Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benim kocam allahtan demiyo kayınvalideye çok yakınız bir blok var aramızda gal,ba o yetiyo

cok uzak olduğundan öle bı ımkan yok:92::92:ıyıkı yok cunku evıme gıdıp dınlenıyorum uzan kalk yat serbest

aynı yerde çalışmak ıstemezdım bende zaten çoğu fırma eşlerı çalıştırmıyotabı önceden orda ıkısıde çalışmıyorsa

biz hepimiz aynı yerde oturuyoruz ( sıkılıyorum bazen. İşten eve geldiğimi saati biliyorlar hooop telefon kayınvalidem hadi bize gel ( çok tartıştık bu yüzden eşimle. bi hafta sonları kahvaltı yapabiliyoruz birlikte onu bile sabah arıyolar hadi gelin diye. Ama bir cinnet herşeyi çözdü :)) bir delirdim bir gün.Şimdi sen bilirsin diyor :)) her akşam orda her akşam orda eve geliyoz saat 11 kocişin gönlünü yap duş al saat 1 oluyo sabahta yorgunluk uykusuzluk sinir yapıyor .

Aman kendisi gitsin sende her gün birşey bul evde yapacak her gün gidilmezki evlisiniz artık siz ayrı bir eviniz var

öyle yapıyorum bende. hem çalış hem ev bide açık öğr okuyom akşam ona çalış kafayı sıyırcak gibi oluyom ( bide surat yapıolar laf sokuyor gitmeyince iice sinir oluyom bütün pozitif duygularım negatif oluyor. kendi anneme bile gitmiyorum cok sık.
kocişimi özlüyom akşama kadar onun koynunda tv izlemek istiyom :))

günaydın duyhas :)) hayırlı cumalar sanada. en sevdiğim gün yarın tatilll :))))))

gunaydin duygu ruzgar
ruzgar hosgeldin aramiza

yogunluktan giremiyorum kizlar
iyisinizdir insallah
hayirli cumalar

eşim bime gtmış sadece 2 tane gelmış koca bimesıyahmış gelenlerde alma dedım
diğer bime bakcak orda kırmızı yoksa mecbur sıyah alcek

eşim bime gtmış sadece 2 tane gelmış koca bimesıyahmış gelenlerde alma dedım
diğer bime bakcak orda kırmızı yoksa mecbur sıyah alcek

yok ya kesin daha fazla gelmiştir.çalışanlar kendilerine yakınlarına ayırıyo.geçen gözlerimle gördüm birini. inş bulursun

günaydın hayırlı cumalar kızlar....

böcük b.mde kalmamış senmi aldın hepsini yoksa :))

ne diyon nan çakma pihter garusu

yok ya kesin daha fazla gelmiştir.çalışanlar kendilerine yakınlarına ayırıyo.geçen gözlerimle gördüm birini. inş bulursun

pısluklerr
günaydın hayırlı cumalar kızlar....

böcük b.mde kalmamış senmi aldın hepsini yoksa :))

ne diyon nan çakma pihter garusu

yok cnm eşim 9da gttı
benı aradı dıo bu sıyah ana dedım kırmıcı yok mu
sordu yokmuş 2 tane gelmış sıyahmış
yalançılar
şimdık diğer bime bakcek olmadı sıyah alcek

ordada kalmamışnamıssızlar
siyah almış eşimzabanan adam dolaştı durdu benım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…