saol canım benim haftasonu hiç vaktim olmuyor :)günaydın kızlar nasılsınız?
patikcim maşşallah sana. gece temizliğe başlamışsın.
bende büyük bir azimle yavaş yavaş ütülerimi hallediyorum. çoğu kocemin gömlekleri benim ise 1-2 tane arada çıkyor işte.gömlek çok zaman alıyor. dün ancak 4 tane ütüleyebildim.
iyi canım çok sevindim iyi olmanıza,eviniz hep huzurla dolsun ..canımm bende sizleri çok özledim..kızımda eşimde bende iyiyiz çok şükür..sen nasılsın güzelim görüşmeyeli
ayyy gözünüz aydınnnselam mkızlar nasılsınızdün işe gelmedim kızkardeşim doğum yaptı bi kızımız daha oldu bende dün kızıma baktım malum annem kızkardeşimin yanındaydı öle yani kızlar bebişimiz çok tatlı yaaaaaaaaaaaaaaa
herkese tünaydın hanımlar ancak gelebildim. sinirimi bozdu sabah sabh bu ustalar off offf benim yeni biş bulmam lazım
gözünüzaydın birsens,güle güle sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi..
hoşgeldin canımherkese tünaydın hanımlar ancak gelebildim. sinirimi bozdu sabah sabh bu ustalar off offf benim yeni biş bulmam lazım
burdayım
kk benı atıvermış:26ndan yok görundum zaar
yok sırada yanlış en son ben
niye kurudu topik yav böcük...
neysem yarın kocemin doğumgünüsübende ona notlar yazıyım kağıtlara ..gelirim yine..
kocem gömlek giyer genelde, yada uzun kollu tsirt, genelde ben ütülerim bazende kendi ütüler. ben kumaş pantolon giymek zorundayım iş yerinde. hele yazın deli gibi ütü yaparım. nevresimleri bende yıllardır ütülemiyorum. sadece yastık kılıflarını ütülerim. evlendiğimiz ilk sene evdeydim msi gibi ütülerdim herşeyi. şimdi nerdeee? çocuk doğmadan atletleri bile ütülerdim şimdi katla kaldır.saol canım benim haftasonu hiç vaktim olmuyor :)
hep bi işimiz çıkıyor ya da geziyoruz..ben genelde hafta içi yaparım..bu kez erken başladım :)
ütümü o ne :)) ben çok nadir ütü yapıyorum canm..eşim pek gömlek giymez,nadiren o da spor gömlekler,onlarıda kendi ütülüyor ben görene kadar..kumaş pantalonda düğünden düğüne :))
bende giymem ..eskiden nevresimleri falan ütülüyordum artık başedemiyorum fıtığımdan dolayı anca yetiyom işlere ,her hafta değişiyor nevresim salladım gitti :)) ancak misafir nevresimlerini ütülüyom artık :))
iyi canım çok sevindim iyi olmanıza,eviniz hep huzurla dolsun ..
bende iyiyim nolsun aynı bizim :)
ayyy gözünüz aydınnn
ne güzeeelll..mis gibi de kokar o şimdirabbim bahtını güzel kılsın..
takma cnm hangi iş yeri iyi ki..ahhh patron olmak var :)
ben nevresmlerı ütüluyorumgardırop cok düzgün çünkü ütüsüz koyunca içim rahat etmıy kapağı açınca dırek karsımda barı düzgün dursunlar
kışın haftada 1 yıkardım yazın 2
selam mkızlar nasılsınızdün işe gelmedim kızkardeşim doğum yaptı bi kızımız daha oldu bende dün kızıma baktım malum annem kızkardeşimin yanındaydı öle yani kızlar bebişimiz çok tatlı yaaaaaaaaaaaaaaa
geçmişi okudumda geldımgeberdım lenn
15 falan yuhhhhhayatta yapmam işimde olmaz
aşınırım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?