Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcükkkk yok kuzum ya benim eşim yiyor.....ne yapam ben de yapıyorum mecbur....kilo sorunu da yok yesin zaten :)))

eşim aradı az önce........yorgunum bugün 18:00 de çıkabilirim dedi....pöffff neyse yine pizza yaparım yanına da kola....yeter artık........uyumayı da düşünüyordum ama bak şimdi erken gelesi tuttu

her zaman yaptığım gibi yapacağım artık....hiç araştıramam şimdi bol pastırmalı,çarliston biberli ve mısırlı yapacağım....

çok yoruldum..napıyosunuz..

dişim ağrıyor ( dün akşam puding yerken başaldı..geçmedi bir türlü...

izin almak istemiyorum biliyorsununz naneli durumu..

ctesi gidicem doktora..

rakı basmaktan aklıam geldi kolanyayı bastım alkol diye..yarım saattir ağrımıyor :)

ada eline sağlık..ben yen ibiş ikeşfettim..fesleğenli domateli makarna sosu varya onusürüyorum salça yerine tabana ..nefis oluyor..

bunuda bir aşçıdan öğrendim :))

gecmıs olsun cnm
çok kötüdür derler diş ağrısı ben tatmadım şükür,
lenn çaprmasın senı kolonya

adaer kolay gelsın tatlumm

yaaa ne şanslısın ...

benim diş minelerim çok zayıf erken yaşta çürüdüler maalesef..dolguların sayısını bilmiyorum :)

çarpmış olabiler :89:

maşallah bana
diş kanamalarım oluo oda normalmış cok sıddetlı deıl cunku
onun dışında sorun yok
20lık cıktı farketmedım bıleyanağıma değınce farketmıştım dişim cıkmış
benımde dolgum var krıldı cunkumpire kadar ama boşluk olup çürümesın dıye yaptrmıştım

çarpmış gıbı

ada eline sağlık..ben yen ibiş ikeşfettim..fesleğenli domateli makarna sosu varya onusürüyorum salça yerine tabana ..nefis oluyor..

bunuda bir aşçıdan öğrendim :))

süpermiş canım,evde de hazır varken bir deneyeyim....aşçı da söylemiş madem :)))
bu arada geçmiş olsun bel ağrın derken bir de diş ağrısı çıkmış....kolanya ile geçici halletmişsin ama ihmal etme doktora göster....

adaer kolay gelsın tatlumm

sağolllll şekerimmmmmmm

ada elektrik çok ii gelmiş cnm sana
ya pizzayı nasıl yapıyonuz deyin bakem bana

fıstıkkkk 47 Tl doğalgaz geldi elektrik henüz gelmedi....
pizzayı......bu tarife göre yapacağım....

Pembe Tatlar: Pastırmalı Sucuklu Pizza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…