Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Slm kızlar topikte geziniodumda bi bakimm didimm sizede benimde hem eşim hem işim bide karnımda bebişim var

tanem : gittim geldiğim aradığım gibi bir defter bulamadım.evlilik yıldöunumuz iiçin hedıye hazırlıycam deftere anılar şiirler vs. doldurcam ama defter bulmadım pazrteisyede az kaldıı puff bu akşm kociş yok azıcık araştırmam lazım nerde bulabilirim acep

kelebenkk hayırıdır kuzum noldu kocişinle aran nie limoni

selam kızlar nabersiniz????????

adaa.....sonunda gerçek ortaya çıkmış..nuroyu tek geçiyorum rekorda )) organik dizi kraliçesi rekor 10 :))

birsen yeni doğan bebişiniz Allah analı babalı büyütsün cnm...rabbim isteyen herkese o duyguları yaşatsın...

patikkkkkk sana dün bişi sordum okumadın zaar...ne etçen gelinlikle dedim nasıl bi süprüzzzz :)??

bende nevresim filan ütülemeyenlerdenim ayrıca iç çamaşırı da ütülemem ama benim makinamın kırışık gider programı var ve ütülü gibi çıkıyo sağolsun..gömleklerde hiç kırışmaz saatlerce buhar basmaya gerek bile yok üstünden bikere geçsem yetiyo...

bu arada lamem bugün izinli gelmiycek...hayranlarına duyrulur

Son düzenleme:
böcüğüm kocişin rejimde heralde en güzeli yoğurt valla koy onune yesın =)

kabak ,havuç,patates haşla az soğunca üsütne naneli yoğurt ve azıcık zeytinyağı gezdir çok güzl oluyo =)

sebze pişir .salata yap zaten kocişin rejimdeyse pek altarnatif yok bolbol değişik salatalar yap tavuk haşla

tvuklu slata yap =) hellim pynırlı salta yap pynırlı yap =) yeter

hoşbulduk canım evet ama güzelliği tartışılırr

ne ayıp öle dıme bırazcık fızık değişir ama güzeldır sanırım

bal nerdesın len sen
anamm sız cok tembelsınız
benım eşim hep takım elbıselı cok ütüm oluyo ama genede nevresımlerı ütülıyom

mblue
ınş bulursun cnm akşam 7 gıbı kırtasıyeler kapanıo sanırım
geç kalmadan hallet:18:

Bal nasılsın tatlış Gülsünüm yok mu bayağıdır denk gelemedik ya Blue bulursun inşallah bebek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…