Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın canım!
güle güle giy cicini, ama yazlık mont ne anlamadım.
aferin kıs para biriktiriyorsun! sonra ne iyi olur. bende artık cicilerimi yazın. kv. gittiğimde oradan aldırıcem.

günaydın canım!
güle güle giy cicini, ama yazlık mont ne anlamadım.
aferin kıs para biriktiriyorsun! sonra ne iyi olur. bende artık cicilerimi yazın. kv. gittiğimde oradan aldırıcem.

tşkler cnm h geldın
bugun sende bendensın çalışan bahtsızlardan
yazlık dememdekı amaç ınce olması cnm
serın akşamlarda üstüme alcam ince bişi

bkaç yarım aldım sonra bı yarım daha param vardı onu harcıomm
böcük, melodi selamlar
güzel geçsin gününüz
evdeyim kocam çalışıyor bi bakayım dedim size.

slm cnm
saol cnm senınde bak bakım bızeçalışıyok bol bol

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün haftanın ilk günü hem yoğun hemde p.tesi sendromu var üzerimde offfffffffff kızımı çok özledim yaaaa sabah ondan ayrılmak çok zor oldu özellikle hafta sonundan sonraki ilk gün

günaydın kızlar hayrlı haftalar

ctesı pasaklımla konustum cok selamı var sızlere
netı yokmuş ama alcaklarmış

günaydın kızlar iyi haftalar!
dün oğlumla birlikte evdeydik. her pazar olduğu gibi hava kötüydü ve eve tıkıldık.
eşimde fuara gitti. show varmış, patronuyla gittiler,akşam 6 da ancak gelebildi.
dün sadece çamaşır yıkayıp ortalığı toparladım. ne süpürge ne vileda yapamadım. oğluşumun yanında birisi olsa yapardım. yağmurdan dışarı fazla birşey asamadım. çamaşırlar salonda telde. daha yıkanacak bir sürü şey var. ay ben işleri nasıl yoluna koyup yetiştiricem? yılın pasaklı ödülünü ben alıcam.

adacım... canım geçmiş olsun... umarım bir önce atlatırsın...

anlatayım kızlarr...

önce sabahın ilk ışıklarında trenden indik ve sesiiz sedasız kımsesiz bir ankara gördük:)))

güzel bir kahvaltıdan sonra anıtkabire yürüdük... 9 da açılıyormuş.. bekledik biraz...
sonrasında yavaş yavaş içine doğru yürüdük.... güzellikler içinde atamızın mekanı... çiçekler ağaçlar.... heryer huzur veriyor insanaa....

duygulandım... etkilendim..
içimden şikayetlerimi ede ede gezdim atamın kabrini....

sonra kocacımla el elee..... göz göze kimseciklerin olmadığı ankara sokaklarında kızılaya kadar yürüdük koçişimle... başbakanlığın önünden geçerken bakmak bile gelmedi içimden binayaa.....

kızılay meydanında oturup soluklandık..
sonra ben tutturdum gölbaşı diye.. çok merak ediyordum ve gitmek istiyordum....
koca zor ikna oldu.. neyse bulduk otobüsü ve gittik.. 1 saat sürüyordu... sakin bir ilçe.... ve çok merak ettiğim mogan gölü(
ben çok farklı kurmuştum kafamda.... cıcıl cıvıl bir yer diye düşünüyordum.. ama maalesef sazlıkların dolduğu, bakımsız... suyu iğrenç görünen bir göl haline gelmiş.... belkide hep öyleydi.. bilmiyorum...
ama biz yinede pes etmedik.. uzun bir yürüyüş yaptık etrafında... pek tesiste yok maalesef.. sonun da oturduk bir cafede.... güzel zaman geçridik orda... 5 gibi yine yollara düştük.. kızılaya döndük... karnımızı doyuduk... sonrada sakarya cad. gittik.... maksadımız bir cafede maç izlemek... nihayetinde sorduğumuz 14. kişiden öğrenebildik maç yayını yapan bir cafeyi... ama erkek hakimiyetinde bir yerdi.. eşim maça bende mağazalara... gönlümce 2 saat geçridikten sonra gara doğru yola koyulacağız... ama gardan geçen otobüsün durağını bilmiyoruz.... gece saat 22.00, hiçmi kimse bilmez... duraktakilerin hepsine soruyoruz... kalıyorlar öyle cvp vermeden... insan sadece kendi kullandığı güzergahımı bilir... şoku atlattıktan sonra uzun arayışlar sonunda bulabildim durağı.... ordaki durak sistemi garip geldi... düzenli ama biz istanbulluların zorlanacağı bir sistem....
bilet sistemide öylee.... kalmayabiliyor bilet.... otobüslerde parada geçmiyorr..... minübüs desen çok sık yok......

kısacası ankara hakkaten memur kentiymiş... işe gidip gelen monoton bir kentmiş...
gözünü sevdiğim istanbul gibisi yok... canım istanbulum ve insanları:))

Son düzenleme:
lamem dediğim kadar varmış yani :))
olsun görmüş oldun sende cnm merakını giderdin...
ama yaşancak bi şehir değil bana göre..çok sıkıcı duruyo..
kızılay meydanı ..ve kursa kadr ben kullandım arabayı..
sınav yaptı hoca..uygulama 90 aldım ama test daha belli değil..
kaynım taşındı ona yardıma gittik..
cevahire gittik atlantiste eğlendik biraz....

lamem haftaya kurs yokmuş gene

merhabalar kızlar nasılsınz.lamecim gezmişsin ne güzel.
hoşgeldin canım...
evtt valla gezdik:))
sen naıslsın, nasıl gididyor hayat..

aaa çok sevindim canım senin adınaa.... her seferinde daha da aşıcaksın kendini...
benimde park konusunu halletmem gerekiyor... onun dışında sorun yok:)

sınavdan da çok iyi almışsın canım.... zaten bildiğin şeyler yaaa....
sende epeyce gezmişsin vallaa...

oo hemen yapman lazım bir plan:))

Lamecim oh ne güzel bir hafta sonu geçirdin biz eve tıkılıp kaldık yağmur soğuk

kızlar pasaklımın selamı var dedım duymadınız sanırım:26:

meloşş ben yardıma gelcem olmuo böle

lame bal ohh ıyı gezmışsınız valla
bal tebrık koydum sanada cnm
h sonu bende hep gezdım
eyüp sultan sultan ahmet emırgan çamlıca tepesı falan derken oturmadım hıc

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…