Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kızçeler

bal hakket mı yaa ama 80 tl tutması lazımdı 65 tl tuttuaman neyse kullandımsada ıyı yapmışım

cotur.hayrlısı olsun cnm
mipili olcek bencede

hoşgeldin rüzgar... varmı gelişme??

sende hoşgeldin böcük......

duyhasacım.. artık kepenkleri sen aaçr oldun valla:)

mrb lame şuan için birşey yok.sadece adetimin ilk günü söylüyor sonra hiç bişey yok. Sen nasılsın?

bende öyle düşündüm.
Elma sirkesi bal karışımı içtiniz mi hiç zayıflatıyormuş??

günaydın herkeseee

o kadar uykum var ki anlatamam

akşam annemdeydik börek yapmış anacım bizide çağırdıııı süperdi akşamm geç geldik eve uykumu alamadımmmmm

balll garusu bende dün sana bişey sordum cevap vermedin hayırdır ayran içdik ayrımı düşdükkk

lamemmmm senden naber kuzucuğum....

lamem h bulduk cnm

kelebenk garusu cok şanslısın lenn anacın yakınnıda
ben dün tek yattım kocemde yoktu
anam yakın olsaydı keskem

rüzgar... sabahları aç karnına sirkeli ılık su zayıflatır diye biliyorum.... içemeynler içine bal katıyorlarmış galiba....

kelebeğim... ooo börek haaa...afiyet olsun canım...
annem (kayınvalidem) gelsin de su böreği yapsın bana yaa... acayip canım çekiyor...gelince yapacağına söz verdi valla:))))

ne olsun canım yaaa... biraz boğazım ağrıyor gibi....
sen de ne var ne yok..

Lame sana birşey sorucam nikah parası nasıl alınıyo bir ara nikah parası diye konuşuyordunuz ne kadarlık çalışmak lazım iş yerinde ?

evet öyleymiş lame ama bugün 3.gün midem acayip ağrıyor.masayla birleştim sabahtan beri.
havalar cok aldatıcı dikatet.
ben evlenme yardımı almıştım.1 sene çalışman yeterli heralde.

Lame sana birşey sorucam nikah parası nasıl alınıyo bir ara nikah parası diye konuşuyordunuz ne kadarlık çalışmak lazım iş yerinde ?
canım nikah parası diye birşey duymadım ben...
bizim konuştuğumuz sadece evlendikten sonra 1 yıl içinde ayrılırsan tazminat hakkının olduğu....

evet öyleymiş lame ama bugün 3.gün midem acayip ağrıyor.masayla birleştim sabahtan beri.
havalar cok aldatıcı dikatet.
ben evlenme yardımı almıştım.1 sene çalışman yeterli heralde.
aa bilmiyordum böyle bir konuyu.. ama gerçektenmi....... bak kaçırdık desenee...

ama bildiğim kadarıyla evlenme yardımını babasının emekli maaşını alan kızlar alabiliyorr....

nikah parası şöyle birşey eğer en az bir yıl çalışırsan ve çalışırken evlenirsen para alıyorsun maaş * kaç yıl çalıştığın diye biliyorum ama benim iş yerimde bir senem olmadığı için araştırmadım tazminatıda senden öğrendim şimdi evlendikten bir senem olmadan çıkıcam onu araştırmak lazım

ama bildiğim kadarıyla evlenme yardımını babasının emekli maaşını alan kızlar alabiliyorr....

01.08.2010-31.07.2012 tarihleri arasını kaplayan toplu iş sözleşmesi VII. bölüm madde 58 : iş yerinde çalışan işçiye evlenmesi halinde birinci yılında 205.tl net, sözleşmenin 2. yılında 215.-TL net olarak evlenme yardımı yapılır. Evlenme yardımı her işci için 1 defa yapılır.

bize gelen yeni toplu iş sözleşmesinde böyle yazıyor arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…