Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşgeldin balım....

evt neyseki balığa geliyor misafirlerin.. yırttın yani:)))

hoşbulduk cnm
yırttım ama içim rahat etmez gene yorarım kendimi
çayın yanına bişiler hazırlarım ...
bakalım kesinleşsinde...nette bişi demiyolar sinir oluyorum...

selam kızlar! hem eşi, hem işi hemde çocuğu olan tek ben varım sanırım.
kayınvaldem evdeyken akşam yemek ve bulaşık derdim yoktu ama p.tesiden beri herşey bana bakıyor. akşam yorgun argın oğlumu uyuttuktan sora tek yapabildiğim makinaya çamaşır atıp yemek yemek. bu hafta hep hazırla geçiştirdik. bu akşam oğlanın ütüleri var. fatmagülü izlerken yaparım ancak halim olursa bulaşık yıkarım, olmazsa kocişin üstüne yıkarım. temzilik ancak pazara kalıyor o da ancak üstün körü. nerde evde olduğum zamanki pırıl pırıl evim nerde şimdiki. çok zormuş valla, uyumayı da çok özledim.

hoşgeldin melodi...

aslında bebişi olanlarda var ama son zamanlarda pek gelemiyorlar sanırım...

bende senin şu andaki durumundan korkuyorum... evle iş bir şekilde giidiyor ama çocukta olursa imkansız gibi birşey.. muhakkak temzilikten ödün vericekmişim gibi hissediyorum...
allah yardımcın olsun.... gerçekten zor bir durum canım..

hoşbuldum canım. ben çocuk olmadan güç bela idare ediyordum ama çocuk olunca hepten bıraktım işleri. çok yoruluyorum. akşamda erken yatmaya çalışıyorum. her akşam 2-3 defa çamaşır yıkıyorum. eskiden 2 gün tatilim vardı işlerimi yetiştirirdim. şimdi ancak toplu olarak alıyorum iznimi. doğum iznimde evdeyken oğlum uyunca işlerimi yapardım ama şimsi zaman yok. yardımcı şart. o da maddi yük.

bu şekilde eşine de vakit ayıramıyorsundur canım... zaten gece uykusu kötüyse işe de bitap halde geliyorsundur... kim bakıyor peki bebişe??
yardımcı alırsanda çalışmanın anlamı kalmayacak... maddi anlamda elinde pek birşey kalmayacak..
ama haftada 1 gün bitini temizliğe alabilriisn mesela...yada 15 te bir...

LAMEM okadar karamsar olma cnm...öyle düşünürsek evlat sahibi olamayız Allah verir kolayını..bende çok düşünüyordum ama artık düşünmüyorum cnm..şimdi bayanların çoğu çalışıyor ve bi şekilde büyütüyorlar yawrularını..
içimi karartmayınnnnnnnnnnnn

balım sen doğur bak herşey nasıl güllük gülistanlık olcak...... geceleri sürekli uyuycak... hiç gaz sıkınıtısı olmayacak.... vs vs.....

bu arada efsun nerde yaa.... umarım herşey yolundadır... az kaldı onunda...

Son düzenleme:

ayy süper olurdu öle olsa

efsunun ne kadar kaldı ki

CNM ŞİMDİ BÖYLE DÜŞÜnmemiz normal,Rabbim annelere kolaylık verir ve biz o bebişi bi koklasak bütün yorgunluğumuz gider :)
Annelerin ayaklarının altına boşa cenneti vermemiş Rabbim okadan olcak yaa,el kkadar bebiş kendine bakamaski :)

bugün seni pek iyimser gördüm canımmm.. hadi bakalım:)))

akşamları yemekte konuşuyoruz onun dışında pazar günleri oğlan uyuyunca zaman bulursak. çok zor gerçekten. bakıcı almak zorundayım çünkü şu an oğluma bakacak kimse yok. annem rahatsız ağır kalıdırnca yoruluyor, kalbi ağrıyor.
babaannenin tanisyonu var. uygun fiyatlı bakıcı arıyorum. zaten biz vermicez parasını. anneler verecek. temizliğe birini şu an almam zor maddi anlamda. idare ediyoruz artık.
melodi allah sabır versin cnmmm
bebek huysuz mu pekii...

huysuz sayılmaz şükür.

karamsar olma,güzel söylüyorsun ama çocuğa bakacak dinamik biri lazım. eğer çalışacaksan bu şart. artı evinin işleride yapılmış olamalı yada haftada en az 2 gün tatilin olacak+ süt izni ancak o zaman rahatlarsın.
ben canlı örneğim işte. hiçbirşeye yetemiyorum. saldım gitti.

Hadi bakalım allahım isteyen herkese versin ben daha düşünmüyorum allahım sizlere versin tecrübelerinizi yazarsınız bana
Bu arada sanırsam ablamlar tüp bebeğe başlıcaklar

melodicim umarım güvenebileceğin bir bakıcı bulabilriisn....

duygucum.. umarım güzel haberler alırsınız...

Son düzenleme:
aman Allahım biz şuan yetemiyoruz ,naparız bilmem..
polyanna Balcım

Rabbim kolaylıklar versin hepimize...melodi bakıcı aldığında bebişin kıyafetlerini yıkar..dağılan odayı biraz toparlar..rahatlarsın canım..

kendine çorba yaparken 2 kase fazladan yap desen onuda yapar..rahat edersin..aileleriniz yardımcı olacakmış,buna çok sevindim..
inşallah vicdanlı,şefkatli ,temiz bir bakıcı bulursun canım..
Allah yardımcın olsun..

benim çift hatlı telefona ihtiyacım var..

alıcam sonunda karar verdim..
şu savaroskili olan çok hoşuma gidiyor,çift hatlı..açılış şekli felan..taşını abartmışlarmı yaa,
çok mu kokoş olur sizce :)

çocuklar duymasındaki duyguda vardı :)

telefon bu..yukarı doğru açılmıyor..1 köşesinden dönerek açılıyor...

beyaz oluşuda hoşuma gitti..

keleboşla ,balcım sever aslında :)

ya zaten hem çalışırım hem bebeme bakarım demedim ben bakıcı şart
e bakıcı olunca zaten herşey yolunda gider
el kadar bebeye yoksa nasıl hem bakar hem işe giderim???
yada iyimser düşünmesem ne olcakki bebiş yapmıcammı :))

başka fikri olan varmıki??

patik taşlıysa hiç sorma al derim ben bayılırım taşa :)

meloşummm h geldın

bal sımdıden klay gelsın daha gelmelerı kesın değilmiş ama olsun:)ben simdıden dıyemm

patık bence cok kokoş
kullanışlı mı
gördun mu yakından iç tasarım nasılkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…