tekrar nice güzel senelere ada..
mbluecim buralarda ufak ev yok maalesef..evlerin en ufağı buydu hep 160 m2 vardı en ufak bunu bulduk ...
çıkmam gerek kızlar..
maşallah bal 2 aydır mı yakmıyonuzz....
kış kaç ay la zati9:
ben bu hafta gene hep yaktım
biricik yıkıyonmu çamaşırlarını bol bol,
en az deterjan harcayan sensin en çok stok yapanda sen..senelerce kullanırsın artık
kk değil canım bu topic için demiştim.
evet bir tane başka da düşünmüyorum.
arada 5 yaş var. hepiniz çıtır ben kıtır!
maşallah bal 2 aydır mı yakmıyonuzz....
kış kaç ay la zati9:
ben bu hafta gene hep yaktım
biricik yıkıyonmu çamaşırlarını bol bol,
en az deterjan harcayan sensin en çok stok yapanda sen..senelerce kullanırsın artık
kk değil canım bu topic için demiştim.
evet bir tane başka da düşünmüyorum.
arada 5 yaş var. hepiniz çıtır ben kıtır!
tebrık koyyom1 haftadır 3 kilo verdim
cimri garu su kullanmıyo musun?
kızlar buarada yeni hamişler var mı ?pasaklı naptı acaba iş buldu mu?
ya bide bana fikir verin yaw yıldönumu içn böcüğüm sen napmıştın ay hatırlayamıom burda konuşmştuk bu konularıda
mbule benim faturayı duyda rahatla o zaman :))
doğalgaz 150 tl
elektrik 55 tl
su 20 tl
tebrık koyyom
kullanıyomm tabısı yok cünüp gezıok
soğanlıda ben duymaıdm alla alla
bu 2.ay doğalgazı kapatalı...
haftasonu cadı gelmişti tek ozmn yaktık bikaç saat üşümesin diye okadan...
ben değilim nan böcük en tasarruflu..yıkanmıo sanki garu :))
.
sanırım elektirik ve su faturasında da rekor bende
en kazık izmir galiba! elektirik faturam 190 tl nin altına düşmedi.
bebek var diye elektrik sobası yaktık. neyse artık fazla yanmaz. normalde 40-70 tl arası gelirdi.
su belli olmuyor ama ortalama 40 tl civarında.
doğalgaz yok bizde. :84:
slm....kızlar,nasılsınız bakalım.....
1 yılı devirip geldim :)))))
çok güzel geçti haftasonumuz.....benim sevgili kocem bu kez hücre kıvamında değildi
aksine herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünerek beni çok şaşırtmayı başardı......
pazar günü öğlene kadar çalışması gerekiyordu.....onu sabah gönderdikten sonra ben çıkıp kuaföre gittim,saçımı,manikürümü derken 11:00 gibi eve döndüm....
o ara çiçeğim geldi.....Aşk kokan mesajıyla birlikte kocişim göndermiş.....
sonra ben hazırlanıp çıktım,babam arabayı bize bırakmıştı bir gün önceden lazım olur diye sağolsun....ben çıktım eşimin işyerine gittim...
saat henüz 13:30 olunca önden biraz gezelim dedik......yıldız parkı...malta ve çadır köşke gittik,dolmabahçede oturduk....bol bol fotoğraf çektik,çektirdik
yemek için saat yaklaşınca karşıya geçtik.....lacivert te yer ayırttırmış....bu arada dışarıda yemek yeme limitimizi bir 6 aylığına dondurmuş olduk böylece......ya bu kadar da pahalı mı olmak zorundalar bilmem :2:
gecenin ilerleyen saatlerinde taksime geçtik bir iki turladık...araba olduğu için kociş içmeyince ben de tek başıma tabi içemedim o yüzden eve geçelim ve evde devam edelim dedik
iyikide demişiz........ben yatak odasını süslemiş,balonların içine notlar yazıp asmıştım.....balayı fotoğraflarımızı çıkarttırmış ve birkaç başka objelerle bir kutuya koymuştum.....
Sevgilim balonları tek tek patlatıp notları okudu........sonra ben bonyfood dan sipariş ettiğim meyve sepetini geçirdim içeri.......kociş bir de şarap açtı yanına.....sonrası da Aşk-ı keyf işte
bal kız deterjanlarım çalınırsa senden bilcem zati
benim evde temizlik malzemesinden bol başka bişi yok ha
yatırımı onlara yapıyorum
çok seviyorum deterjan alışvrişini
e nasıl az geliyor o zaman
demek oralarda farklı yapıyorlar.
vlla tasaruflu olmak lazım geçtiğimiz ay 250tl harcamışım marktlerde aldımda bişiy yok doru duzgun oyuzdenartık daha tasaruflu olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?