Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

saol canım benim haftasonu hiç vaktim olmuyor :)
hep bi işimiz çıkıyor ya da geziyoruz..ben genelde hafta içi yaparım..bu kez erken başladım :)

ütümü o ne :)) ben çok nadir ütü yapıyorum canm..eşim pek gömlek giymez,nadiren o da spor gömlekler,onlarıda kendi ütülüyor ben görene kadar..kumaş pantalonda düğünden düğüne :))

bende giymem ..eskiden nevresimleri falan ütülüyordum artık başedemiyorum fıtığımdan dolayı anca yetiyom işlere ,her hafta değişiyor nevresim salladım gitti :)) ancak misafir nevresimlerini ütülüyom artık :))
canımm bende sizleri çok özledim..kızımda eşimde bende iyiyiz çok şükür..sen nasılsın güzelim görüşmeyeli
iyi canım çok sevindim iyi olmanıza,eviniz hep huzurla dolsun ..
bende iyiyim nolsun aynı bizim :)

ayyy gözünüz aydınnn
ne güzeeelll..mis gibi de kokar o şimdi rabbim bahtını güzel kılsın..
herkese tünaydın hanımlar ancak gelebildim. sinirimi bozdu sabah sabh bu ustalar off offf benim yeni biş bulmam lazım

takma cnm hangi iş yeri iyi ki..ahhh patron olmak var :)

Son düzenleme:
herkese tünaydın hanımlar ancak gelebildim. sinirimi bozdu sabah sabh bu ustalar off offf benim yeni biş bulmam lazım
hoşgeldin canım

patikçim evet çok güzel kokuyor darısı başına inşallah
teşekkürler

keleboş iş için değil ziyaret..ama iş aldığımız müşteriylede görüşücez..az zamanları kaldı..

annemin evine mutfak yaptırıcız eşimle..onun ölçüsünü alcaz..mobilyacıyla görüşcez falan ,çok işimiz var..

Son düzenleme:
böcük hem geldim diyon hem gidiyon

birsencim inşallah canım...

inşallah önce keleboşa
sonra organiğe
balcığma
lameciğime
pasaklıma
adaya
sonra böcük

kim vardı başka ?

en son bennn

sıra doğrumuuuu

Son düzenleme:
ben nevresmlerı ütüluyorumgardırop cok düzgün çünkü ütüsüz koyunca içim rahat etmıy kapağı açınca dırek karsımda barı düzgün dursunlar
kışın haftada 1 yıkardım yazın 2

herkeşler h gelmış

akşam olsada eve gtsembıan evvel ev işlerını yapsam az kaldı aklımdada kaldı ama
ene yemekte yok
napsamkı

kocem gömlek giyer genelde, yada uzun kollu tsirt, genelde ben ütülerim bazende kendi ütüler. ben kumaş pantolon giymek zorundayım iş yerinde. hele yazın deli gibi ütü yaparım. nevresimleri bende yıllardır ütülemiyorum. sadece yastık kılıflarını ütülerim. evlendiğimiz ilk sene evdeydim msi gibi ütülerdim herşeyi. şimdi nerdeee? çocuk doğmadan atletleri bile ütülerdim şimdi katla kaldır.

nan sendeki bu enerjiye hayranım. gel benide bir toparla.

güle güle sağlıkla büyüsün inşallah!

geçmişi okudumda geldımgeberdım lenn
15 falan yuhhhhhayatta yapmam işimde olmaz
aşınırım ben

15 ne nan?

acayip yoğunum baş ağrımda çok.....

eşimle aramız azcık limonii dün akşam tartışdık biraz..... keyfim pek yok yani bugün....

melodım keşke yakın olsak ınankı gelırdım hem cnm sıkılmaz hemde sana yardımcı olurdum
en ıyısı benım yakınıma taşın

15 1 günde cekılen dızı sayısı

tanem mantı pılav makarna yasak
eşim rejımde cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…