hoşgeldin balım....
evt neyseki balığa geliyor misafirlerin.. yırttın yani:)))
selam kızlar! hem eşi, hem işi hemde çocuğu olan tek ben varım sanırım.
kayınvaldem evdeyken akşam yemek ve bulaşık derdim yoktu ama p.tesiden beri herşey bana bakıyor. akşam yorgun argın oğlumu uyuttuktan sora tek yapabildiğim makinaya çamaşır atıp yemek yemek. bu hafta hep hazırla geçiştirdik. bu akşam oğlanın ütüleri var. fatmagülü izlerken yaparım ancak halim olursa bulaşık yıkarım, olmazsa kocişin üstüne yıkarım. temzilik ancak pazara kalıyor o da ancak üstün körü. nerde evde olduğum zamanki pırıl pırıl evim nerde şimdiki. çok zormuş valla, uyumayı da çok özledim.
hoşgeldin melodi...
aslında bebişi olanlarda var ama son zamanlarda pek gelemiyorlar sanırım...
bende senin şu andaki durumundan korkuyorum... evle iş bir şekilde giidiyor ama çocukta olursa imkansız gibi birşey.. muhakkak temzilikten ödün vericekmişim gibi hissediyorum...
allah yardımcın olsun.... gerçekten zor bir durum canım..
bu şekilde eşine de vakit ayıramıyorsundur canım... zaten gece uykusu kötüyse işe de bitap halde geliyorsundur... kim bakıyor peki bebişe??hoşbuldum canım. ben çocuk olmadan güç bela idare ediyordum ama çocuk olunca hepten bıraktım işleri. çok yoruluyorum. akşamda erken yatmaya çalışıyorum. her akşam 2-3 defa çamaşır yıkıyorum. eskiden 2 gün tatilim vardı işlerimi yetiştirirdim. şimdi ancak toplu olarak alıyorum iznimi. doğum iznimde evdeyken oğlum uyunca işlerimi yapardım ama şimsi zaman yok. yardımcı şart. o da maddi yük.
LAMEM okadar karamsar olma cnm...öyle düşünürsek evlat sahibi olamayız Allah verir kolayını..bende çok düşünüyordum ama artık düşünmüyorum cnm..şimdi bayanların çoğu çalışıyor ve bi şekilde büyütüyorlar yawrularını..
içimi karartmayınnnnnnnnnnnn
balım sen doğur bak herşey nasıl güllük gülistanlık olcak...... geceleri sürekli uyuycak... hiç gaz sıkınıtısı olmayacak.... vs vs.....
bu arada efsun nerde yaa.... umarım herşey yolundadır... az kaldı onunda...
balım sen doğur bak herşey nasıl güllük gülistanlık olcak...... geceleri sürekli uyuycak... hiç gaz sıkınıtısı olmayacak.... vs vs.....
bu arada efsun nerde yaa.... umarım herşey yolundadır... az kaldı onunda...
CNM ŞİMDİ BÖYLE DÜŞÜnmemiz normal,Rabbim annelere kolaylık verir ve biz o bebişi bi koklasak bütün yorgunluğumuz gider :)
Annelerin ayaklarının altına boşa cenneti vermemiş Rabbim okadan olcak yaa,el kkadar bebiş kendine bakamaski :)
bu şekilde eşine de vakit ayıramıyorsundur canım... zaten gece uykusu kötüyse işe de bitap halde geliyorsundur... kim bakıyor peki bebişe??
yardımcı alırsanda çalışmanın anlamı kalmayacak... maddi anlamda elinde pek birşey kalmayacak..
ama haftada 1 gün bitini temizliğe alabilriisn mesela...yada 15 te bir...
melodi allah sabır versin cnmmm
bebek huysuz mu pekii...
LAMEM okadar karamsar olma cnm...öyle düşünürsek evlat sahibi olamayız Allah verir kolayını..bende çok düşünüyordum ama artık düşünmüyorum cnm..şimdi bayanların çoğu çalışıyor ve bi şekilde büyütüyorlar yawrularını..
içimi karartmayınnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?