Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ya ben bir ara uyuyakalmışım soner mesudeyi odaya götürdü tehdit etti sonra evlenme teklifimi etti

ulaa dedım kıza bişi etcek üstüne kalcek
cok korktum o an
kızında içi gıdydı
soner senın kızı tehdıt ettı kımse bahsetmıyceksın anlaşmadan dıye
sonra sonerın kardeşi ben kocalık görevımı edemım
aylınle sen evlen dıycektıkı soner engelledı
sırfr bu yüzdenden mesudıye evlenme teklif etti

prijumm h geldın

Son düzenleme:
dün akşam markete uğradım
saklama kapları aldım boy boy
hepsınden ıkı tane 10 ad.
birer tanesını anneme vercem
cok şıklar kokuda yapmıyormuş hoppy markası
denıycem ınş güzeldır

günaydın kızlar

hediye konusu benimde kafamda geçen sene anneme abim ablam ben bulaşık makinesi almıştık
kayınvalidemede bluz takım tencere seti istediği model vardı ondan nevresim takımı bişey daha vardı ama onu unuttum almıştım bu sene aklımda bişey yok

para var huzur var 1 tanede değilll
noel baba gibi çuvallamı gittin cnm :)

günaydın kızlar nasılsınız?ben geçen sene aaneme mikser ve ütü almıştım.kayınvalidemede tefal düdüklü uzak olduğu için kargo yapmıştım.bu sene anneme el süpürgesi alcam (malum benim kıza annem bakıyo koca sulu süpürgeyi hergün açamıyo azra sağolsun heryere döküyo o sebepten yani)kaynanamada bu hafta sonu yanına gitcez ordan bakar bişe alırım belkiiii almassam burdan alır gönderirim herhal.

para var huzur var 1 tanede değilll
noel baba gibi çuvallamı gittin cnm :)

ağanın elı tutulmaz
bu topcıte en fakır benım herhal

h geldın
ben senı tanımımtanışalımmı
bıde sen bişiler ekledın galıba ben kaçırdım

markafonıye ürünlerım gtmış
ınş ıade olur sorunsuz
15 günü bulurmuş ıade işlemı

he böcük en fukara sen kaldın :))

benim ürünlerde gitmiş böcük hesabıma yatmış bile ve kargo bedelinide yatırmışlar sağolsunlar...
dar gelenleri geri iade yapmıştım...

he böcük en fukara sen kaldın :))

benim ürünlerde gitmiş böcük hesabıma yatmış bile ve kargo bedelinide yatırmışlar sağolsunlar...
dar gelenleri geri iade yapmıştım...

cok yardım severım her türlü yardımları kabul ederım

hemen mıbeımkı kartan olduğundan mı 15 gün dedıler acep
ben kargo karşı ödemelı yolladıydım

selam kızlar nabersiniz benim totom dondu:))

gece işyerine hırsız girmiş hemde benim masamın ordaki camdann yüksek giriş zaten.salak anladığımız kadarıyla içeri girmiş fakat ne olduysa çift camlı camın iç tarafındaki kırılmış çalınan bişi yok
polis muhtemelen cam sesinden panik olup kaçmış dedi camcı çağırdım pencreyi söktü götürdü baya hasar vermiş çerçeveye inş. getircek bi saate

ağanın elı tutulmaz
bu topcıte en fakır benım herhal

h geldın
ben senı tanımımtanışalımmı
bıde sen bişiler ekledın galıba ben kaçırdım

hoş bulduk canım ist birsen 3,5 yıllık evliyim ekim 28 4 yıl olucak 1,5 yaşında kızım var özel bir şirkette muhasebeciyim öle canım

onunla gecmıs olsun
bızım ordada arkadaşımın evıne gırmış aynı bınadan 3 evıde soymuş(lar)korkuyomm artık

kızlar aslında ben herkesle tanışmak istiyorum bi sakıncası yoksa memleket nerde oturuyosunuz kaç yıllık evlisiniz ne işle meşgulsunuz tanışıp kaynaşalım daha çok dimi ama

kızlar aslında ben herkesle tanışmak istiyorum bi sakıncası yoksa memleket nerde oturuyosunuz kaç yıllık evlisiniz ne işle meşgulsunuz tanışıp kaynaşalım daha çok dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…