Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

senın dedığınde aklımda cnm
patrona derım hangısınden ısterse ondan verırız sip.sonra bi iş gelmesın başa

oturuyom bende iş güç yok

zilli kim kız yeğeninmi genelde stadlarda oluyo ama başka vatan caddesi olabilir şimdilik bunlar geliyo aklıma canım

ohhh süper :))

staddan anlamaz palyanço filan lazım ona daha 3 yaşında :))

casıo hemen reklam yapmış aldığım saate benziyo..iyiki aldım...:)

slm.....diyeceğim ama kimsecikler yok....herkes nerelerde yahu????
okumam gerek bir 33 sayfa birikmiş nasıl okuyacaksam....pazartesiden beri giremiyorum çünkü tam toparlandım derken yeniden nüksetti gribim......eeeee hastalığın peşinden hemen cam kapı açıp temizlik neyim yaparsam olacağı oydu.....neyse şimdi iyiyim...
bugün okulda 23 nisan kutlamaları yaptık,yarın cumartesi okula gitmeyelim diye :))))) iyi oldu ben de yıldönümümüze daha rahat hazırlanırım.....
vayyyyy be geçen yıl 23 nisan kına gecemdi......ve şimdi 1 yılı devireceğim günün arefesi
Allah'ım herkesin huzurunu,mutluluğunu daim etsin.....

hava ne kadar soğuk yaa geçen yıl bu zamanlar bu kadar soğuk değildi dimi sanki ?

geçmişe bakıyorum da bir yandan....
patikcim aynı şeyi ben de düşünüyorum.....23 nisan kınamdı dedim ya,ben kınamda gündüz ince askılı bir abiye giymiştim.....tüllü falandı ve hiç üşümemiştim...acayip güneşli ve sıcaktı hava.....

Son düzenleme:
adaerrım h geldın
sen bızden daha az süre iştesın nıye bızmle olmuyon

nice beraber sağlıklı huzurlu yıllara cnmönce dövdum ama sonra sevdım bak

adaerrım h geldın
sen bızden daha az süre iştesın nıye bızmle olmuyon

nice beraber sağlıklı huzurlu yıllara cnmönce dövdum ama sonra sevdım bak

teşekkür ederim tatlım....hepimize inşallah.....

diğer söylediğine gelince....evet haklısın sizlerden daha az süre işteyim ancak siz bütün gün bilgisayarın başında oturmak durumunda olduğunuz için sürekli burayı takip edebiliyorsunuz tıpkı benim öğrt. dönmeden önceki zamanımda olduğum gibi.....öyle olunca sürekli bilgisayarın açık işini yaparken bu sayfada açık oluyor ve okuyup yazıyor,paylaşımda bulunabiliyor insan....ancak evde olunca durum farklı.....mesai gibi akşam 09:00-19:00 arası eskisi gibi yazamıyorum çünkü evde yapılması gereken işler oluyor ve öncelikleri düşünmek durumunda kalıyorum ama aklımda sizde kalmıyor değil işte arada da böyle telafi etmeye çalışıyorum.....
biliyorum ki eski samimi arkadaşlarım sırf bu sebeple eskisi gibi değil benimle bunu da hissetmiyor değilim ama elimden birşey de gelmiyor,sürekli yazdığım zamanlarda ki gibi her zaman her daim paylaşımda bulunamıyorum ki....anlayışınıza sığınıyorum....
örneğin buradan bir arkadaşımla ailece görüşmüştük.....sonra o arkadaşım benim evime tek gelebilmişti....daha sonra beni çağırdı evine eşime söylediğimde iyi güzel söylüyorsun da o önce eşiyle geldi....evimizi gördü,eşinin nereye geleceğini bildi,tanıdı....bizimde önce birlikte gitmemiz uygun olmazmı dedi....ben bir şey diyemedim,eşim de kendine göre haklıydı arkadaşa da birşey diyemedim....öylece araya soğukluk girdi......
falan filan....neyse ya içimi dökmek istedim sanırım sen de sorunca yazdım.....,ben yine arada uğrayıp yazabilirim,slm verenler veriyor...vermeyenler de zaten belli ediyor......
öpüyorum hepiciğinizi.....bu pazar evlilik yıldönümümüz ve onun heyecanı içindeyim :))))

selam kizlar, konu actim
http://www.kadinlarkulubu.com/tatil-sorulariniz/438179-fethiye-calis-6-gunluk-tatil-pogrami.html#post18850627[/URL]

konumla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yazin.. tesekkür ediyorum.

günydın kzlar nasılsınız
pek kımse gelmemışgene

adaerım nıce yıllara tekrardan cnm

coturnıx cok geçmışolsun eşinekendıne dıkkat et ve braz uzak dursan ıyı olur
ılaçta kullanamazsın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…