- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ya ben bir ara uyuyakalmışım soner mesudeyi odaya götürdü tehdit etti sonra evlenme teklifimi etti
günaydınn kızlarrrr
günaydın gizemli hatun...nerelerdesin....
hoşbulduk cnmm
prijumm h geldın
günaydın cnmmmm denk geldik senle.bi bakim dedim bende...
günaydın kızlar
hediye konusu benimde kafamda geçen sene anneme abim ablam ben bulaşık makinesi almıştık
kayınvalidemede bluz takım tencere seti istediği model vardı ondan nevresim takımı bişey daha vardı ama onu unuttum almıştım bu sene aklımda bişey yok
para var huzur var 1 tanede değilll
noel baba gibi çuvallamı gittin cnm :)
para var huzur var 1 tanede değilll
noel baba gibi çuvallamı gittin cnm :)
günaydın kızlar nasılsınız?ben geçen sene aaneme mikser ve ütü almıştım.kayınvalidemede tefal düdüklü uzak olduğu için kargo yapmıştım.bu sene anneme el süpürgesi alcam (malum benim kıza annem bakıyo koca sulu süpürgeyi hergün açamıyo azra sağolsun heryere döküyo o sebepten yani)kaynanamada bu hafta sonu yanına gitcez ordan bakar bişe alırım belkiiii almassam burdan alır gönderirim herhal.
he böcük en fukara sen kaldın :))
benim ürünlerde gitmiş böcük hesabıma yatmış bile ve kargo bedelinide yatırmışlar sağolsunlar...
dar gelenleri geri iade yapmıştım...
ağanın elı tutulmaz
bu topcıte en fakır benım herhal
h geldın
ben senı tanımımtanışalımmı
bıde sen bişiler ekledın galıba ben kaçırdım
selam kızlar nabersiniz benim totom dondu:))
gece işyerine hırsız girmiş hemde benim masamın ordaki camdann yüksek giriş zaten.salak anladığımız kadarıyla içeri girmiş fakat ne olduysa çift camlı camın iç tarafındaki kırılmış çalınan bişi yok
polis muhtemelen cam sesinden panik olup kaçmış dedi camcı çağırdım pencreyi söktü götürdü baya hasar vermiş çerçeveye inş. getircek bi saate
hoş bulduk canım ist birsen 3,5 yıllık evliyim ekim 28 4 yıl olucak 1,5 yaşında kızım var özel bir şirkette muhasebeciyim öle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?