- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
pasaklı'cım kaydettin mi tlf.umu???
ayyy hadi bana akıl verin yarına ne yapayım
misafirim var
bugünden hazırlayabileceğim yarına da tazeliğini koruyacak birşeyler yapmalı kaydirigubbakcemile3
pasaklı ben gelemıycemm hem çalışıyom hemde karşıdasınız sız
:gitme:
barı bu gacılara tupperları verme
bana sakla
pasaklı bu gacılar lınk verıyo ya
yasak deıl mı
başlarına bi iş gelmez demı hacı
:lepi:ahanda herkez bitirdi bugün işi
bide evdeki işleri bitirsek :))
kelebek açtık walla hepimiz..
gülsüncüm komisyonunu iste tatlım bu siteden
sayende satış yaptılar walla...
hadi bir kahve içip geleyim
gulsun çok üzüldüm beeee
düğün varmış neyse artık bir dahakine hem o zaman havalar da iyice düzelmiş olur
dılek hanı nan nerdeeeeeeeeee resımler
ahhh kızlar
aptal mobilyacı mobilyamızı eksik kırık çatlak çizik teslim etti. üstelik bulunduğumuz yere söz verdiği halde kendisi getirmedi eşim kamyon tutup getirtti.
şimdi gerizekalı eksik olanların bir kısmını yollamış. kargo ile. kargocu eşime demişki hani bunun ödemesi. eşimde demiş ki baş şuan bu evde ikimiz tekiz valla demiş ağzını burnunu dağıtırım kimse tutamaz beni. ne parası lan demiş.
düşünsenize adam eksik teslim ediyor hatta etmiyor kendimiz getirtiyoruz mobilyayı birde üzerine para istiyor şerefsiz. ben mi dedim eksik yollada kargo masrafı çıksın.
ahhh kızlar neler çektik şu mobilyacıdan bilseniz. sakın sakın almayın. herkesede söyleyin.
Ankara sitelerde Pialdi Mobilya
adaer
pasaklım taşıyoo ondakı azım hıc kımsede yokk
ulaa benı borçlu cıkarmıştı
ama ıyıkı onu tanıdım ıyıkı almışım
paramda yoktu ozmn
hala yokk:roflol:
pasaklı veresıye verıyon demı
bendeeeböcük havalar hakkındaki yorumun ne hacı bugun 25 haziran ve havaya bak ve ben çok sıkılıyorum
ayyyyyy sözüm geri
sözüm geri
canım yaaa cevap vermiş bile
gel bak çok güzel şeyler yapcam
o sevdiğin kurabiyelerden yapayım mı yine :))) ???
saol cnm..Şenizcute ve ada... hayırlı olsun kızlarr:))
ereglinin gelinlikli fıstık fotosunu görmek isteyen profilime koşsun
pasaklı'cım
tupperları getirecen ya sana yük olmasın sonra beğenmem falan almam boşuna taşımış olmazsın di mi
eşin kesin bırakır değil mi
ağır yük taşımış olmayasın bir de benim için
o cute kızdan hala ses soluk yok
kız sen gelme bir yok sana yastık falan alsanaalsanasmile
bendeee(( haftasonu ortaköye gideris demiştik biras açılırıs die ama havaya bak..napılırki yağmurlu havada istanbulda ( çoook sıkıldım çoook artık duvarlar üstüme geliyo...
bende gördüm faceden 1 tanecik var ama..ondada güneş gözlüğü takmışlar bişi anlaşılmıyo,ilk kez gneş gözlüklüde gelin damat gördüm hee..
ahh canım yaaa büyük şanssızlık olmuş.... iyi demiş eşinde...
ahhh kızlar
aptal mobilyacı mobilyamızı eksik kırık çatlak çizik teslim etti. üstelik bulunduğumuz yere söz verdiği halde kendisi getirmedi eşim kamyon tutup getirtti.
şimdi gerizekalı eksik olanların bir kısmını yollamış. kargo ile. kargocu eşime demişki hani bunun ödemesi. eşimde demiş ki baş şuan bu evde ikimiz tekiz valla demiş ağzını burnunu dağıtırım kimse tutamaz beni. ne parası lan demiş.
düşünsenize adam eksik teslim ediyor hatta etmiyor kendimiz getirtiyoruz mobilyayı birde üzerine para istiyor şerefsiz. ben mi dedim eksik yollada kargo masrafı çıksın.
ahhh kızlar neler çektik şu mobilyacıdan bilseniz. sakın sakın almayın. herkesede söyleyin.
Ankara sitelerde Pialdi Mobilya
dılek senın 40 tane resmın ıle kuzeın resımlerıne baktım ama ereglının yok olm
hanı nerde
dileeek bu resimler nerede çekildi floryadaki tesisler mi burası
orayı anımsattı ama harikaymış pozlar falan :asigim:
[
Ya bizde çok aksilik yaşadık mobilyayla ilgili ama seninki çok kötü olmuş cnm ya
biraz diretseydiniz gözünü korkutun mobilyacının hepsi böyle bunların dişlerini gösterince akılları başına geliyo cnm..hele parayı peşin ödediyseniz oralı bile olmuyorlar,alacakları varsa gene ilgileniyolar..
kızlar resim çekinmeyi untumayın haaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?