Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hayır tatlım buraya artık rest yemek geliyor 4 çeşit.2 -3 kişilikte fazla geliyor misafir gelirse yer die.geneldede 2 kişilik kalıyor :)bende eve getiriyorum yoksa çöpe gidicek yazık.yemekleride çok güzel ev yemekleri:)2 haftadır yemek yapmıyorum hihi

ben geldim....
dün pek kimsecikler yoktu neyse şimdi varsınız az da olsa...
nasılsınız bakalım...
kociş uyuyor 1 saate kadar kaldıracağım,fırında tavuk patates yapıyorum,pirinç ısladım,10-15 dk. sonra da onu pişiririm....yemek yiyip dışarı çıkacağız....avealarımızı vodafone yapmayı düşünüyoruz da....araştıracağız....
sizde ne var ne yok????

ada hoşgeldinnn nasılsın bakalım.eşimde vodafone kullanıyor telsime evlere sınırsız diğer hatlara 750 dk hediyeli 55 mi ne ödüyoruz.bense knt yüklemeyeli aylar oldu:=)akşamları onun cebinden arıyorum

ımmm süper görünüyor ada:)ellerine sağlık afiyetle yiyin
yalnız 5 tane var kesin 3 ü eşinindir fazlası hep erkeklere oluyor zaten:)

brck.. anladım canım... afiyet olsun o zaman..

adacım...ellerine sağlık.. valla çok lezzetli görünüyor.. ellerine sağlık...
bizde vodafona geçtik.. anne babalarımızız geçirdik.. kesinlikle tavsiye ediyorum.. özellikle kamu hattını... çok uygun tarifeler var...

Son düzenleme:
badem yağı yüze uygulanmaz dimi kızlar.akşam alımda bacaklarıma uygulayım ii geliyor diolar ama bilginiz varmı

brck o tür yağları sakın yüzüne kullanma... sonra yağ kesecikleri oluşuyor, beyaz pütürtü gibi...

bacakalrına neden uygulayacaksınki...

geldiiimm...

çok yoruldum yaf...

KElebooş evet canım görüşemiyoruz.senin bişiye mi canın sıkkın ,sürekli keyfin yok ?

Ada eline sağlık...

Balcığımıda özledim..gelsin anlatsın gezdiği yerleri..

Son düzenleme:
brckkk o ne şanslısın valla ...

patik hoşgelldin cnmmm

adaaa nefis gözüküyo ...

lamecim sen nasılsınn

prijuuuuu melabaaaaaa

aslında evet ama bi yandan da hayırrr gibi bişey işte...

boşver cnmmm önemli bi durum değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…