keleboşum sevindim eşinin iyi olmasına,yardımcı olabildiyesek ne mutlu bize...
size değişik bir bebiş odası dizaynı göstereyim..
BEBEK ODASI | 10marifet.org
akşam dizinin son sahnesi beni mahvettiçok etkileniyorum ben psikolojik olarak bu tecavüz sahnelerinden haberlerinden ( o yüzden haber okumuyorum artık...
unutayım sahneyi die o saatte kalktım ev işi yaptım orayı burayı topluyom temizliyom yok...
yattık koceye diyom sakı narkanı dönme ,iyicede sarıldım..öle olunca rüyamda korkmuyom..diğer türlü korkuyom hep ağlayarak,bağırarak uyanıyom
teşekkür ederim canım...
kansızlık vardı bende.... aylardır ilaç ve kan serumu kullanıyorum... kontrol için baktırdım.. bakalım nasıl çıkcak değerler...
akşam dizinin son sahnesi beni mahvettiçok etkileniyorum ben psikolojik olarak bu tecavüz sahnelerinden haberlerinden ( o yüzden haber okumuyorum artık...
unutayım sahneyi die o saatte kalktım ev işi yaptım orayı burayı topluyom temizliyom yok...
yattık koceye diyom sakı narkanı dönme ,iyicede sarıldım..öle olunca rüyamda korkmuyom..diğer türlü korkuyom hep ağlayarak,bağırarak uyanıyom
bendede ilk evlendim sene kansızlık vardı başım falan dönüyordu sürekli bu şekilde çocuk düşünmeyin demişti doktor sonra ben bol bol üzüm suyu falan içtim ilaç kullandım öle geçti gerçekten evde yapılmış siyah üzüm suyu süper iyi geliyo hatta hamile kaldımda doktor kan sayımıma bakmıştı asıl bir kan var sende bi erkekte olması gereken kadar varmış çok iyi demişti cnm
sen mi ben mi cnmmm
o sinirle kalktım doğradığım ıspanakla - mercimek çorbasını yaptımmm
eşim diyo ki şu ali kaptanı verseler elimi gebertirim....
mesudeyle evlenmesi çok saçma bence yaa
aylin izin vermez tahminimce
muratta bi fik fik yapamadı
ayağımı kaılıyo acabaaaa....
lamem hoşgeldin geçmiş olsun cnm...
patik ben kına gecemden önce anneme bi slayt hazırlayıp izletmiştim
candan erçetinin ANNEM SEN BENİM YANIMA KALANSIN DİYE...
hala o şarkıda ağlarım hüngür hüngür....
bebiş odasıda çok hoş ayrıca...
organik şekerim geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış cnm ucuz atlatmışsınız....
birsens ben kendimi tanıtmıyım,lamenin yazdıklarıyla aynısı benimkide :))
a101 e fairy tablet geliyomuş şimdi radyoda söledi 3,45 tl dedi yalnış duymadıysam
eşim doğum gününü hatırlıyım diye
kredi kartının ekstresini getirmiş
orda kutluyolar ya :))
anlamadım bunlar ne diyooo :)) yaptığı alışverişleri diyo
bilmem dedim gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?