Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar kendimi yılınn pasaklısı olarak aday koycem. oy verin bana!
2,5 gün tatil hayalim suya düştü! cumartesi gene çalışıyorum.
burlardan kaçıp gitmek istiyorum.

üzülme bişi olmass
ne pasaklılar var aramızda :))

ay noldu bu topiğe müsaitim kimse yok
işim olsaydı hepiniz burda olurdunuz demi....

hee sen müsaitsin diye yazmıyos

BUGÜN FARKETTİMDE muhasebe kayıtlarında hala eski soyadım yazıyyy
1 sene oldu düzeltmeye hiç niyetim yok gibi :)

BUGÜN FARKETTİMDE muhasebe kayıtlarında hala eski soyadım yazıyyy
1 sene oldu düzeltmeye hiç niyetim yok gibi :)

canım benimde ssk dökümünde yazıyo 4 sene olcak yani bişe olmaz ben memnunum görünce değişik oluyorum bilmem nedendir

canım benimde ssk dökümünde yazıyo 4 sene olcak yani bişe olmaz ben memnunum görünce değişik oluyorum bilmem nedendir

slm kızlarrr
bende nüfus cüzdanımı 2 sene sonra değiştirdim yeni değiştirdim
ssk da değiştirmemiştim ama doktora gittim ilaç falan verdi.ama eczane vermedi ilacı ssk da soyadım değişmediği için onu değiştirdim geçende.ilaç alamazsın cnm artık vermiyor eczaneler

Bal kayınvalidemi sormuşsun iyi çok şükür bir rahatsızlık yok

kayınpederim hayal kurmaya başladı 3 katlı apartman alıcakmış bütün çocuklarını toplıcakmış akşamları eve geldiğimizde ilk önce onlara uğrayıp yemeğimizi yiyip evleerimize çıkıcakmışız çocuklara onlar bakıcakmış

Işte hayal kuruyo ben de benim herife şimdiden başladım söylemeye ev alması zor işte hayal kuruyo kursun hayal kurmak güzeldir

Sağlık Bakanlığı Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı Zehir Danışma Merkezi, ıspanakta pişirildikten sonra bekletilmesi halinde içinde “nitrit” oluşacağını belirterek, hemen tüketilmesi konusunda vatandaşları uyardı.

Gıdalarla ilgili dikkat edilmesi gerekenlere de yer verilen broşüre göre, demir deposu olan ıspanak, pişirildikten sonra buzdolabında veya açıkta bekletildiğinde “zehir deposuna” dönüşebiliyor.

Zehir Danışma Merkezi uzmanlarına göre, pişirilen ıspanak bekletildiğinde içinde nitrit oluşabiliyor ve tüketilmesi halinde nitrit zehirlenmesine yol açabiliyor. Bunun için ıspanağın pişirildikten sonra açıkta veya buzdolabında bekletilmemesi, hemen tüketilmesi isteniyor.

BEN BUZLUKTA SAKLARDIM :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…