brck kız bnmde kurutmam var bilin miii
bu ay 2. taksidini ödedim ne çabuk geçiyor zamannn
biricik kurutmamdan çok ama çok memnunum..
eleştrileri anlamıyorum,bnm makinede mi marifet acaba..
hiç kırıştırmıyor...yıpratmıyor..
balll bende beğendim saati umarım eşinde beğenirr.....
brck kız bnmde kurutmam var bilin miii
bu ay 2. taksidini ödedim ne çabuk geçiyor zamannn
bal omo konstra jel bakıyom cnm
böcük kaynanan napıyor kız geldilermi gelceklermi son durum nedir
biricik kurutmamdan çok ama çok memnunum..
eleştrileri anlamıyorum,bnm makinede mi marifet acaba..
hiç kırıştırmıyor...yıpratmıyor..
selam kızlar! hem eşi, hem işi hemde çocuğu olan tek ben varım sanırım.
kayınvaldem evdeyken akşam yemek ve bulaşık derdim yoktu ama p.tesiden beri herşey bana bakıyor. akşam yorgun argın oğlumu uyuttuktan sora tek yapabildiğim makinaya çamaşır atıp yemek yemek. bu hafta hep hazırla geçiştirdik. bu akşam oğlanın ütüleri var. fatmagülü izlerken yaparım ancak halim olursa bulaşık yıkarım, olmazsa kocişin üstüne yıkarım. temzilik ancak pazara kalıyor o da ancak üstün körü. nerde evde olduğum zamanki pırıl pırıl evim nerde şimdiki. çok zormuş valla, uyumayı da çok özledim.
benim çift hatlı telefona ihtiyacım var..
alıcam sonunda karar verdim..
şu savaroskili olan çok hoşuma gidiyor,çift hatlı..açılış şekli felan..taşını abartmışlarmı yaa,
çok mu kokoş olur sizce :)
çocuklar duymasındaki duyguda vardı :)
cnm merhaba benimde bir kızım var bende koşturmaca inan çok yorucu ama bir şekilde yetişiyorum olması gerekiyo yani sadece tv falan yok kendine zaman yok 1,5 yaşında kızım onunla uğraş inan çoğu zaman o uyurken bende sızıyorum saat 10 gibi bi kalkıyorum saat 1 napalım bi şekilde yürümek zorunda ama çoooook zor.kızımı çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum o benim herşeyim.onlar için herşeye değer
bu arada bimde yarın perwoll var haberiniz olsun.ben bimdeki çocuklarla biraz kanki olmaya çalışyıroum ayırcak bana sordum çalışıyomusunuz ben ayırırım dedi yarın alıcam hihi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?