Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

organik geçmiş olsun canım...
bende hırsızdan çok korkarım ...zarar verirse canımıza diyee...

bizim evimizin kapısına alarm taktık..gece kuruyoruz şifresini..açılırsa kapı ciyak ciyak ötüyo :))

akşam dizinin son sahnesi beni mahvetti çok etkileniyorum ben psikolojik olarak bu tecavüz sahnelerinden haberlerinden ( o yüzden haber okumuyorum artık...

unutayım sahneyi die o saatte kalktım ev işi yaptım orayı burayı topluyom temizliyom yok...

yattık koceye diyom sakı narkanı dönme ,iyicede sarıldım..öle olunca rüyamda korkmuyom..diğer türlü korkuyom hep ağlayarak,bağırarak uyanıyom

çok kötüydüeşim gelene kadar döndüm durdum yatakta

sonerede anlam veremedim illa biriyle evlenecekse murat için bu kişi mesude olmamalıydı..başka kadınmı yok adama

tahmin ettiğim gibi oldu ama işte...o mesudenin sonu belliydi..

Son düzenleme:
laemcim ve patikcim tekrar tekrar teşekkürler....

organikcim sanada güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
yoğunum birazda....
ı

merhaba kızlar nasılsınız gene diziler konuşuluyor.benimde acayip sinirlerim bozuldu akşam.hele osmana içeri git dedi ya ayyy bi tuhaf oldum.valla bu diziler psikolojimizi bozmaya başladı.bence yasaklansın nebu her dizide tecavüz her dizide altadma.yok iki kız kardeş bi adama aşık.aayyyy daral geliyor.

teşekkür ederim canım...
kansızlık vardı bende.... aylardır ilaç ve kan serumu kullanıyorum... kontrol için baktırdım.. bakalım nasıl çıkcak değerler...

bendede ilk evlendim sene kansızlık vardı başım falan dönüyordu sürekli bu şekilde çocuk düşünmeyin demişti doktor sonra ben bol bol üzüm suyu falan içtim ilaç kullandım öle geçti gerçekten evde yapılmış siyah üzüm suyu süper iyi geliyo hatta hamile kaldımda doktor kan sayımıma bakmıştı asıl bir kan var sende bi erkekte olması gereken kadar varmış çok iyi demişti cnm

sen mi ben mi cnmmm

o sinirle kalktım doğradığım ıspanakla - mercimek çorbasını yaptımmm
eşim diyo ki şu ali kaptanı verseler elimi gebertirim....

mesudeyle evlenmesi çok saçma bence yaa
aylin izin vermez tahminimce
muratta bi fik fik yapamadı
ayağımı kaılıyo acabaaaa....

sonerin mesude ile evlenmesi çok saçm oldu aslında dizi için iyi soner bunla evlenecek sonra aylin mesude aynı evde iyi malzeme çıkar kavgalar falan bence

ohhhhhh kızlardizilerde izlenmiş bende öle bir lüks yok akşam yemek ye topla temizle azramla ilgilendim birde onu banyo yaptırdım hafta sonu yokum ya zonguldak agidicez cuma akşamı çıkıcaz .özeniyom valla size bugünlerinizin kıymetini bilin

umarım bir gün bende de seninki gibi olur canım...
ben yıllardır çekiyorum bu illeti...

patiğim hoşgeldin....

bence tecavüz olmamalıydı bu dizide yaa......

lamem hoşgeldin geçmiş olsun cnm...

patik ben kına gecemden önce anneme bi slayt hazırlayıp izletmiştim
candan erçetinin ANNEM SEN BENİM YANIMA KALANSIN DİYE...
hala o şarkıda ağlarım hüngür hüngür....
bebiş odasıda çok hoş ayrıca...

organik şekerim geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış cnm ucuz atlatmışsınız....

birsens ben kendimi tanıtmıyım,lamenin yazdıklarıyla aynısı benimkide :))

yapamasın len fik fik ben o an acayıp oluo
ıstemıy kız işte

benım içinde o şarkının ayrı yerı vardır
kesınlıkle ağlarım bı ona bı bariş akarsuma dayanamam

eşim doğum gününü hatırlıyım diye
kredi kartının ekstresini getirmiş
orda kutluyolar ya :))
anlamadım bunlar ne diyooo :)) yaptığı alışverişleri diyo
bilmem dedim gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…