Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

inşallah lamecim.
bana da 2 ay sonra bida gel dedi bakalım.

Allah isteyen herkese nasip eder inşallah bebek.

Böcüğüm bende hiç cesaret edemedim şimdiye kadar.
inşallah sorunsuz iade olur canım.

sorun mu çıkarcaklar bıdeyolarım ben onları ayoll
hanımefendı çizgımden cıkarmasınlar

bal güzel mı ki
bende alam öyleyse
bıde renklıler ıcn mı sadece

merhabalar melodi tanıştığıma memnun oldum.ben doğum izninden dolayı erken çıkıyorum 3 bucuk 4 gibi çıkıyorum işten.ama 5 te bile çıksam ben günlük yapıyorum yemeklerimi.bazı ikinci güne kalabiliyor bazen kalmıyor.oğluıma şuan babası bakıyor.yakında bir iş durumu var olursa şayet görümcem bakacak.

yıllık iznini sen istediğin gibi kullanabilirsin.neden buna iş yerin karar veriyorki.hem haberin varmı bilmiyorum ama yıllık izin 3 saate çıkmış.

bende memnun oldum canım. evde biri olunca iyi oluyor. ben akşam 6 da çıkıyorum. oğluma eşim bakıyor ama iş yerinde. daha önce kv. ve görümcem bakıyordu. onlarda apar topar gittiler. ortada kaldık. bu yüzden eşim işe götürüyor. akşam bende yanlarına gidiyorum. eşim 8-8,30 gibi çıkıyor. eve gelene kadar 9. o saatten sonra yemek yapmam imkansız. bakıcı arıyoruz zaten.
yıllık izin derken süt izninden bahsediyorsun sanırım. ben özel okulda çalışıyorum. çalıştığım birimde tek elaman ben varım. birde md. var. normalde herkes cuma günü aldı iznini ama bana gelince sorun oluyor. bişey desem çıkartılırım. günlük izin saatinin 3 saat olduğunu bilmiyordum. zaten 1,5 saat az bence. 5 günden toplamı 1 gün bile etmiyor. offffff sorma çok dertliyim zaten. hep ben şansızım iş konusunda.

ayy evet süt izni demek istedim.oğlum elini yaktı haberini alınca aklım gitti.evet 3 saate çıktı.o göre toplamını al bari.bu iş verenler neden anlayışsız.peki eşin iş yerinde nasıul idare ediyor onu.sen emzirebiliyormusun.

canım geçmiş olsun. üzme kendini dicem ama üzülmemek elde değil. eşin yanık kremi filan sürsün su toplamasın bari.
valla nasıl idare etsin mecbur işt. müşterisi olmadığı zaman iyi ama müşteri olunca zor oluyor. benim sütüm olmadı maalesef mama yiyor.
anlayışsızlık oluyor işte. eleman az olunca böyle oluyor.
ben bu yaz çıkışımı bekliyorum.

krem sürmüş.olsun canım herkesin sütü olacak diye bi kayıt yok.sağlıklı büyüsünde inş.dilerim iyi bir bakıcı bulursunuzda evinde güzel güzel bakılır.

krem sürmüş.olsun canım herkesin sütü olacak diye bi kayıt yok.sağlıklı büyüsünde inş.dilerim iyi bir bakıcı bulursunuzda evinde güzel güzel bakılır.

olsa ne iyi olurdu. yaşadığım stres yüzünden olmadı. pompayla sağdım az geldi onu verdim biberonla. inşallah canım. bugün bir tanesiyle görüşeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…