canım hoşgeldin....slmmmmmm
kızlar nasılsınız....hiç geçmişe bakmadım...direk yazayım dedim....
eşim evde uyuyor,ben de yemek hazırlıyordum,tam mutfaktayım birden aklıma bal ve lamecim geldi....dedim bunlar 1 seneyi devirdi.....duygulandım....gireyim yazayım iki satır çok yoğun olsam da dedim ( ünv.te için sınav sorusu hazırlıyorum kaç gündür-yetişmiyor da((( )
lamecim.....balayında eşinle birlikte okumuştun sana yazdığım özel mesajı....nasıl da duygulandığınızı belirtmiştin.....daha dün sanki...şaka gibi....
Allah'ım sağlığı,neşeyi,mutluluğu,huzuru,Aşkınızı ve saygınızı hiç eksiltmesin......
nice nice yıllara canlarım.....
lamecim......msn de konuşurken senle,offline olmuşum buradaplanımı öğrendin orda :))))
böcükkkkkkk h.buldum nasılsın fıstık....
patrona aldırdın mı bjk.li tavla
priju dönmene çok sevindim :)
Lamecim merak etmişsin,çok yoğundum canım yaa
pazar günü hep aklımdaydınız .1 yıl nasılda geçiverdi..tüm yıllarını böyle güzel geçer inşallah...
saçlarımı boyadım..birde yeşil lens aldım
sabah bir arkadaş demesin mi makyajını ne güzel yapmışsın gözlerin ne güzel gözüküyor
he evet dedim
Patikciğim naber ?
Bu arada Lamem, Balım, evlilik yıl dönümleriniz kutlu olsun . Sizi çok seviyorum ben yaSenide çok seviyom Patiğim .
canım benim, teşekkür ederim...
bizde seni çok seviyosssss:)
Oy kuzumDün darılmadın di mi kız net deli etti kapanıp durdu
bugün çok yorgunum dün kayınvalideme temizliğe gittim canımı okudu resmen kadın ya bide diyetteyim halsizim zaten ay dedim tamam artık :95:
Oy kuzumDün darılmadın di mi kız net deli etti kapanıp durdu
bugün çok yorgunum dün kayınvalideme temizliğe gittim canımı okudu resmen kadın ya bide diyetteyim halsizim zaten ay dedim tamam artık :95:
mrb kızlar, hem eşim hem işim var, ve ben gerçekten ikisini bir arada yürütmekte zorlanmaya başladığımı hissediyorum..
günaydıınn topiğimizin güzel hatunları...
taneciğimm inanmıyorum ne alaka yaa temizliğe gittin
badana filanmı yapıyorki..öle özel temizlik dışında yardıma gitme canım..alıştırma o şekilde..
nasılsın iyimisin,hastamısın bilmeden çağırır sonra,hastayım desen kötü olursun...
hem Lameciğime katılıyorum belki bebiş vardır..kendi evin yetmiyormuş gibi ..
kimse aferin demez bunu unutma..fenalık olcek biraz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?