ediyor keleboşumda bazen uyuşukluğu tutuyor işte,eve dağılmış kirlenmiş umru değil :)
ada masa cıvıl cıvılda yenicek bişi yok sanki..bana iştah açıcı gelmedi,sanırım hiç birini yemem :) masa dediğin şöle ayrıca iştahını kabartmalı insanın...
sen daha güzelini hazırlarsın eminim..
yaz gelse yaaa..
bide kısır yapmak istiyorummmm pazar gününeeee
iki kişi için ne kadar bulgur koyulur acep
ahh canım ahh... bu erkekler hep aynı.. yaparlar yaparlar.. bir süre sonra salarlar kendini.. taki fırça yiyene kadar.....kelebooş :)
ay bende akşam böreğimi yaptım..ço kcanım çekiyordu dayanamadım..peynirli yaptım bu kez,çok güzel oldu..
lorlu sevmem ama peynirliye bayılırım :))
benimkide bikaç zamandır pek yardımcı olmuyo lamecim..akşam isyan bayrağımı çektim ama..
dün sabah yeni yıkadığım çamaşırları ölece kurutmadan çıkarıp üst üste koymuştum kırışmasın yerleştirirm dedim akşama,akşamda börek pişerkende mutfağı temizledim,görmedim napıyo sen onları kirli sanıp kirlilerin üstüne atmasınmı,fevrim döndü iyiceazıcık fazla sölemişim farkında değilim o kadar gözüm dönmüş
çalışan ev hanımı olmak ço kzor valla,hele sağlığın tam yerinde değilse
bi tarifte daha gördüm sarımsak dövüp koymuşlar,ama ben konduramadım..
benim damağıma hitap edeceğini sanmıyorum :)
nar ekşisi çok yakışıyor ama kısıra :)
patik benimki arçelik ankastre cnmmm davul fırını koyarım balkonaaa diyom kendi kendime tak 5 dk da ısınsın çek 5 dk da soğusunnn
bu çok teferruatlı cnmmm
hımm.... kısırı 2 su bardağı yapayım ben anca yeter bize
bide eltim sanırım kısıra sarımsak tozu koyuyo kullananız var mı ?????
adacım hoşgeldin...
erkenden evde olmak kadar güzel birşey yok sanırım:))
prijucum.. canım ayrı bir tv alsanız.. 37 ekran falan.. valla bizde maç ve urtlar vadisi günleri eşim oturma odasında ben yatak odasındayım.. çok güzel oluyor:) sonra buluşuyoruz ikisnden birinde:)
canım en kötü ihtimal alırsın bi tv üstü anten:)haklısın cnm, yoksa perşembe günleri harp cıkıyo bizim evde..
kablolu tv bizimki,
girişi yok olmaz ikinci tv dio ama
bilmiorum beni mi kekliyoo
gülsün senin ki saatlimi saatsiz mi ?
ordan anlayabilirizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?