Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nevgülcüm bizde seni merak etmiştik..
hmm iş yerinde internetin gözleniyor sanırım..ekranına başka bilgisayardan müdehale ediliyor..böyle programlar var..
canım inşallah tez zamanda evinizde kullanırsınız...
ne bilim böcük bana öle geldi yaaa..

enaaam erkek galiba...balık yağı yeterli oluyormuş demekki..en korktuğum şeydir hamilelişkte,pek balık sevmiyom bende ki sık sık yemek :S
nasıl peki yutunca iyise bende almak istiyom..hamiş diilim ama :) omega 3 lazım

inşallah midene dokunmazlar..
annelik böle işte fedekalık hamilelikte başlıyor :)

günaydın kızlar
h sonu cok güzel geçtı d günüsümmbugunde cok yoğun olurum sanırım
off hala kargo olmamış ürünlerım bıdaha almam markafonıden falan 2 hafta kargo mu beklenırmış

yenı kıtaplar aldım mevlana serısı onları okuycam boş zamanımdasımdılık by

Mutlu seneler dilerim Uğurcum yeni yaşın bütün güzellikleri barındırsın inşallah :))

markafoni ürün gönderme konusunda çok yavaş benim siparişlerim 25günden önce gelmiyordu deli ediyordu beni.Ama trendyol daha hızlı.İkisinden aynı anda sipariş vermiştim trend yol bir hafta sonra geldi markafoni ikihafta sonra geldi dağ başında da yaşamıyom ama

günaydın arkadaşlar
nice seneler uğur sevdiklerinle

tşkler cnm
yaşlanıyoruz

ben daha almayı düşünmüyorm sırf bu yüzden

Evet ben kaçar lamecim bir ömür boyu mutluluklar canım hep seven gözlerle bakmanız dileğiyle iyi eğlenceler
canım çok teşekkür ederim.... aminnnnnnn:)

ahh canım yaaaa.. bizde çok özledik seni.. sorup durduk.. yien oğlanmı hastalandı diyede düşündük vallaa....

balcım lamecim daha nice mutlu yıllar dilerim sizlere
sağol canım..... darısı sizlerin başına inş:))))

Lamecim nasılsın tatlım ? Pınarın bebeğinin cinsiyeti mi belli oldu yoksa kız ? :))

iyiyim canım.. sen nasılsın??

erkek gibiymiş ama net değilmiş caım:)

Allah hayırlısını versin eli ayağı düzgün olsunda.
nasılsın lame konuşamadık senle uzun zaman oldu sanki yıl dönümüz kutlu olsun buruş buruş olana kadar Allah ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…