Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

o fiyata iyi bir bakıcı bulsam daha ne isterim...

yabancılar disiplinli yetiştiriyor çocuğu..türk halkı yumuşak kalpli olduğu için daha dayanamıyor azıcık şımarık oluyor çocuklar..

annem ben gelirim sizde kalırım bakarım diyor ama kıyamıyorum onunda bel fıtığı var,
kayınvalideninde sağlık sorunları var kendine zor bakıyor...
hem anne msürekli bizde olcak ne bilim içime sinmiyor bu durum..zamana bıraktım hiç düşünmüyorum şimdilik..

ya patık sen ıyı mısın ya 400 tl az mı
valla ben kıyamam yaa dıyorum ya ıyıkı bakcak bırılerımız var
olmayanların Allah yardımcısı olsun
kira kadar bakıcı parası

nan az tabi çocuk bakmak kolay bişimi sorumluluğu büyük bi kere..

valla ben birde istanbulda daha fazladır die düşünüyordum..içime su serpildi valla :)

keleboş nan maşallah bu ay paramız çok iyi denk geldi,zama farkları performans paraları neyim..ev parasınıda fazladan yatırcaz şükür...

boğazım ço kacıyor ada çayı yapem ben kendime :2:
hasta olmak istemiyom offf

böcük sağolasın...
bende anneme kıyamam ya
hem düşünüyorum ömrü bize bakmakla geçmiş nezmn rahat etçek bide yawrularımızamı baksın??
onunda bi hayatı özeli olsun istiyorum ablamın bebişine baktı zaten bakmamda demiyo ama ben ince düşünüyorum sanırım..

bence az değil

nane lımon ıctım bende dıkka et kendıne

bu arada bimde yarın perwoll var haberiniz olsun.ben bimdeki çocuklarla biraz kanki olmaya çalışyıroum ayırcak bana sordum çalışıyomusunuz ben ayırırım dedi yarın alıcam hihi:)

biricik hoşgeldin,bende memnun kalmadım o deterjandan..
siyah renkler için olanı almıştım ben..montumda deterjan kalıntıları bıraktı hep..

balcııımm neden ağrıyor acaba ? yorgunmusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…