Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende sanmıyorum böcük,neyse napalım şansıma..

benimde evimin hemen karşısında :) komşuyuz bimle

böcük sınıfını geçtin ,diğerleri sınıfta kaldı...

yine bir öğlen ve yine kimseler yok...gelelimde patikle iki lafın belini kıralım yok

4 tede gelmicim kimseler gelip konuşmuyor..boşuna kayıtlara giriyor siteye girdiğim

yawru kuş siz yazın ben okurum :)
elimdeki işleri toparlıyım bi siteye daldım işler birikti
yarında 2-3 gibi çıkıcağız bişey yapamam
bozulma nan biz hep demirbaşız burda....

komşuyuz falan de ınş yaparlarda alrsın akşama bişi kalmıo cunku
gecende a101 buzdolabı saatı vardı anam ben gıdene kadar bıtmış

tşkler

anam yaa sen gel ben musaıt oldukca yazarım sanahemen nereye gıdıon

ben burdaydımda arkadaşlar müdürümün hanımı sağolsun kısır yapmış gelmiş onu yedik :) sağolsun her öğlen bana bişeyler yapıp getirir.

patikk kıyamamm sana bennn yerim seniiii

bal eşinle aynı yerde çalışıyon ii ve kötü yanları nasıl dedim....

Kızlar çok güzel çay seti gerçekten kocam alırmı ki acaba bana
Bim 9 da açılıyo

kelebek ben de eşimle aynı yerde çalışıyorum bazen iyi oluyo bazen iyi olmuyo sabah birlikte çıkıyorsun evden birlikte geliyorsun bazen eşimin işi biraz uzuyo beklemek zorunda kalıyorum her zaman birlikteyiz bazen değişiklik istiyorum mesela ben eve erken gideyim yemekleri hazırlayayım o gelsin değişik şeyler konuşalım farklı farklı ortamlarda olalım böyle işte

iyi yönüde var canım bişi olursa hemen eşimin yanına gidiyorum özlediğimde yanına gidiyorum bazen beni çaya davet ediyo biri ona bişey verdiğinde iki tane alır bana da ayırır çağırır bu yönleri de güzel

patikk kıyamamm sana bennn yerim seniiii

bal eşinle aynı yerde çalışıyon ii ve kötü yanları nasıl dedim....

birbirimizi sık görmesekte iş yüzünden telefonda sık görüştüğümüz oluyor
ve bazen iş yüzünden çatıştığımızda oluyor
yinede tavsiye etmem aynı yerde çalışmayı...
birbirini özlemeye fırsatın olmuyor...bizim gibi aynı iş yerinde 7 sene olduysa hele..
ilk yıllar süperdi ama şimde 24 saat beraberiz :)

anladım cnmmmm
çok saol verdiğin bilgi için

çok saol cnmmmm :)

sizi de bazen eşinizin yada kayınvalidenizin anlamadığı oluyor mu?? Çalışıyoruz sonuçta akşama kadar gezmiyoruz yatmıyoruz neden her akşam birilerine özellikle annesigile gitmek istiyor anlamıyorum. Akşama kadar kafam şişiyo insanlara laf anlatmaktan.evime gidip yatmak uzanmak tv izlemek istiyorum ki 9 dan önce oturamıyorum bile...
Makinamıyız biz ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…