamış. kargo ile. kargocu eşime demişki hani bunun ödemesi. eşimde demiş ki baş şuan bu evde ikimiz tekiz valla demiş ağzını burnunu dağıtırım kimse tutamaz beni. ne parası lan demiş.
düşünsenize adam eksik teslim ediyor hatta etmiyor kendimiz getirtiyoruz mobilyayı birde üzerine para istiyor şerefsiz. ben mi dedim eksik yollada kargo masrafı çıksın.
ahhh kızlar neler çektik şu mobilyacıdan bilseniz. sakın sakın almayın. herkesede söyleyin.
Ankara sitelerde Pialdi Mobilya

ahh canım yaaa büyük şanssızlık olmuş.... iyi demiş eşinde...

böcük havalar hakkındaki yorumun ne hacı bugun 25 haziran ve havaya bak ve ben çok sıkılıyorum
bendeee (( haftasonu ortaköye gideris demiştik biras açılırıs die ama havaya bak..napılırki yağmurlu havada istanbulda ( çoook sıkıldım çoook artık duvarlar üstüme geliyo...
ayyyyyy sözüm geri
sözüm geri
canım yaaa cevap vermiş bile
gel bak çok güzel şeyler yapcam
o sevdiğin kurabiyelerden yapayım mı yine :))) ???

ay cnm ,,bnm uyuz kredi kartıyla uğraşmaktan geç cvp verdim..

çoook güseldi o kurabiyeler ,zorsa uğraşma cnm..tarifide unıtmıyım bu kez..yada fotosunu çekeriz..sen tarifi buradan yazarsın,herkes yapsın..pek düşinceliyimdir
cute ve ada... hayırlı olsun kızlarr:))
saol cnm..Şeniz

ereglinin gelinlikli fıstık fotosunu görmek isteyen profilime koşsun

bende gördüm faceden 1 tanecik var ama..ondada güneş gözlüğü takmışlar bişi anlaşılmıyo ,ilk kez gneş gözlüklüde gelin damat gördüm hee..

adacım ben onları kaç yere taşıdım kocişim sağolsun arabayla götürüyo beni sorun olmaz yani aşkolsun almak zorunda değilsin ki Şeniz

bende ilk defa gördum vallakaydirigubbakcemile3
ben mecbur çıkıyorum yarın arkadasımı karsılıcam yagmur yagsada yagmasada 1 ay evde fazla duramam snmıyorum bütün yapacagım işlerimi yaptım temizlik fln yağmur yagdı bende şans olsa zaten neyse susayım ben

dılek senın 40 tane resmın ıle kuzeın resımlerıne baktım ama ereglının yok olm
hanı nerde

[

Ya bizde çok aksilik yaşadık mobilyayla ilgili ama seninki çok kötü olmuş cnm ya
biraz diretseydiniz gözünü korkutun mobilyacının hepsi böyle bunların dişlerini gösterince akılları başına geliyo cnm..hele parayı peşin ödediyseniz oralı bile olmuyorlar,alacakları varsa gene ilgileniyolar..

dileeek bu resimler nerede çekildi floryadaki tesisler mi burası
orayı anımsattı ama harikaymış pozlar falan :asigim:

şekerim adam bize fatura kesmedi e bende av yapıorum tehdidi ayrıca bizden sadece 2.000 tl aldı peşinaat olarak onun dışınd 8.000 tl alacağı var
kız adama küfür ediyorsun ne var şimdi bu kadar kızacak diyor düşünebiliyor musun
yüzsüz adam yüzsüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…