Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

slm kızlarrrr
patikk nasılsın cnm.maşallah kız kışın kaç geliyodu
mblue hoşgeldin cnm nasılsınnn
bana doğalgaz 58
elektrik 45 tek tv kullanıoz şuan gene çok gene çok
su 23 gelmiş

sağolasın brckcim ne olsun iyi olmaya çalışıyoruz. dudağımı sıcak suyla yaktım ayama tabk düşürüdm tezgahta n düştüm bu aralar üstümde bişiy varda bakalım hayırlısı =)

suyumuz aynı gelmiş =)

evlilik yıl dönumu için napçamı düşünüom kara maddi durum bu ay iyi değil beş kuruş kalmıo maaşlardan bide bnkdan çekiyoruz. 2,350tl gelmiş kart böle maddi açıdan uygun bişiyler hazırlamam lazım yıldöunumumuze =)

eğer param olsaydı bisiklet alıcaktım eşime =)

mblue bnm evde 140 m2 mi nedir sanırım ev sahibi öle dio ama bence daha büyük

he 2 oda ısıtıyom sadece :) yatak odası oturma odası..

sorun bende de var canım ben çok üşüyen biriyim ..oda böle sıcacık olmalı...yoksam yerimden kalkamıyorum..koltukta büzülüp kalıyom :) kansızda değilim ama ,bünyemden kaynaklanıyormuş..doktor öle didi :))

evimiz son kat ve çok yüksek bina..siteniz etrafı açık otoparklı o yüzden esen eve geliyor..
pencerelerde de sorun vardı lastiklerini değiştirdi ev sahibi ama bişi farkettiğini sanmıyorum...

keleboş inanmam yazmı gelcekmiş..mayıs ayı teşrifmi edicek gelmeseydi ((

tövbe yarabbi...

nasıl tasarruf ederim onuda hiç bişlmiyom zaten
ne zaman kıscam desem bi yerden bişey çıkıyo....

en tasarruflumuz bence bal garusu dimi nan

bu 2.ay doğalgazı kapatalı...
haftasonu cadı gelmişti tek ozmn yaktık bikaç saat üşümesin diye okadan...
ben değilim nan böcük en tasarruflu..yıkanmıo sanki garu :))

kimse beni geçemedi en yaşlı benim üzgünüm temmuz 76

yok bee ne yaşlısı bende 81 cnmm..

sanırım elektirik ve su faturasında da rekor bende
en kazık izmir galiba! elektirik faturam 190 tl nin altına düşmedi.
bebek var diye elektrik sobası yaktık. neyse artık fazla yanmaz. normalde 40-70 tl arası gelirdi.
su belli olmuyor ama ortalama 40 tl civarında.
doğalgaz yok bizde. :84:

mblue geçmiş olsun tatlım allah korumuş başka dert vermesin inşallah...
eşine kendi imkanlarınla bişiler yapabilirsin

slm....kızlar,nasılsınız bakalım.....
1 yılı devirip geldim :)))))
çok güzel geçti haftasonumuz.....benim sevgili kocem bu kez hücre kıvamında değildi
aksine herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünerek beni çok şaşırtmayı başardı......
pazar günü öğlene kadar çalışması gerekiyordu.....onu sabah gönderdikten sonra ben çıkıp kuaföre gittim,saçımı,manikürümü derken 11:00 gibi eve döndüm....
o ara çiçeğim geldi.....Aşk kokan mesajıyla birlikte kocişim göndermiş.....
sonra ben hazırlanıp çıktım,babam arabayı bize bırakmıştı bir gün önceden lazım olur diye sağolsun....ben çıktım eşimin işyerine gittim...
saat henüz 13:30 olunca önden biraz gezelim dedik......yıldız parkı...malta ve çadır köşke gittik,dolmabahçede oturduk....bol bol fotoğraf çektik,çektirdik
yemek için saat yaklaşınca karşıya geçtik.....lacivert te yer ayırttırmış....bu arada dışarıda yemek yeme limitimizi bir 6 aylığına dondurmuş olduk böylece......ya bu kadar da pahalı mı olmak zorundalar bilmem :2:
gecenin ilerleyen saatlerinde taksime geçtik bir iki turladık...araba olduğu için kociş içmeyince ben de tek başıma tabi içemedim o yüzden eve geçelim ve evde devam edelim dedik

iyikide demişiz........ben yatak odasını süslemiş,balonların içine notlar yazıp asmıştım.....balayı fotoğraflarımızı çıkarttırmış ve birkaç başka objelerle bir kutuya koymuştum.....
Sevgilim balonları tek tek patlatıp notları okudu........sonra ben bonyfood dan sipariş ettiğim meyve sepetini geçirdim içeri.......kociş bir de şarap açtı yanına.....sonrası da Aşk-ı keyf işte

maşallah bal 2 aydır mı yakmıyonuzz....
kış kaç ay la zati9:
ben bu hafta gene hep yaktım

biricik yıkıyonmu çamaşırlarını bol bol,

en az deterjan harcayan sensin en çok stok yapanda sen..senelerce kullanırsın artık

patiğimya sıkma kendini o evi acil değişmen lazım çok büyük nasıl tmeizliyosun benım 80m2 93tl çok glio bana eşim hersabah duş aldığı için sabahları yükseltiyor ayarını ben de ksıyorum =) ama ben yokken çok yakıo sanırım =)

patiğimya sıkma kendini o evi acil değişmen lazım çok büyük nasıl tmeizliyosun benım 80m2 93tl çok glio bana eşim hersabah duş aldığı için sabahları yükseltiyor ayarını ben de ksıyorum =) ama ben yokken çok yakıo sanırım =)

melodicim, hiçte yaşı değilsin....

songül 38 yaşındaydı kızlar... kim sordu hatırlayamadım şimdi amaa....

adacım.. nice senelere...
desene herşey mükemmelmiş... çok sevindim adınıza......
allah ağzınızın tadını bozmasın...
ne almış hediye????
sen ne aldın??

Son düzenleme:
songul abla kaç yaşındaydı acaba =) biri 40lı yaşlardydı die hatrlıyorum sanki ama bilemeidm =)

melodı en iyisini yapmışın =) çocuck için =) 1 tane dimi =)

kk değil canım bu topic için demiştim.
evet bir tane başka da düşünmüyorum.

arada 5 yaş var. hepiniz çıtır ben kıtır!

biricik yıkıyonmu çamaşırlarını bol bol,

en az deterjan harcayan sensin en çok stok yapanda sen..senelerce kullanırsın artık

çok güldüm hee
sıvılar çabuk bitiyo kız
benim beyazlara renklilere ayrı olduğu için toz deterjan bide çok kiloluktu biraz geç bitti.çokta koyarım ama bereketlimiş demekki

mblue geçmiş olsun tatlım allah korumuş başka dert vermesin inşallah...
eşine kendi imkanlarınla bişiler yapabilirsin

diyorum deftermi hazırlasam ne yapsam aklında bişiy varsa fikir ver cnmya = / pazrtesiyede az kaldı
bende pazar günü bir fön çektiririm =) tırnklarımı boyarım

tekrar nice güzel senelere ada..

mbluecim buralarda ufak ev yok maalesef..evlerin en ufağı buydu hep 160 m2 vardı en ufak bunu bulduk ...

çıkmam gerek kızlar..

tekrar nice güzel senelere ada..

mbluecim buralarda ufak ev yok maalesef..evlerin en ufağı buydu hep 160 m2 vardı en ufak bunu bulduk ...

çıkmam gerek kızlar..

melodi songülde buraya takılıodu cnm ondan dedim =) gülsün ben sormuştum =) artık glemıomu songul buraya

adacım hayırlı olsun cnm 1 yılı devirmişsiniz benımde pazartesi yıldönumum =) bende balonları düşnüyorum bakalım =) yemeğide eve hazırlamk planım bakalım ne yaopıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…