nevgülcüm bizde seni merak etmiştik..kızlar merhabalar hepinizi çok özledim.iş yerinden nedense giremiyorum sayfa kendiliğinden kapanıyo.anca bu saatte vakit bulup yazabildim.umarıım hepiniz iyisinizdir.çok çok öpüyorum sizi.akşamları evden takip etmeye çalışcam sizi.by.
canım inşallah tez zamanda evinizde kullanırsınız...patık nasıl almazsın laaben akşam baktım normal geldı
bı setım daha var aynı boydabenımkı sıyah beyaz kocem dıyo ınş yenı evımıste kullanmak nasıp olur
ınş dedım
ama cok cok cok var bılıyoz
nevgül hj geldın cnm
cok öptum
kızlarrrr
bugün ikili testi yaptırdık
ultrasonda herşey yolunda çıktı çok şükür
doktor bi çıkıntı görüyorum erkeğe benziyo ama net birşey söylemek için erken dedi :)
folik asiti bıraktık çok şükür, eski elevit ilacıma geri dönmekle beraber ek olarak hiç balık yemediğim için balık yağı ve demir hapı verdi.
umarım bu yeni ilaçlarda folik asit gibi midemi bozmaz
şimdilik bu kadarr :)
Mutlu seneler dilerim Uğurcum yeni yaşın bütün güzellikleri barındırsın inşallah :))
günaydın kızlar
h sonu cok güzel geçtı d günüsümmbugunde cok yoğun olurum sanırım
off hala kargo olmamış ürünlerım bıdaha almam markafonıden falan 2 hafta kargo mu beklenırmış
yenı kıtaplar aldım mevlana serısı onları okuycam boş zamanımdasımdılık by
günaydın arkadaşlar
nice seneler uğur sevdiklerinle
markafoni ürün gönderme konusunda çok yavaş benim siparişlerim 25günden önce gelmiyordu deli ediyordu beni.Ama trendyol daha hızlı.İkisinden aynı anda sipariş vermiştim trend yol bir hafta sonra geldi markafoni ikihafta sonra geldi dağ başında da yaşamıyom ama
canım çok teşekkür ederim.... aminnnnnnn:)Evet ben kaçar lamecim bir ömür boyu mutluluklar canım hep seven gözlerle bakmanız dileğiyle iyi eğlenceler
ahh canım yaaaa.. bizde çok özledik seni.. sorup durduk.. yien oğlanmı hastalandı diyede düşündük vallaa....kızlar merhabalar hepinizi çok özledim.iş yerinden nedense giremiyorum sayfa kendiliğinden kapanıyo.anca bu saatte vakit bulup yazabildim.umarıım hepiniz iyisinizdir.çok çok öpüyorum sizi.akşamları evden takip etmeye çalışcam sizi.by.
sağol canım..... darısı sizlerin başına inş:))))balcım lamecim daha nice mutlu yıllar dilerim sizlere
Lamecim nasılsın tatlım ? Pınarın bebeğinin cinsiyeti mi belli oldu yoksa kız ? :))
Lamecim nasılsın tatlım ? Pınarın bebeğinin cinsiyeti mi belli oldu yoksa kız ? :))
iyiyim canım.. sen nasılsın??
erkek gibiymiş ama net değilmiş caım:)
slm özge... evt bayadır denk gelemiyoruz...nasılsın lame konuşamadık senle uzun zaman oldu sanki yıl dönümüz kutlu olsun buruş buruş olana kadar Allah ayırmasın
Merhaba Rüzgar :) Değil ama genede çok teşekkür ederim :)))mrb tanem yıldönümünüz sanırım nice nice senelere inş
Ay hayırlısı inşallah :))) Bende iyiyim canım aynı yaramazlık yok hamdolsun :)iyiyim canım.. sen nasılsın??
erkek gibiymiş ama net değilmiş caım:)
günaydın herkese
çok yorgun vee halsizimmmmm
hafta sonum yoğun tempoda geçti.....
selamm kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?